|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
17.4.2012 15:33:09   
chuci
joj ovdje se razvila prava filmska priča
toliko se toga otkriva novog svakim novim postom anonimne

nekako mi se čini jedna konstanta u svemu tome, a to je pretjerivanje

nije đaba hadis da ne treba pretjerivati ni u čemu nego umjereno u svemu

čuj pita anonimna šta ako on ne prihvati izvinjenje, i to pita neke žene na forumu na koji je tek došla (čini mi se napisa da je nova). dobro ti je hanady napisala idi razgovaraj s mužem, jer ovo jedino s njim možeš riješiti. ovdje si dobila toliko savjeta, koje jesi ili nisi primjenila i sad tražiš još savjeta, a čini mi se da je insanu sa zdravim razumom jasno šta se treba uraditi.

i još jedna stvar što mi upade u oči. neko napisa da nije u redu od muža da radi stvari koje njoj smetaju, a ona je sama napisala da je on prije tog poslovnog puta njoj rekao da nema razloga za sumnju (očito je poznaje) i da tu ničeg nema.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1801
17.4.2012 15:38:19   
chuci

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Smeta mi sto je i previse dobar sa svakom kolegicom. Ako ide sa autom samo "leti" da svakoj stane da ne bi isla pjesice. Ako ga nisu vidjele, on se trudi da ga vide. I sl. A moram reci da nije on za sebe rekao kako je vjernik nego je meni rekao za kolegicu sa kojom je bio na putu da je ona vjernik, cura na mjestu pa ja nemam razloga za bilo sta. Sto je bitno kakva je ona pa da mi to govori?

haj molim te objasni kako to neko ''leti'' da stane nekoga povući autom.

oj majko draga

pusti čovjeka da zarađuje sevape, tebe ništa ne košta, jer se on svakako vozi autom, a sevap je.

a ovo zadnje što si napisala zato sam komentarisala ovo u prethodnom postu. možda je tm htio unaprijed da te smiri jer zna da ćeš se sikirati i stvarati razne situacije u glavi pa da ti unaprijed kaže da ne trebaš.

mislim da je najbolji savjet kojisi dobila u nekoliko oblika, onaj što stari narod kaže ''zabavi se o sebi''

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1802
18.4.2012 12:53:28   
sabinos
ja sam stvarno rahat od ljubomore i svoje i muzeve pa te i ne mogu u potpunosti razumjeti ali vidjela samljude slicne tebi i njihove partnere.i mogu ti reci nije lahko zivjeti sa vama bogami.ispravi tu situaciju kako znas i umijes a ubuduce pamet u glavu.ne mozes citav zivot zamisljati:sta ako ovo ili ono...popusti malo i sbe i njega, pa ja

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1803
18.4.2012 13:09:29   
Anoniman
Meni je bilo cudno zasto je odjednom o svemu prestao da mi prica. i gdje ide i sta je radio dok me nije bilo, ona normalna prica. Odgovor mu je uvijek "sve po starom". Jel to sve produkt moje reakcije?

Poslusala sam savjete i pricala s muzem, izvinula mu se i rekla i ja njemu neke stvari njegove koje bi mene mogle dovesti do toga da se negativno promijenim. Naravno, rekao je da nisam upravo, da to sto mislim i nije tako i opet mu bilo krivo. Nekako je pesimistican po pitanju nas skroz. A primijetim da je i dalje poljut, bez obzira na razgovor i dogovor, a intima to bas nista ne inicira. I sta sad misliti?

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1804
18.4.2012 13:16:59   
Hanady RR
Anonimna dušo...

mislim ja opet ponavljam al ti njega najbolje poznaješ....

KOliko toga si ti njemu rekla u afektu, koliko si ti bila porvijeđena nečim pa ga uvrijedila?
Dali mu smeta toliko ne povjerenje?
Dali to u njemu je možda baš teško palo...hej pa ti si otvoreno iskazala ogromno nepovjerenje prem menu...

na pitanje šta ima na poslu...
mislim i ja bih ti rekla sve po starom ako si mi napravila scenu niđe veze...

Dobro treba biti oprezan...
al nemoj razvijati filmove nepotrebne...

Eto pričali ste...
sad ti iniciraj intimnost...
na način da je taja dan bio lagan za njega...ne znam što čovjek radi...al nema ni smisla nekome ko je 15-16 sati fozički, radio da donese novac u kuću meni koja po dana poradim po kući a po dana gledam serije , zasjest na vrat da me još zadovolji...
mislim ima onih koji mogu i hoće...
al draga imaš i one kojima briga o mjesečnim računima, smanjenje plaće, umorsno fizički ili psihički neda još borbu sa ljubornom ženicom tu noć....

Polako...
daj malo nježnosti, zezanja, opuštanja, ne spominjanja istoga...
pa onda reci mu '' jao kakvu trebu vdijeh danas sa porzora'' da je meni onakve pantole bila bih i ja treba i po...al bogami dobra je itd...d aon vidi da si sti svjesna da ima boljih bona ...al njemu od tebe nema...

e onda ...intima...
dok ga malo popusti...

uvrijedila si ga...

pa zamisli da tebe neko tako optuži nepravedno...

da on vara...taj bi tebe skršio od intimnosti da ti dokaže da se nije negdje drugo istrošio...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1805
18.4.2012 13:22:19   
chuci
ništa ne misliti. čekaj. očito je još ljut i nije bio spreman na razgovor. možda nisi ni ti bila spremna.

Poslusala sam savjete i pricala s muzem, izvinula mu se i rekla i ja njemu neke stvari njegove koje bi mene mogle dovesti do toga da se negativno promijenim. Naravno, rekao je da nisam upravo, da to sto mislim i nije tako i opet mu bilo krivo.

možda ti to vidiš da se desilo, a on vidi da si ti počela priču izvinjenjem, a završila okrivljavanjem njega za to što je bilo.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1806
18.4.2012 13:22:44   
D_K

Meni je bilo cudno zasto je odjednom o svemu prestao da mi prica. i gdje ide i sta je radio dok me nije bilo, ona normalna prica. Odgovor mu je uvijek "sve po starom". Jel to sve produkt moje reakcije?

Poslusala sam savjete i pricala s muzem, izvinula mu se i rekla i ja njemu neke stvari njegove koje bi mene mogle dovesti do toga da se negativno promijenim. Naravno, rekao je da nisam upravo, da to sto mislim i nije tako i opet mu bilo krivo. Nekako je pesimistican po pitanju nas skroz. A primijetim da je i dalje poljut, bez obzira na razgovor i dogovor, a intima to bas nista ne inicira. I sta sad misliti?

sto bi rekli nasi stari 'svoga ti sad posla'..
lijepo si i ljudski sa njim popricala, pusti ga sad neka svari situaciju.. pa brak je i prastanje kad se malo pretjera. pa nisi bila ljubomorna jer ga ne volis nego bas suprotno zbog prevelike ljubavi..
treba i on da uradi neke pomake prema tebi, zato se opusti i lagano..
slazem se i sa bananicom, mogao je i on na ljepsi nacin da te razuvjeri u tvojim sumnjama ali si ti ipak na kraju ljudski postupila - sad je njegov red..
ja vjerujem da ce to sve biti u redu, samo se nemoj toliko sikirati, imam osjecaj kao da si friska u braku pa panicis kod nekih zatezanja.. pitaj bona bracne veterane user posted image
znam zensku koja 2 mjeseca nije progovorila a coekom, samo sluzbeno, ja se uvalila od smjeha, zamislila sam taj suzivot, a eno ih opet se znaju u drustvu zagrliti i pipkati, vole se sve u 16 user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1807
18.4.2012 14:10:39   
veeseelaa
Anonimna meni je ovaj tm davež
kako se samo bezveze ljuti, danima, pa šta ako si malo bila ljubomorna, ko da si mu glavu razbila
što reče DK i ja bi svoj posao sada gledala, nek s epuši, ha ya
šta bi da mu uletiš u kafić ko jedna žena prijatelja mmuser posted image
pa ništa, svi nekad pretjeramo, kiksamo i sl
a on lafac digao nos, povrijeđen, ma daj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1808
18.4.2012 14:33:07   
Anoniman
Pitala sam ja njega je li moguce da je toliko ljut samo zbog ovog zadnjeg ispada. On je rekao kako to nije samo sada, kupi se to i kao skonto da se ja nikad necu promijenit po tom pitanju, kako nema svrhe ni da sa mnom razgovara i ubjedjuje me o tome kad ja to ne mogu promijenit. Kao nakupilo mu se i zato je takav. Blefira ili bi i vi ko on? Ja samo zelim da bude ko prije, lijepo, da o svemu pricamo.
A da se plasim ovakvih situacija napetih, to je tacno. Ja to s muzem tako tesko podnosim, dusa hoce da mi svisne. Ne znam sto, a on opet, cini mi se vise sto sam ja takva, jos "tezi" bude.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1809
18.4.2012 14:50:31   
MAMA MA
Nebih da komentarisem ljubomoru,jer sam i sama po tom pitanju pašćeuser posted image ....
ali nikad mi nisu bili jasni ljudi koji se mogu duriti i sto bi nas narod rekao "krmati"po nekoliko dana...mjeseci....
Ja i mm kad se sta sporječkamo,ljuti pola sata,kafa se skuha,malo prepričamo svađu,donesemo rješenje hladne glave,nikad nismo ljuti bili duže od sata...nebih vala to ponasanje mogla tolerisat...pa nisi mu glavu razbila,ako si ljubomorna bila...bezveze mu je to...

< Poruku je uredio MAMA MA -- 18.4.2012 14:54:02 >

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1810
18.4.2012 14:51:49   
MAMA MA
Ako si uradila sta je do tebe,svoj poso sad dok ne otpuše,pusti da vrijeme radi malo za tebe,

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1811
18.4.2012 14:53:10   
MAMA MA

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Anonimna meni je ovaj tm davež
kako se samo bezveze ljuti, danima, pa šta ako si malo bila ljubomorna, ko da si mu glavu razbila
što reče DK i ja bi svoj posao sada gledala, nek s epuši, ha ya
šta bi da mu uletiš u kafić ko jedna žena prijatelja mmuser posted image
pa ništa, svi nekad pretjeramo, kiksamo i sl
a on lafac digao nos, povrijeđen, ma daj

Tek sad skontah da sam citirala veselu nenamjerno(ovo oko razbijanja glave)user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1812
18.4.2012 15:04:24   
Anoniman
Anonimna, nadam se da si mlada, malo u braku... Hvala Bogu pa nemas vecih briga. Zahvali Bogu na svemu sto imas i sto nemas, osmijeh na lice, ''ohladi glavu'', pjevusi kad ti muzek dodje s posla, zagrli ga, poljubi i zivi svoj zivot...bezbrizno i lako. Mani se tog pre*eravanja i ti i on.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 18.4.2012 15:07:24 >

(odgovor članu MAMA MA)
  Neposredna veza do poruke: 1813
18.4.2012 16:02:04   
chuci
anonimna hajd živa bila zabavi se nečim

mene uopšte ne čudi da ti tm kaže nije to ova situacija nego se nakupilo vremenom, ako čak i ti sama shvataš da pretjeruješ, zamisli kako je njemu.
pusti da malo ohladi, malo ne znači sat ili dan. pusti ga onoliko koliko njemu treba pa makar to bilo nekoliko dana, a ubuduće nauči kako sa ssvojim mužem

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1814
18.4.2012 22:39:51   
hanabanana

Ali on je takav da ako smatra da u tome nema nista lose, nece ni mijenjati, kao sto bi, ne radim nista lose. Sta fali ako povucem, sta ima lose u tome, dzaba sto meni smeta. On promijenit nece, radije ce mi presutit da je to uradio, nego promijenit. Jel to korektno?
Kako?

Zar ti tu vidiš nešto loše?
Ako vidiš, daj mi reci, da i ja " progledam ".
Meni moje kolege nisu dozvoljavale da vozim kad sam bila u visokoj trudnoći.
Zvali bi i dogovarali se koji će doći po mene, koji će me vratiti.
Kad je bio ovaj kijamet od snijega, nisam auto upalila 20 dana. I dolazili su po mene i vraćali me.

Ali sam i ja za njih znala sjesti u auto i otići u apoteku pa u Ilijaš.

Kad si u braku, nema tog što se neće uraditi da bi taj brak funkcionisao.
Meni nije jasno što se ti čudiš što više ne želi da ti priča o onom što se dešava na poslu?
Zašto bi? Čovjek pohvali kolegicu, ti od tog napraviš meksičku sapunicu.....ma daj....
Moj je fitilj vrlo kratak po tom pitanju, i svom mužu takve glupave komentare ne bih dopustila.

Da se vratim poniženju......za mene lično žena je ponižena ako je zlostavljana, i to ne smije trpiti.
Nikada. Ni u kakvom obliku.

Ja nikada nisam pomislila da prevarena. Prvi put kad to pomislim da sam prevarena to će značiti da jesam.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1815
19.4.2012 15:15:14   
veeseelaa

Pitala sam ja njega je li moguce da je toliko ljut samo zbog ovog zadnjeg ispada. On je rekao kako to nije samo sada, kupi se to i kao skonto da se ja nikad necu promijenit po tom pitanju, kako nema svrhe ni da sa mnom razgovara i ubjedjuje me o tome kad ja to ne mogu promijenit. Kao nakupilo mu se i zato je takav. Blefira ili bi i vi ko on? Ja samo zelim da bude ko prije, lijepo, da o svemu pricamo.
A da se plasim ovakvih situacija napetih, to je tacno. Ja to s muzem tako tesko podnosim, dusa hoce da mi svisne. Ne znam sto, a on opet, cini mi se vise sto sam ja takva, jos "tezi" bude.

ima li kakvih promjena
nadam se da ste ok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1816
20.4.2012 10:55:50   
Anoniman
Ma ne znam šta da vam kažem. Iskreno, poslušala sam vaše savjete, izvinula mu se, čak sam mu i pisamce napisala sa svim iskrenim osjećajima i željama za naš brak kao da bih malo bila romantična. Čini se da je sve ok, ali problem je očito dublje prirode. Kako sam i reklanije imao nijedan razlog da se prestane i dogovarat sa mnom oko normalnih bračnih stvari, nije imao razlog. Nekako sve radi na svoju ruku. Dogovor izostaje, a kad mu kažem, odgovor je: "de ba, pusti kraju, bježi tamo, nije tako." Čak imam i strah da mu kažem stvari koje realno smetaju od njega jer odmah ovakva reakcija i napuhan nos, opet do mene, sve do mene. I kako da budem raspoložena i ok. Živimo s njegovim u istoj kući, drugi sprat samo. S njima se uglavnom dogovara i razgovara i provodi najviše vremena, tako da ja izostajem iz većine, a nisam to zaslužila znam. Mislim da mu to nije ok. Ipak sam mu ja supruga. Nisam baš najsretnija zbog toga. Razvod kao alternativa mi je stalno u glavi, ali, šta sa djetetom mojim, ne bi mi ga dao odvesti iz kuće, a pravna pravila u tim slučajevima ne znam. Kome bi dijete pripalo, ne znam, a ja ne mogu bez dijeta ni minute. Bojim se da je to jedino što me koči da ne odem odavde. I ta me činjenica boli jer imali smo mi ipak lijep brak dok se nisu desile ove nepotrebne promjene kod njega. Roditelji, iako jako fini ljudi, imaju puno uticaja na ovu situaciju i to je činjenica. Ne znam šta da radim. Ako neko ima realan i iskren savjet neka kaže jer očito problem ima rješenje, ali ja ga joše ne vidim.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1817
20.4.2012 11:43:42   
Dalil@
Razvod bi trebalo da ti je zadnje rjesenje.

Kazes da su roditelji fini...pokusaj i preko njih, direktno ili indirektno.

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1818
20.4.2012 11:48:04   
shpagica

Ma ne znam šta da vam kažem. Iskreno, poslušala sam vaše savjete, izvinula mu se, čak sam mu i pisamce napisala sa svim iskrenim osjećajima i željama za naš brak kao da bih malo bila romantična. Čini se da je sve ok, ali problem je očito dublje prirode. Kako sam i reklanije imao nijedan razlog da se prestane i dogovarat sa mnom oko normalnih bračnih stvari, nije imao razlog. Nekako sve radi na svoju ruku. Dogovor izostaje, a kad mu kažem, odgovor je: "de ba, pusti kraju, bježi tamo, nije tako." Čak imam i strah da mu kažem stvari koje realno smetaju od njega jer odmah ovakva reakcija i napuhan nos, opet do mene, sve do mene. I kako da budem raspoložena i ok. Živimo s njegovim u istoj kući, drugi sprat samo. S njima se uglavnom dogovara i razgovara i provodi najviše vremena, tako da ja izostajem iz većine, a nisam to zaslužila znam. Mislim da mu to nije ok. Ipak sam mu ja supruga. Nisam baš najsretnija zbog toga. Razvod kao alternativa mi je stalno u glavi, ali, šta sa djetetom mojim, ne bi mi ga dao odvesti iz kuće, a pravna pravila u tim slučajevima ne znam. Kome bi dijete pripalo, ne znam, a ja ne mogu bez dijeta ni minute. Bojim se da je to jedino što me koči da ne odem odavde. I ta me činjenica boli jer imali smo mi ipak lijep brak dok se nisu desile ove nepotrebne promjene kod njega. Roditelji, iako jako fini ljudi, imaju puno uticaja na ovu situaciju i to je činjenica. Ne znam šta da radim. Ako neko ima realan i iskren savjet neka kaže jer očito problem ima rješenje, ali ja ga joše ne vidim.

Za pocetak nesto sto bi pomoglo a ne znam je li ti izvodljivo je da ne zivite u zajednici.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1819
20.4.2012 12:11:12   
D_K
misa mu.. ja taman kontala da ce stvari smiriti a tamo samo novi problemi izviru..
nisam pametna za ovako velike probleme, kad se brak klima.. ja sam uvijek za cuvanje braka ali nisam za 'ubijanje u pojam' partnera.. tjesim se da je ova faza prolazna, kao i mnoge druge lose faze.. valjda ima i on oci, vidi sta radi, ako se klima brak klima se i njemu..
e draga anonimna, nesto se rastuzih zbog ovih tvojih problema ali sigurno nisam za neke drasticne poteze.. lako je nesto porusiti ali je tesko napraviti, tako i svaki brak ima i uspone i padove, niko nije imun na to.. sta kazu njegovi na sve ovo? je li njima normalno njegovo ponasanje da li vide da medju vama nesto ne stima? kakvi su prema tebi?

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1820
20.4.2012 14:17:46   
veeseelaa
žao mi je anonimna, baš bezveze, inače dijete pripada majci, ne sekiraj se oko toga
mada ako ikako može da se stvar popravi bilo bi dobro
niko se nije udao da bi se razvodio, sve ovisi kakva si osoba, kako se osjećaš
nadam se da će biti bolje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1821
20.4.2012 15:39:38   
sabinos
anonimna zar je dotle doslo?user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1822
20.4.2012 17:37:02   
chuci
teško da će ti neko pomoći oko ovakvih problema naonimna.
jedino rješenje je razgovor s tm. da raščistite sve što vas tišti oboje.
možda ne bi bilo loše da zapšeš stvari koje bi mu rekla, čisto da ne skreneš s teme ili zaboraviš nešto reći.
možda ne bi bi loše ni da mu najaviš da hoćeš da razgovaraš ozbiljno da se i on pripremi.

što se tiče djeteta, mislim da je zakonski teško da dijete pripadne ocu pored zdrave prave majke. ako je baš dotle došlo imaš o tome na forumu na temama pa potraži. mislim da ima tamo na temi razvod braka, možda ima i na temi pravni savjeti.

baš tužno user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1823
20.4.2012 17:47:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: D_K

misa mu.. ja taman kontala da ce stvari smiriti a tamo samo novi problemi izviru..
nisam pametna za ovako velike probleme, kad se brak klima.. ja sam uvijek za cuvanje braka ali nisam za 'ubijanje u pojam' partnera.. tjesim se da je ova faza prolazna, kao i mnoge druge lose faze.. valjda ima i on oci, vidi sta radi, ako se klima brak klima se i njemu..
e draga anonimna, nesto se rastuzih zbog ovih tvojih problema ali sigurno nisam za neke drasticne poteze.. lako je nesto porusiti ali je tesko napraviti, tako i svaki brak ima i uspone i padove, niko nije imun na to.. sta kazu njegovi na sve ovo? je li njima normalno njegovo ponasanje da li vide da medju vama nesto ne stima? kakvi su prema tebi?

Odgovor na prvo boldirano je da je njemu sve ok. Njemu je sasvim normalno i ispravno kako on postupa. On kaze da se ni s kim drugim ne dogovara osim sa mnom, ali dugo se sa mnom nije bilo sta dogovorio, radi na svoju ruku. Dzaba je sto mu kazem, opet ponavlja isto.

Odogovor na drugo boldirano-fini su oni ljudi, ne mogu duse grijesit, ali samo ga zivkaju i obavezuju, a i on svakih sat vremena ide njima. Uvijek imaju pricat sta s njim i zaduzit ga za nesto. Vide oni, ali ne reaguju, puste kraju. U sve se hoce umijesati, ali u to nece, e ispade da su samo problemi nas zivot i u to se ne treba mjesati. Rjesenje bi bilo da odemo iz zajednice, ali sada nema ni finansijskih mogucnosti, a 99% sam sigurna da i da imamo finansije, moj muz nebi htio otici. Ja sam u sedvicu, izbora nemam.

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1824
20.4.2012 17:49:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: chuci

teško da će ti neko pomoći oko ovakvih problema naonimna.
jedino rješenje je razgovor s tm. da raščistite sve što vas tišti oboje.
možda ne bi bilo loše da zapšeš stvari koje bi mu rekla, čisto da ne skreneš s teme ili zaboraviš nešto reći.

možda ne bi bi loše ni da mu najaviš da hoćeš da razgovaraš ozbiljno da se i on pripremi.

što se tiče djeteta, mislim da je zakonski teško da dijete pripadne ocu pored zdrave prave majke. ako je baš dotle došlo imaš o tome na forumu na temama pa potraži. mislim da ima tamo na temi razvod braka, možda ima i na temi pravni savjeti.

baš tužno user posted image

Ma pričali smo 101 puta, ali nema efekta. Ono sto on treba promijenit ne dopire do njega, a moje stvari koje trebam promijenit se kubiraju. Nemam snage za raspravu vise jer i zapisala sam mu u pisamcu sve pa nista nije odreagovao.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *