|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
17.4.2012 14:08:10   
Anoniman
Po svemu sudeci i vi mislite da je samo do mene. Smeta mi sto je i previse dobar sa svakom kolegicom. Ako ide sa autom samo "leti" da svakoj stane da ne bi isla pjesice. Ako ga nisu vidjele, on se trudi da ga vide. I sl. A moram reci da nije on za sebe rekao kako je vjernik nego je meni rekao za kolegicu sa kojom je bio na putu da je ona vjernik, cura na mjestu pa ja nemam razloga za bilo sta. Sto je bitno kakva je ona pa da mi to govori?
I kako sad ovo rijesit, da me pocne ponovo tretirat ko i ranije?

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1776
17.4.2012 14:08:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: muaaa

Stari dedo je savjetovao mladu zenu kada mu je trazila savjet jer se stalno svadjala s muzem.Kako da prestane jer je nije vodilo nicemu.Dedo joj je rekao najbolji lijek pa se ona cudila.

"Kada vidis muza da ide s posla kuci,napuni usta vodom i drzi u ustima dok ne podjete spavati.Tu terapiju koristi 1 mjesec i vasi problemi ce nestati."Zena se cudom sudila na toj terapiji ali je ispostovala,i nakon mjesec dana navikla na bespotrebna pitanja i brak im je procvjetao

nisam ljubitelj savjeta da neko treba da drzi 'jezik za zubima'.. smatram da to nije smisao zajednickog zivota i braka..
a opet kad procitam neke postove, zamislim se user posted image

isto mislim....

ja ne smatram da žena treba šutjeti...niti muškarac...
al svakako zamišljam zdravu komunikaciju dva savršeno razumna bića....

no kada čitam i čujem i vidim dobar dio donosa supružnika pomislim dali ja jednostavno nisma svjesna nekih odnosa ljudi koji meni nisu pred nosom...

meni je komunikacija sa suprugom vrlo bitna...
nikada ne šutim ...al kad kažem vrlo sam argumentovana i ne ispaljujem ćorke...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1777
17.4.2012 14:14:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Po svemu sudeci i vi mislite da je samo do mene. Smeta mi sto je i previse dobar sa svakom kolegicom. Ako ide sa autom samo "leti" da svakoj stane da ne bi isla pjesice. Ako ga nisu vidjele, on se trudi da ga vide. I sl. A moram reci da nije on za sebe rekao kako je vjernik nego je meni rekao za kolegicu sa kojom je bio na putu da je ona vjernik, cura na mjestu pa ja nemam razloga za bilo sta. Sto je bitno kakva je ona pa da mi to govori?

Ne nije do tebe samo...
i do njega je...
radi ono što tebi smeta iako je svjestan da ti smeta...

međutim upravo komunikacija koju spominjem je bitna u granicama razuma, bez optužni i davanja do znanja da brak je kompormis...
svi smo mi imali neke navike, potrebe eto kao ond a stane autom kolegici pa smo neke mjenjali ako smetaju supružniku...

ja sam recimo imala potrebu da za vikned porčitam knjigu...sjedem ujutro uz kafu i dok je ne zavšim ne mrdam...
al moj suprug nešto drugo voli da radi vikendom u to doba...
pa smo postigli kompormis...ja knjigu ne čitam odjednom već mi treba više dana da vidim šta je na kraju bilo...

ovo je banalan primjer al vrlo plastičan...

ne volim raditi ono što će natrušiti naš odnos..niti volim da ona to radi...

Inače život živim na način da razmislim uvijek ''šta da meni neko tako uardi kako bih s eosjećala'' zato ljude nikada ne stavljam u situacije u kojima sama ne bih voljela biti

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1778
17.4.2012 14:14:48   
Anoniman

Upravo o ovome se radi. Sto je drugaciji prema meni. Nista mi vise ne govori, ni gdje ide, nit mi prica sta ima na poslu, ni sta radi, nista, bas nista. Kad ga pitam sta ima, samo kaze "nema nista, sve po starom" i to je to. A nema inicijativu ni za intimu. Ja ne iniciram da bih vidjela hoce li on, ali nista. Drugaciji je skroz. Imali smo raspravu oko toga i kaze kako smo eto dovde dosli da nema rjesenja, da ne mozemo pricat o svemu i da je najbolje tako.Ali ne zelim ja to i radije bih se razvela. Da li je samo do mene? Zasto se sad ponasa ovako, samo zbog mog ispada u vezi kolegice? On u zadnje vrijeme i nema vremena za mene i porodicu. Obavezan je samo oko svojih. Ne sjecam se kad smo sta planirali skupa. Sta uradit? I meni je zao zbog prenosa, ali kako sad da ga vratim a da se bas skroz ne ponizim?

pa kakav treba da bude.. treba da te tetosi a ti si pravo nezrelo dijete.. bas me interesuje tvoja proslost, kako si odrastala, kako su te tretirali, jesi li bila borac u zivotu ili su ti servirane stvari na izvolite.. meni se cini da je ovo drugo..
ako si se vec htjela izjadati mislim da si dobila pravo korisnih savjeta i da si poslusala makar jedan ne bi bila u ovoj ruznoj poziciji.. sad opet pocinjemo igru i evo ti jos jedan savjet, izvini se, reci da si pretjerala, reci kako si nesigurna usebe, da su ljubav i strah da ga ne izgubis bili 'okidaci' nerazumne ljubomore i da si uvidjela da si pogrijesila.

Na ovo prvo boldirano cu samo reci da mi nikad, al nikad nije bilo servirano nista na izvolite. Uspjesna sam i za sve sam se sama izborila. Jedino mogu reci da sam previse naivna i emotivna i cesto sam puta bila povrijedjena, posebno u ljubavi. Ne trazim opravdanje.

A ovo drugo boldirano, HOCU, ali sta ako ne prihvati, kako da znam da cemo sve pricati ubuduce i da nece biti presucivanja, da ce sve biti ok? Sta ako ne prihvati?

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1779
17.4.2012 14:18:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ne nije do tebe samo...
i do njega je...
radi ono što tebi smeta iako je svjestan da ti smeta...

međutim upravo komunikacija koju spominjem je bitna u granicama razuma, bez optužni i davanja do znanja da brak je kompormis...
svi smo mi imali neke navike, potrebe eto kao ond a stane autom kolegici pa smo neke mjenjali ako smetaju supružniku...

ja sam recimo imala potrebu da za vikned porčitam knjigu...sjedem ujutro uz kafu i dok je ne zavšim ne mrdam...
al moj suprug nešto drugo voli da radi vikendom u to doba...
pa smo postigli kompormis...ja knjigu ne čitam odjednom već mi treba više dana da vidim šta je na kraju bilo...

ovo je banalan primjer al vrlo plastičan...

ne volim raditi ono što će natrušiti naš odnos..niti volim da ona to radi...

Inače život živim na način da razmislim uvijek ''šta da meni neko tako uardi kako bih s eosjećala'' zato ljude nikada ne stavljam u situacije u kojima sama ne bih voljela biti

Ali on je takav da ako smatra da u tome nema nista lose, nece ni mijenjati, kao sto bi, ne radim nista lose. Sta fali ako povucem, sta ima lose u tome, dzaba sto meni smeta. On promijenit nece, radije ce mi presutit da je to uradio, nego promijenit. Jel to korektno?
Kako?

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1780
17.4.2012 14:25:23   
Hanady RR
Anonimna ti kao da si svoga muža upoznala prije 6 mjeseci...udala se u istih tih 6 pa ga dovoljno ne poznaješ....

Ljudi du različiti u svemu al kompormis sa svakim koag poznaješ postići možeš...

Mislim strah šta kao se izvineš...
kako si se ti mislila izvinjavati...

strah da neće mjenjati...imaš li ti spremnu argumenatciju zašto da bar dio toga promjeni...
ok u redu je to meni smaoj nebi smetalo...al reci mu ''srećo moja meni smeta...i sve dok sam u ovoj nekoj fazi, pormjeni malo, biće i meni i tebi bolje...zar nam nije važnije da je meni i tebi bolje'' ''takva sma, svo mjenjam se al ne mogu preko noći, pomizi mi da se pormjenim''

Mislim ja znam šta bi kod moga supruga ''upalilo''...
znama kako rješvam konflikte , šta ''smijem'' tj. '' ne msijem'' gdje je granica i moga ćumuranja, i moje argumenatcije i moga rondanja...
a i on to zna...
mora znati...

jer razgovramo...
nisma ja ispala iz američkog ljubića...
pričam ti relano...

stavite argumenatciju ti svoju on svoju u realnom razgovoru uz kafu...i vidite koja neće vaš odnos pokvariti...ta je najvažnija

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1781
17.4.2012 14:28:32   
D_K
draga anonimna..
evo, kao sto bih rekla prijateljici savjet..
stani na loptu.. za pocetak izvini se, na lijep nacin. podji od situacije da nije kriv, da je najbolji muz kojeg mozes imati i ako se odnosi prema njemu.. to ce ti dati cistu savjest..
zivot je dug a niciji brak nije savrsen.. nerazumjevanja, napetosti, nepricanja ima u svakom braku i sve su to faze koje svako na svoj nacin mora da prodje.. uzmi to kao normalnu stvar i znaj da ce ta faza i da prodje.. neka se ljuti koliko hoce ali to ce ga proci.. preporucujem ti da se malo okrenes i sebi, djeci (ako ih imas) i ponasaj se kao da nista nije ni bilo.. vjerujem da ce se stvari vratiti u normalu.. onda osluskuj, mozda ti se otvori, mozda ga je tvoja optuzba jako povrijedila, mozda ne moze da svari za sta si ga optuzila. uostalom, sigurno si ga takvog i upoznala, kao osobu koja je raja za drugim zenama, koji je kavaljer.. ako je kavaljer, onda bi trebalo da je i prema tebi pazljiv, to je super stvar i iskoristi to..
iskoristi vrijeme koje dolazi da mu das do znanja da ti smeta kada je previse pazljiv prema drugim zenama, kazes mu, ljubomorna sam, znas me, malo i ti smanji a malo cu i ja poraditi na sebi.. ne znam koliko dugo si u braku ali stvari dodju na svoje mjesto, shvatis sta partneru smeta i polako se prilagodjavas.. ja smatram daj eto normalno i da tako treba..
o drugoj opciji a to je je opcija da je tvoja ljubomora opravdana, ne smijem ni da razmisljam.. o tome u nekom drugom postu ali nije ni to kraj svijeta.. imas i ti svoje topnistvo na raspolaganju.. zena je zena, ona je ta koja drzi kucu i koja moze svoga muskarca uvijek i iznova zavesti..

< Poruku je uredio D_K -- 17.4.2012 14:30:35 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1782
17.4.2012 14:28:38   
veeseelaa
Meni jos uvijek nije jasno,zasto je problem sto te lik vidio sa frendicama na kafi,mislim rasprava je kao da te vidio sa nekim frajerom ,pa sad ti objasnjavas da je to drug kojeg si slucajno srela,on ga se ne sjecA,ili rodjak,ili bivsi komsija,ili neko s faxa,ili .ili.....
Njegov jaran te vidio sa frendicama na kafi......da.i???

ja i dalje ne kontam u cemu je problem,mislim rekla si da ne podnosite dnevne izvjestaje i onako,zasto je onda problem sto mu nisi rekla...

pa problem je ženo jer mu nisam spomenula taj izlazak
mada ja mislim da je problem njegov ego, jer đe će njemu jaran reći da mu je vidio ženu a on za taj izlazak nije znao, vjerovatno bi bio problem i da je znaouser posted image
No mi smo se pomirili, imamo randevu u 16 satiuser posted image , jedva čekamuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1783
17.4.2012 14:31:26   
veeseelaa
ja ne kontam anonimna od kuda sad toliko problem kod vas?
ti si mu rondala i tm te odhebao? jesam li dobro shvatila
pa šta ako si mu malo rondala, nije ni njegovo maslo za Ramazana
ha ya, šta koji vrag maše svim kolegicama i staje im sa autom
da Bog da da bi imao razumjevanja da ti to isto činiš, probaj pa ćeš vidjeti

razmaši se ti sa ovim i onim ima da te opomene, i da bude gori neg ti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1784
17.4.2012 14:32:08   
D_K

Anonimna ti kao da si svoga muža upoznala prije 6 mjeseci...udala se u istih tih 6 pa ga dovoljno ne poznaješ....

Ljudi du različiti u svemu al kompormis sa svakim koag poznaješ postići možeš...

Mislim strah šta kao se izvineš...
kako si se ti mislila izvinjavati...

strah da neće mjenjati...imaš li ti spremnu argumenatciju zašto da bar dio toga promjeni...
ok u redu je to meni smaoj nebi smetalo...al reci mu ''srećo moja meni smeta...i sve dok sam u ovoj nekoj fazi, pormjeni malo, biće i meni i tebi bolje...zar nam nije važnije da je meni i tebi bolje'' ''takva sma, svo mjenjam se al ne mogu preko noći, pomizi mi da se pormjenim''

Mislim ja znam šta bi kod moga supruga ''upalilo''...
znama kako rješvam konflikte , šta ''smijem'' tj. '' ne msijem'' gdje je granica i moga ćumuranja, i moje argumenatcije i moga rondanja...
a i on to zna...
mora znati...

jer razgovramo...
nisma ja ispala iz američkog ljubića...
pričam ti relano...

stavite argumenatciju ti svoju on svoju u realnom razgovoru uz kafu...i vidite koja neće vaš odnos pokvariti...ta je najvažnija

i da te potpisem user posted image user posted image
nisam odavno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1785
17.4.2012 14:34:21   
mama75
D_K jel to ti zbog "problema u braku" neces vise na BB? user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1786
17.4.2012 14:36:18   
D_K

IZVORNA PORUKA: mama75

ma samo problemi na RR, problemi sa dojenjem, problemi u braku, problemi na BB user posted image user posted image
evo oblijecem oko one jedne crne suknje na BB pa se premisljam da li da se 'ubacim u trku' user posted image .. more bit bidne da se vidimo na sljedecem BB user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1787
17.4.2012 14:36:29   
veeseelaa

a ja ne dolazim nikako, moji su problemi strašniuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1788
17.4.2012 14:37:40   
D_K

a kontam ako prećeram sa BB doci cu drito na ovu temu user posted image ..

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1789
17.4.2012 14:38:04   
mama75

ma samo problemi na RR, problemi sa dojenjem, problemi u braku, problemi na BB user posted image user posted image
evo oblijecem oko one jedne crne suknje na BB pa se premisljam da li da se 'ubacim u trku' user posted image .. more bit bidne da se vidimo na sljedecem BB user posted image

user posted image I cao, da ne idemo vise OT.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1790
17.4.2012 14:39:56   
mama75

Ma zato te i pitam, znam da si laka na novcaniku user posted image E da, sad sam se sjetila, ni ja mm ne prijavim svaki izlazak. Kada god svratim u neku prodavnicu obuce to mu obavezno presutim user posted image A poslije tih izlazaka u kucu ulazim ko ilegalac user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1791
17.4.2012 14:47:18   
Hanady RR
user posted image user posted image

anonimna...pored ovoga eto smeta ti i tačka...i ja to poštujem sad...
al dok rješiš sadašnju situaciju...moraš znati sutra u životu može te dočekti nega druga...nova ličnost na ulici, u autu pored , pordavnici itd...

malo poradi i na sebi...
samopouzdanja ti malo fali...

ja svome suprugu vjerujem...sve do jednom...
onoga trenutka kada sebi dozvolim da mislim ''jel bilo ovako il onako'' nema tu meni hajra...znam sebe a i njega....

ja nemam porblem kolega, kolegica...
nema ni on...
Mi normalno komentiramo ljude oko sebe, izgled zgodnih i nezgodnih i onih koji se furaju da su takvi....

nikada nisma porvela negdje vrijeme a da mu nisma rekla gdje sma , ko je bio...
ne traži on to do mene...al ja to radim da bi radio i on....
ne zato što mu ne vjerujem nego ja imam djecu od starta našega brala i mi obaveze o toj djeci djelimo sa svojim slobodnim vrmenom...
ako ja ne dolazim an vrijeme on će ih paziti i obrnuto...

Imam čip u glavi kojemu nikada nisma dala da se pokrene...
ni kada je radio noćne smjene...
ni kada je išao privatno raditi svoj posao fizijatra po stanovima razvedenih bogatih žena...

Nikada nisma pitala....
nikada nisma rekla da me sa nekim upozna...
a on je to sve usputno uradio sam...

stavio s eu moju poziciju i pomsilio d aja tako zatvorim se sa nekim tipom bil mu pravo bilo..
i pričao i upoznavao...

Moje povjerenje dugo dugo traje...
kad ga jednom dotakneš tu ti je kraj...da si mi mater rođena a jok čojek kojega relano pormjeniti mogu...

sve što može on mogu i ja...sve al ako hoću...

Ja se u barku ne žrtvujem nisam skolan mislima ŠBB-KBB ( šta bi bilo kad bi bilo)
ja brak živim...sa svojim SUPRUGOM....
to i tebi predlažem...

najlakše rečeno
''opusti se i uživaj nemoj da nam sada kvariš doživljaj''

a ako vrijeme pokaže da je opuštenosti bilo previše...
''sama pala sama se ubila'' i ''idemo dalje''

ja ne mogu živjeti sa teškim mislima u glavi...jer to nije život to je za mene ''robija'''

nemoj me vezati, nemoj me ispitivati, nemoj me pritiskati...trebam slobodu...u toj slobodi ja sam svjesna da sma u brkau, imam djecu, život...dane za DA i dane za NE...i nemoj me izraditi u slobodi koju tebi pružam...jer tada ne garantujem za posljedice ni sebi ni tebi...

Niko nije svaršen...
ni ja ni moj suprug...
a ni ti ni tvoj...

nema braka da mu je sve potaman...
pa s aroditeljima si imala razlike čiji genetksi kod vučeš za sobom...a akmoli sa insanom sa kojim sis es pojila jer je srce zatrptali...

zato...
kad kreneš nešto reći pomisli kako bi ti bilo da on kaže tako...

ja ne bih voljela da mi suprug prebaci da mi ne vjeruje u nečemu...
pomislila bih da tu nema povjerenja ...a za mene je povjerenje najbitnije ...do njega teče i ljubav i kompromis i se što jedna brak dva različita insana nosi.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1792
17.4.2012 14:48:59   
Hanady RR

Ma zato te i pitam, znam da si laka na novcaniku user posted image E da, sad sam se sjetila, ni ja mm ne prijavim svaki izlazak. Kada god svratim u neku prodavnicu obuce to mu obavezno presutim user posted image A poslije tih izlazaka u kucu ulazim ko ilegalac user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
il ostavim ua garaži jedan para a durgi ponesem sa sobomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1793
17.4.2012 15:00:42   
vjestica

moram da priznam da nisma sve detaljno pročitala, ali me ovo boldirano ubolo u oči
zar je problem što tm poveze neku kolegicu???
ili je do tebe ili je mene, pa ja smatram da je stvar osnovne kulture kad ti kolega stane ako pješačiš , pa zajedno ide na posao ili se vraćate s posla user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1794
17.4.2012 15:06:12   
*pcelica*

Onda kad me pita kad sam kupilacipele ja kazem ma znas onda davno a samo ih iz coska izvucem user posted image user posted image

< Poruku je uredio *pcelica* -- 17.4.2012 15:07:46 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1795
17.4.2012 15:10:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Onda kad me pita kad sam kupilacipele ja kazem ma znas onda davno a samo ih iz coska izvucem user posted image user posted image

ja mom kažem..
kako se ne sjećaš pa bili smo zajedno u gradu...
a ons e ''sjebe'' i kaže ''a ja ''user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1796
17.4.2012 15:10:49   
henna ze

1. u glavici razlučiti bitno od nebitnog- šta ga imam smarati šta je bilo na poslu..ili on mene..bitno jesil se umorio i trenutno hoćel biti plate..ako ima potrebe da pomognem u eventualnom nekoj nedoumici, nekoj situaciji tu sam..jel pškio il je kafu pio..jel jeo..nebitno
2. napraviti tako da muškarac nije centar svemira i da se nužno ne vrtim oko njega...jest vala lijepo kad je vedro i sunce ugrije al isto tako živi se i kad je danima tmuranija kao i sada...
3. centar svemira premjestiti na nešto drugo. na dijete npr.
4. komunikacija jeste bitna...ali ne previše kako mi žene znamo smarati..do bola
5.ne biti kao jedna kod mene koja je oduzela mužu vozačku i auto i tek ponovo nabavili auto kad je sin narastao :neće vala on meni razvozit žene...pa šta more bit sevap ubere...mene kolega svaki dan vozi kući- živi iznad mene..na taj način doprinosim našem budzetu..
6. izvini mu se..al ono..baš...
7. i de malo živa bila trzni se...organizuj se..radi ono što voliš i želiš..pa šta god da je...
8. svako jutro kad se probudiš: reci bože hvala ti kad sam zdrava i bistre pameti ..danas ću da uživam

i jedno pitanje na kraju: kako bi se postavila u situaciju ne daj Bože da partner u nekom trenu oboli..pa se moraš nositi..vucati po bolnicama..sexa na vidiku mjesecima...sa patnjom i bolovima...dal bi tada blo problema....ili bi ga ostavila?
razmisli...dobro

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 1797
17.4.2012 15:16:05   
mama_aBd
Uh sto se ja ovdje ismijah sad:) Sa one moje redovne rubrike "anksioznost" zavrsih ovdje i bas se nasmijah ovo u vezi sa cipelama i garazom jer ja slicno radimuser posted image

Kaze moja svekrva svom sinu (mom muzu:) treba joj para da ode na more i on odmah iskešira. Kazem ja trebaju mi cipele (btw. koje cu sebi kupiti od svojih para), on kaze kako samo trosim pare na gluposti. E sto bih se ja svadjala oko toga..ja odem i sebi kupim sta hocu. Posle shoppinga u kucu takodjer ulazim ko ilegalac:) A kad me pita "je li ti to nova suknja", ja odgovorim "kakva nova, ovu sam kupila dok sam jos bila trudna pa sam je cuvala jer mi nije svakako mogla"user posted image user posted image

Zelim reci da treba biti mudar i cekati povoljan trenutak kad i sta reci. Ne kazem da treba shutjeti, treba biti mudar. Najlakse je rasturiti brak, za to treba max 7 dana na sudu, ali koliko treba snage da se sacuva..

Moja čupava djevojčicaušunjala se u moj život 12.02.2011. god. i otvorila mi je vrata jednog novog svijeta...Moja najveća ljubav!

Neposredna veza do poruke: 1798
17.4.2012 15:17:36   
bananica

Upravo o ovome se radi. Sto je drugaciji prema meni. Nista mi vise ne govori, ni gdje ide, nit mi prica sta ima na poslu, ni sta radi, nista, bas nista. Kad ga pitam sta ima, samo kaze "nema nista, sve po starom" i to je to. A nema inicijativu ni za intimu. Ja ne iniciram da bih vidjela hoce li on, ali nista. Drugaciji je skroz. Imali smo raspravu oko toga i kaze kako smo eto dovde dosli da nema rjesenja, da ne mozemo pricat o svemu i da je najbolje tako.Ali ne zelim ja to i radije bih se razvela. Da li je samo do mene? Zasto se sad ponasa ovako, samo zbog mog ispada u vezi kolegice? On u zadnje vrijeme i nema vremena za mene i porodicu. Obavezan je samo oko svojih. Ne sjecam se kad smo sta planirali skupa. Sta uradit? I meni je zao zbog prenosa, ali kako sad da ga vratim a da se bas skroz ne ponizim?

pa kakav treba da bude.. treba da te tetosi a ti si pravo nezrelo dijete.. bas me interesuje tvoja proslost, kako si odrastala, kako su te tretirali, jesi li bila borac u zivotu ili su ti servirane stvari na izvolite.. meni se cini da je ovo drugo..
ako si se vec htjela izjadati mislim da si dobila pravo korisnih savjeta i da si poslusala makar jedan ne bi bila u ovoj ruznoj poziciji.. sad opet pocinjemo igru i evo ti jos jedan savjet, izvini se, reci da si pretjerala, reci kako si nesigurna usebe, da su ljubav i strah da ga ne izgubis bili 'okidaci' nerazumne ljubomore i da si uvidjela da si pogrijesila.

Na ovo prvo boldirano cu samo reci da mi nikad, al nikad nije bilo servirano nista na izvolite. Uspjesna sam i za sve sam se sama izborila. Jedino mogu reci da sam previse naivna i emotivna i cesto sam puta bila povrijedjena, posebno u ljubavi. Ne trazim opravdanje.

A ovo drugo boldirano, HOCU, ali sta ako ne prihvati, kako da znam da cemo sve pricati ubuduce i da nece biti presucivanja, da ce sve biti ok? Sta ako ne prihvati?

ja mu se ne bih izvinjavala,ne vidim razlog.....svak ima pravo na sumnju, pa i ti naravno, a tm da je imalo razumna osoba otklonio bi ti te sumnje na mnogo ljepsi nacin od ignorisanja i napadanja
ignorisi i ti njega, pricaj i ti sa velikim odusevljenjem o nekom muskarcu,kojeg poznajes, pa da vidimo njegovu reakciju
i jos mi nije jasno sta ti ima govoriti da li je ona vjernik ili nije, eto kao jako bitan podatak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1799
17.4.2012 15:30:03   
bananica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja ne kontam anonimna od kuda sad toliko problem kod vas?
ti si mu rondala i tm te odhebao? jesam li dobro shvatila
pa šta ako si mu malo rondala, nije ni njegovo maslo za Ramazana
ha ya, šta koji vrag maše svim kolegicama i staje im sa autom
da Bog da da bi imao razumjevanja da ti to isto činiš, probaj pa ćeš vidjeti

razmaši se ti sa ovim i onim ima da te opomene, i da bude gori neg ti

upravo ovakouser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *