|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
17.4.2012 10:45:26   
mamabb
IZVORNA PORUKA: bellla

Anonimna--ma zahebi ti ove savjete,kontam najbolje ti je da se razvedes,fakat taj tvoj normalni brak je neizdrzljivuser posted image

user posted image user posted image user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1726
17.4.2012 10:47:44   
mamabb
moj je neki dan išao sa svojom radnom kolegicom na ručak, ja ga napadnem, što nije kakvu mlađu vodao šta me sramoti pred rajom, neku gospođu u godinama našao voditi na kafu/ručak.

04.12.2008.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1727
17.4.2012 10:50:02   
bellla
Vesela user posted image to su vec dva razlogauser posted image user posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1728
17.4.2012 10:50:28   
mama75
OT ali bas me zanima kako muz ili zena uspiju izaci vani sa rajom a da to onaj drugi ne zna? Mislim, nisam neki policajac, ali u svakom trenutku znam otprilike gdje mi je muz, kao i on za mene. Ako ce kasniti s posla javi mi, ako izlazi navece vidim da nije u kuci i obrnuto.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1729
17.4.2012 10:52:03   
bellla

IZVORNA PORUKA: mamabb

moj je neki dan išao sa svojom radnom kolegicom na ručak, ja ga napadnem, što nije kakvu mlađu vodao šta me sramoti pred rajom, neku gospođu u godinama našao voditi na kafu/ručak.

user posted image user posted image

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1730
17.4.2012 10:53:47   
bellla
Ako ce kasniti s posla javi mi, ako izlazi navece vidim da nije u kuci i obrnuto.

to se podrazumjevauser posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1731
17.4.2012 10:55:14   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: mama75

OT ali bas me zanima kako muz ili zena uspiju izaci vani sa rajom a da to onaj drugi ne zna? Mislim, nisam neki policajac, ali u svakom trenutku znam otprilike gdje mi je muz, kao i on za mene. Ako ce kasniti s posla javi mi, ako izlazi navece vidim da nije u kuci i obrnuto.

I ja se isto tako zanimam kako se izvede ova egzibicija?
I na kraju krajeva ima li potrebe za time?

Helem-lijepo je imati drugačije stavove, drugačija poimanja, ovakve (gore nabrojane) postove - tek onda shvatim koliko sam sretna i rahat od gluposti.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1732
17.4.2012 10:55:39   
MAMA MA

I ja vazda znam đe je moj džuvegija....mogu i geografske koordinate da lociramuser posted image user posted image user posted image ....nepogrijesava sam...user posted image user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1733
17.4.2012 10:59:28   
animagical

user posted image e hvala ti na ovome!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1734
17.4.2012 11:03:18   
Volim Te!
Prvo da kazem da mnogo volim citat veselu,bas je vesela user posted image user posted image i da pitam vas sto napadoste zenuuser posted image Mozda ona ima taj neki osjecaj da nesto ne stima ali nije umela to da nam ispise i da dodam da ce najbolje znat kako ce mu ponovo pric i izgladit stvari user posted image sretno od mene user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1735
17.4.2012 11:07:53   
snijeg
Mislim da se vesela šali :)

Da se razumijemo, vrijeme i način za prevariti supružnika uvijek možemo naći, ukoliko nam savjest/karakter to dozvoljava. Dakle, pauza za ručak na poslu se može iskorištavati za te stvari, a mi znamo da su naši muževi na poslu :)
Ovdje nisu u pitanju mogućnost i saznanja o kretanju naših partnera, u pitanju je poznavanje njihove savjesti i karakternih mogućnosti da prevare suprugu i dođu kući kao da se ništa nije desilo. Anonimna nema povjerenja u svog muža, a povjerenje se gradi prije ulaska u brak, a u braku se nadograđuje i potvrđuje. Ja u svog muža nimalo ne sumnjam, ne zato što znam gdje, kad i s kim se kreće nego zbog toga što znam da mene i naše dijete ne bi mogao pogledati nakon takvog čina, znam da bi drugačije postupao prema meni jer je brižan, nježan, odgovoran i savjestan čovjek/otac/suprug. I još jedan razlog, ali ne manje validan, što fakat nemam kad razmišljati varali me ili ne jer imam previše obaveza u životu i ne zamaram se glupostima, a maštu upotrebljavam u druge svrhe. Nije mi pružio niti jedan razlog da počnem sumnjati u njegove ljudske vrijednosti.

< Poruku je uredio snijeg -- 17.4.2012 11:09:51 >

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1736
17.4.2012 11:17:02   
mama75
Da me ne biste pogresno shvatili, nisam rekla da ako znam gdje je da mogu i tvrditi da me ne vara. Uopste ne pricam na tu temu - varanje, ljubomora, povjerenje ... To me zamara poprilicno jer mislim da je povjerenje osnov svakog normalnog medjuljudskog odnosa. A svakom na obraz neka ide sta ce raditi dok ga partner ne gleda.
Nego je bilo pitanje kako evo konkretno vesela izadje iz kuce a da to muz ne primjeti?

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 1737
17.4.2012 11:17:45   
Volim Te!
Snijeg zbog ovog sto si napisala sam ja rekla da to ona najbolje moze osetit i primijetit oni dvoje se sigurno predobro poznaju.A i da bude tura na pauzi i to se da osjetit pa se nadam da ce nam ispisat zbog cega to radi i misli. A sto se vesele tice bas sto se tako sali mi je lik nek mi odgovori kad vidi dal bi se trebala razvest bacio prljave carape dje ne treba user posted image user posted image pa nek me posavetuje hehehe.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 1738
17.4.2012 11:20:23   
Volim Te!
Mama75 i ja evo sad mogu izac a da nikad ne sazna jer je na poslu i 100% nece doc ranije,moze cak i komsija doc da sam sa tog najnizeg nivoa ali nisam.Hocu da ti kazem dok su oni na poslu moze se svasta nesto uradit user posted image a i ako ne rade moze se moze user posted image

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 1739
17.4.2012 11:21:15   
mamabb

Da me ne biste pogresno shvatili, nisam rekla da ako znam gdje je da mogu i tvrditi da me ne vara. Uopste ne pricam na tu temu - varanje, ljubomora, povjerenje ... To me zamara poprilicno jer mislim da je povjerenje osnov svakog normalnog medjuljudskog odnosa. A svakom na obraz neka ide sta ce raditi dok ga partner ne gleda.
Nego je bilo pitanje kako evo konkretno vesela izadje iz kuce a da to muz ne primjeti?

Ma ona njega dobro isexa,kako kaže, pa se on ubandačiuser posted image a ona šmugne a njemu poslije jave da je vani pa je budi u dva, taman odbandačen. Vjerovatno doza bila mala pa bandak nije trajao dovoljno dugouser posted image

p.s. vesela izvini al me ponijlo ne zamjeri na šali user posted image

< Poruku je uredio mamabb -- 17.4.2012 11:22:35 >

04.12.2008.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1740
17.4.2012 11:28:02   
snijeg

Hajde vesela otkrij nam tajnu user posted image
Iako sam sigurna da vesela samo malo zakuhava temu, da ne bude dosadno, evo već su krenuli maštoviti postovi user posted image user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1741
17.4.2012 11:33:40   
teacher75

i mene ovo zanimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1742
17.4.2012 11:34:33   
mama75

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

Mama75 i ja evo sad mogu izac a da nikad ne sazna jer je na poslu i 100% nece doc ranije,moze cak i komsija doc da sam sa tog najnizeg nivoa ali nisam.Hocu da ti kazem dok su oni na poslu moze se svasta nesto uradit user posted image a i ako ne rade moze se moze user posted image

Pa naravno, to moze svako. Iako ne poznajem veselu dobro, opet sam poprilicno sigurna da se ona nije iskrala iz kuce da on ne primjeti. Ali hajde, idemo OT previse. Anonimna ima problem, ne ja ili vesela user posted image

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 1743
17.4.2012 11:35:43   
chuci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image ma nije problem, al baš u 2 da me budi da se raspravlja, to je dovoljan razlog za razvod user posted image

šuti kakav ti je ovo razlog. ja svog neki dan probudila u 4, čak se nisam ni raspravljala, odmah ga napala user posted image user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1744
17.4.2012 11:36:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: snijeg

Hajde vesela otkrij nam tajnu user posted image
Iako sam sigurna da vesela samo malo zakuhava temu, da ne bude dosadno, evo već su krenuli maštoviti postovi user posted image user posted image user posted image

evo ja cu kao veselin advokat: njen muz radi navece pa je ona mozda u tom periodu bila sa drugaricama, dok je on bio na posluuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 1745
17.4.2012 11:39:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

user posted image ma nije problem, al baš u 2 da me budi da se raspravlja, to je dovoljan razlog za razvod user posted image

šuti kakav ti je ovo razlog. ja svog neki dan probudila u 4, čak se nisam ni raspravljala, odmah ga napala user posted image user posted image user posted image

moj bi se odmah razveo kad bih ga probudila da se raspravljamouser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1746
17.4.2012 11:42:08   
reallove
E drage zenice ja vam problema i sitVacija...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1747
17.4.2012 11:44:48   
chuci

IZVORNA PORUKA: teacher75

zato se ja nisam ni raspravljala user posted image odmah u akcijuuser posted image
moj problem je što ga jedva razbudih

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1748
17.4.2012 11:47:13   
veeseelaa
joj cure baš se ismijahuser posted image
e 'vako, taj izlazak je bio poslije fitnesa (na koji idem ravno s posla), iznenada mi cure odlučismo da idemo na par pića, trebala sam ga nazvati i priopćiti odluku user posted image user posted image
Znači nije od kuće, nego nikako i ne dodjoh kući s posla user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1749
17.4.2012 11:50:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image meni je mm baš bio simpa
cmoknu me, i kao ode, pa se vrati, strgnu mi jorgan sa mene i kaže a gdje si ti bila skoro a nisi mi rekla...
ja se odvalim smijati, i počnem nabrajati user posted image pa me spucala luda rekoh, eh moj dragi đe ja sve idem a da ti ne znaš user posted image user posted image user posted image

ja često s fitnesa odem negdje na piće, nekad jednostavno ne smatram za bitnim reći bila sam tu i tu.... glupost
a i on to dobro zna da nije neophodno al pojavio se sad taj njegov jaran koji mu je rekao "ej vidio sam ti suprugu s prijateljicama skoro kod mene u kafiću"

e to je belaj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *