|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
16.4.2012 14:53:23   
mamabb
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Pa nakon ovog, jada sam na njegovom mjestu, se nebi sexala a ni pokušala, dok se ne izvineš.

ja bi sexala, zahebi stvaruser posted image

to što muž anonimne nije zaiteresiran za sex po meni je neki drugi razlog, možda umor user posted image anonimna najbolje zna

I ko još odbija sex jer mu je partner pokazao ljubomoru? ma daaaj, ne vjerujem u to il je samo dresiranje u pitanju al isto rabe žene a nikako muškarci, ne

Pa sama kaže da je tražila i on dao,po povratku s puta, a sad nit traži nit dauser posted image Logično-ljut i čeka da vidi šta joj je sljedeće.

< Poruku je uredio mamabb -- 16.4.2012 14:54:07 >

04.12.2008.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1701
16.4.2012 14:56:07   
veeseelaa
bezveze....
ja se sa mm sexam ko luda kad je malčice ljubomoran, inspiriše me a i on požizi i želi me imati

anonimna što tm mora biti inicijator?

ne mora sestro, napadni ti njega i to svako veče hehe ima da bude ko panja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1702
16.4.2012 15:00:42   
*pcelica*
Boga mi anonimna samo se bezveze smaras. Pa valjda bi primijetila ako se zljubio. To sto sad je hladan prema tebi upravo je zbog tvog nepovjerenja. Ja sam na poslu imala jednog momka koji je tako vrijedan Stvarno, ko mrav. Ja kad o njemu prcam usta mi puna hvale, ali samo zato sto je momak stvarno vrijedan marljiv, dok sam bila trudna toliko mi pomagao i gledao da mi olaksa posao.Nikad nisam ni pomislila da bi mm mogao nesto da posumnja user posted image Opusti se. Ne pridaji tm toliku paznju, nek malo on igra oko tebe, budi malo tajanstvena. Vidjeces kako ce se on onda promijeniti Niko ne voli cengrizavce

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1703
16.4.2012 15:03:01   
veeseelaa
ja ne znam kako neko može biti tako naivan i hvaliti u tom obimu svoje kolege odnosno kolegice s posla pred partnerom, samo si belaj pravi, razne sumnje i peglanja, bezveze

ja o poslu haman i da ne pričam sa mm
počeo kod nas raditi inžinjer, mlad, ima i godinu kako radi, tek ga neki dan spomenula, ne kontam ni zašto bi, sebi je vrijedan user posted image al valjda mladost, ludost, daj da se sve ispriča partneru, nekad zaista treba malo i šutjeti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1704
16.4.2012 15:04:46   
chuci
joj dobro neko napisa. ljubomora treba biti tvoj problem, a ne od tm. i ti to moraš svariti.

ja ne vidim ništa u cijeloj priči vrijedno pomisli da je tvoj a ljubomora opravdana.
čime se ti inače baviš? jesi li puno u kući? gledaš li puno serije i filmove?
bez zezanja sve ovo navede čovjeka da misli da se dešava nešto što nije ni blizu istine.

što se tiče sexa poslije puta. koliko si čekala prije nego si ti inicirala? možda bio on to uradio a ti si ga prestigla.

nevezano za sex moja mama je npr toliko nestrpljiva osoba da ona ništa u životu ne može dočekati da neko uradi prvi. sve ona inicira, a nekad se ljuti zbog toga. jer onda misli kako ona sve mora prva pitati i slično. u principu nemamo svi isti osjećaj za pogodno vrijeme za nešto.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1705
16.4.2012 15:07:41   
veeseelaa
pa žena je zabrinuta....
muž hvali kolegicu na sva zvona, ode s njom na službeni put i nakon toga nije za sex

Vi bi ostale mirne? aferim!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1706
16.4.2012 15:08:18   
chuci
sad ponovo pročitah da je tm vjernik
''Rekao mi je kako je on vjernik i na mjestu i kako ja nemam razloga da sumnjam i da tu nema apsolutno nigec s njegove strane.''

de ti sebi nađi zanimaciju kakvu, da se ne smaraš nerealnim stvarima

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1707
16.4.2012 15:14:04   
chuci

pa žena je zabrinuta....
muž hvali kolegicu na sva zvona, ode s njom na službeni put i nakon toga nije za sex

Vi bi ostale mirne? aferim!

kako nije za sex kad su se sexali, samo što je ona inicirala.
kad bi se ja sikirala oko toga zašto mm nije inicirao sex nego ja gdje bi mi kraj bio. mm kad se vrati s puta ni mi se obično ne sexamo. on zna voziti po nekoliko sati do odredišta i nazad i sad da se sexamo. a anonimna nije ispričala detalje puta, koliko je trajao gdje je bio itd. Boga mi ni ja nekad nisam za sex poslije npr 12 sati vožnje u jednom danu. ili poslije nekoliko sati putovanja avionom, sa presjedanjem i pauzama na aerodromima između, lupam.

od ovih nekoliko postova što anonimna napisa, a sad sam baš samo njene postove čitala mene veeseelaa njen muž na tebe podsjeća nekako. po onome kad kaže da se on naljutio jer je ona pomislila na tako nešto dok su u braku. ti uvijek govoriš da bi prvo završila pa išla dalje. još i napisa da je čovjek vjernik, koje god da je vjere, sve zabranjuju preljubu.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 1708
16.4.2012 15:17:35   
veeseelaa
mene veeseelaa njen muž na tebe podsjeća nekako. po onome kad kaže da se on naljutio jer je ona pomislila na tako nešto dok su u braku. ti uvijek govoriš da bi prvo završila pa išla dalje.

nisam te skontala? šta bi završila? ono da me prevari, pa ne znam dal bi završila, al sigurno ne bi zvocala, nema od tog ništa, prihvatiš stvari i nosiš se s njima il se razidješ.... koje bi od to dvoje izabrala ja ovisilo bi od svega pomalo, racionalno i samo racionalno, srce spakuješ u kutiju dok ne riješiš stvar!
No to nije tema emisije

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1709
16.4.2012 15:20:16   
chuci
mislila sam da ti pomisliš na nekog drugog. ne slučaj da te tm prevari.
msilim da si pisala da bi prvo razriješila stvari u sadašnjoj vezi pa prešla na sljedeću.
tako mi izgleda i reakcija muža od anonimne.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 1710
16.4.2012 15:29:36   
veeseelaa
ah to da..... ako bi bilo izvodivo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1711
16.4.2012 15:41:36   
bebbe RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Da. Ali ja sam se zeznula i izrevoltirana vlastitim mislima i slikama o mogucnostima, pitala ga da li je zaljubljen u nju i on pukao, rekao kako ne moze da vjeruje da o tome sa mnom da prica u braku. Razocaran u mene sto, kako on kaze, razmisljam ko dijete. Ali, mene muci i dalje. Dakle, vratio se s puta i nije bilo naznake da ce on inicirati sex ili sl. Ja sam inicirala i pristo je, ali nije on, a ocekivala sam. Ni u narednim danima ga ne inicira, ali ni ja. Jeste da zbog mojih pitanja i nismo u naj odnosima, ali eto. Kako, sta? Ne mogu ja ovakav brak zivit iako izgleda da je sve ok.

Na njegovom mjestu, draga Anonimna, i ja bih bil jako uvrijeđena. Napala si ga pitanjima nakon što je s tobom podijelio svoje misli. Da li bi željela da ti idući put ne kaže šta misli i da ti laže s kim putuje?
Žao mi je što nisi poslušala niti jedan od pametnih savjeta koje si ovdje dobila, od onih da ga izignorišeš, do Veselinih da ga zavodiš, sve bi bilo prihvatljivije. Šta te muči?
Teorije zavjera su opasne. Da li si ti ikada preumorna za sex? Ako nisi, vjeruj da većina ljudi zna biti, pogovoto nakon napora. A, eto, nije ti rekao da ga postaviš na miru, već je pristao.
A, s druge strane, i da razvija romantična osjećanja prema toj ženi, tvoja ljubomora i pitanja takve vrste neće pomoći. Kolegica nije kriva. Nikada niko treći nije i ne može biti kriv. Važno je da radite na vlastiom odnosu, da ga razvijate, da ostvarujete blizinu i onda u vašu tvrđavu neće moći niko treći.
Ovako... Opet kažem, ja ga trenutno razumijem, bila bih i sama jako povrijeđena.
I da - moj muž takođe odlazi na službena putovanja, putuje i radi i sa ženama, čak je jedne godine bio na terenu sa ženom sedam dana zatrpan u snijegu u osmatračnici - nisam osjetila ni dašak ljubomore. Jer mu vjerujem. Zato što sam sama tako odlučila i zato što mi nikada nije dao povoda da posumnjam. Možda griješim, ali ovako je život i meni i njemu lakši.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1712
16.4.2012 18:29:57   
D_K
ukratko, mislim da si dobro zas*ala sa tim prenosom ali hajde, mozda nije ni lose da cuje sta te muci..
samo se stavim u njegovu kozu i kontam kako bi meni bilo, rintam, dodjem kuci a tamo zena neke prenose ima.. ali hajde, takav je zivot. mozda ovo sve bude pozitivno i skonta tvoju bolnu tacku i malo poradi oko toga. mozda se ispostavi da ti je muzek pametniji nego sto si mislila pa izvuce citavu situaciju na pozitivu..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1713
16.4.2012 21:05:00   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: bebbe RR
...
Žao mi je što nisi poslušala niti jedan od pametnih savjeta koje si ovdje dobila, od onih da ga izignorišeš, do Veselinih da ga zavodiš, sve bi bilo prihvatljivije. ..

Upravo tako.
Meni ovo izgleda - trla baba lan da joj prođe dan. Anonimna, ako nisi našla za shodno da bilo koji od savjeta poslusaš, a da izvališ takvo pitanje svom mužu zbog njegovog oduška da pohvali jednog insans koji dobro radi - onda očito je da imaš baš problem koji moraš riješiti prvo sa sobom, a onda sa njim. Vas dvoje haman imate
jednosmjernu komunikaciju, i ona ne polazi od tebe.

IZVORNA PORUKA: D_K

ukratko, mislim da si dobro zas*ala sa tim prenosom ...

Vala baš.
Znaš li ti koliko žena radi sa muškarcima, znaš li ti koliko njih večeras su na smjeni zajedni, u avionu zajedno, u autu, a ne sex-aju se. Ni fizički ni mentalno.

A što se tiče njegovog odbijanja sex-a poslije puta, ... organizuj ti sebi jedan cijeli dan obaveze van kuće, ali da moraš fakat hodati i završavati nešto, a onda dođi kući u neka doba i sex-aj se.
Ma vala tenkom me može pomjeriti kad sam umorna.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1714
16.4.2012 21:12:57   
Amelaa RR
Meni ovo sve dodje kao neka safunjara ... tj: rezultat prevelikog gledanja istih.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1715
16.4.2012 21:20:01   
zvončica

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Vala baš.
Znaš li ti koliko žena radi sa muškarcima, znaš li ti koliko njih večeras su na smjeni zajedni, u avionu zajedno, u autu, a ne sex-aju se. Ni fizički ni mentalno.

A što se tiče njegovog odbijanja sex-a poslije puta, ... organizuj ti sebi jedan cijeli dan obaveze van kuće, ali da moraš fakat hodati i završavati nešto, a onda dođi kući u neka doba i sex-aj se.
Ma vala tenkom me može pomjeriti kad sam umorna.

Bas tako...i ja sam radila sama sa kolegom kad sam pripravnicki odradjivala... zajedno sami ulazili u mracnu komoru za razvijanje rtg filmova, gdje gori samo mala crvena sijalica i vrata naravno zakljucana.... pa MM je trebao da poludi skroz...ili njegova zena...
Nije svakome uvijek na pameti prevara....ta kolegica je vjerovatno simpaticna i radisna i to je to... Svi mi prokomentarisemo radne kolege povremeno. A sex.... i muskarci su sujetni, pa sad on malo tersa, al' uz prigodnu atmosferu i promjenu ponasanja i malo slatkih rijeci.... jedu iz ruke user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1716
17.4.2012 0:44:58   
reallove
Draga Anonimna,cime se ti zamaras..Mm radi na avionu,u njegovoj ekipi su i zene,ide na put stalno,ostaje po 5 dana,spavaju u istim hotelima,normalno,sta bih ja trebala.Da sjedim i mislim sta on radi?Evo veceras je otisao za Bankok.Kazem neka ga Bog cuva,da mi zdrav i ziv stigne,to je to..Ja mu vjerujem,vidim koliko se trudi,nekad dodje kuci,umoran,ne moze da stoji na nogama,ja ne ocekujem sex,izmasiram ga fino,pustim da spava..Donekle te i razumijem,ja sam nedavno napravila scenu,jer sam vidjela sliku na mobu,slikali se svi zajedno,zezali se,a ja kao budala sto ce ti one na slikama bla,bla,sad me stid kad pomislim na to..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1717
17.4.2012 9:55:55   
veeseelaa
mm je neki jaran rekao da me vidio u kaficu s prijateljicama, nekad, negdje.... mm me probudio u 2 sata da se raspravljamo user posted image
sad sam nenaspavana, smijala sam se do 4

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1718
17.4.2012 9:59:08   
teacher75

mm je neki jaran rekao da me vidio u kaficu s prijateljicama, nekad, negdje.... mm me probudio u 2 sata da se raspravljamo user posted image

pa ti cesto izlazis sa prijateljicama, ne kontamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1719
17.4.2012 10:11:00   
SdZ
Ja mislila nova anonimna, novi problem, kad ono opet isto. E, sad si napravila problem u braku jer si napala muza, a sve ono prije je bilo bezvezno zamaranje. Mozda je bolje da dobijes koji savjet kako da pridjes ponovo muzu, da mu se izvines, da ti oprosti tvoj ljubomorni ispad.
Ja ti stvarno od srca zelim lijep, miran i skladan brak i ozbiljno mislim da pravis problem tamo gdje ne treba.
Rijesi, bona, to s muzicem. Pripremi neku romanticnu vecer samo za vas. Vecericu, kraj tanjira papiric na kojem ces napisati: Oprosti na ljubomornom ispadu, samo te volim previse i malo sam se izgubila u tom moru ljubavi.... Nastavak ti ne moram ni pisati i sama znas sta ce biti user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1720
17.4.2012 10:20:26   
bellla
Anonimna--ma zahebi ti ove savjete,kontam najbolje ti je da se razvedes,fakat taj tvoj normalni brak je neizdrzljivuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1721
17.4.2012 10:33:02   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa ti cesto izlazis sa prijateljicama, ne kontamuser posted image

nisam mu prijavila ovaj izlazak, a jaran mu vlasnik kafića tog gdje smo bile

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1722
17.4.2012 10:40:23   
veeseelaa
i sad ćemo da se razvedemo 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1723
17.4.2012 10:43:59   
bellla
Pa to je sasvim dovoljan razloguser posted image user posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 1724
17.4.2012 10:44:36   
veeseelaa
user posted image ma nije problem, al baš u 2 da me budi da se raspravlja, to je dovoljan razlog za razvod user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *