|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
17.4.2012 11:55:04   
mamabb
Meni mm kaže: ako ćeš me varati nemoj da bude iz mjesta K i K, tu me svi znaju, pa da mi se ne smiju, nađi nekog sa straneuser posted image user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1751
17.4.2012 11:56:57   
veeseelaa
a vi svaku kaficu prijavite?
ja to nemam praksu, niti mm
i kad negdje nekad za mjesec dva spomene da je negdje sjedio uopće ne komentiram u stilu "pa nisi mi rekao" i sl
jednostavno puno se toga desi u danu da bi sve stigla ispričati
Eto juče sam kupovala neki materijal u Mitexu i nisam mu spomenula, jednostavno sam zaboravila, ha ya
a prije toga sam bila u Hoše komercu, ni to ne rekoh

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1752
17.4.2012 11:59:52   
veeseelaa
to je moj problem, nikad ne detaljišem i ne prepričavam svoj dan, jednostavno ne smatram za shodnim
a i smatram da je to smarno, kad smo zajedno pričamo o djetetu, kupovini nekoj, gledamo film...

život je brz i nema se kad za detaljisanje

griješim li?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1753
17.4.2012 11:59:54   
teacher75
ja dok sam radila nisam nikad prijavljivala gdje sam bila poslije posla i s kim a svaki dan skoro sam isla na kafu, nekad sam zurila radi male. a i on preko dana, nekad kaze gdje ide a nekad ne. al navecer rijetko izlazimo pa prijavljujemo, posebno jer se moramo organizovati oko cuvanja djeteta

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.4.2012 12:00:54 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1754
17.4.2012 12:01:53   
veeseelaa
e pa tako je bilo i kod mene.....

nije mahsuzija bio izlazak, nego slučajno.... al ko će njemu objasniti, mada mislim da smo ok, nadam se

a i taj njegov jaran, baš mora da blebeće, ja majke mi što vidim ne vidim, što čujem ne čujem, drugi me ljudi uopće ne zanimaju....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1755
17.4.2012 12:03:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e pa tako je bilo i kod mene.....

nije mahsuzija bio izlazak, nego slučajno.... al ko će njemu objasniti, mada mislim da smo ok, nadam se

a i taj njegov jaran, baš mora da blebeće, ja majke mi što vidim ne vidim, što čujem ne čujem, drugi me ljudi uopće ne zanimaju....

ma pretpostavljala sam da je tako nesto bilo, al ja kad bih vidjela nekog njegovog (jarana npr.) prijavila bih mu sigurnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1756
17.4.2012 12:03:43   
henna ze
"nije važno koliko smo puta udahnuli zrak..važnije je koliko smo puta ostali bez daha..."
shvatićete šta je pisac htio da kaže...
što žena od muhe slona može napravit to je čudo...i sama sam imala pun roj slonova...no na sreću dozvah se pameti i kupih tus traku...

žene uživajte u malim stvarima...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 1757
17.4.2012 12:04:09   
veeseelaa
al ja tog lika i ne znam.... on mene poznaje.... ja nemam pojma ko je on
naravno da bi rekla da sam znala da mu je jaran vlasnik, smatrala bi za shodno....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1758
17.4.2012 12:05:04   
teacher75
a znas kakvi su muski jedva docekaju da suknu jaranu

Neposredna veza do poruke: 1759
17.4.2012 12:06:22   
veeseelaa
i sad ko da gledam danima će biti skeptičan u vezi svega
jutros mi zvoni alarm a on kaže neko te zove, ajde javi seuser posted image

a ja ti ne volim tih bezveze situacija i nadurivanja

a da vam ne pričam kako je Ajša ljuta na mm, kaže jutros jesil ti ružio mamu, zadaviću te!user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1760
17.4.2012 12:06:41   
teacher75

al ja tog lika i ne znam.... on mene poznaje.... ja nemam pojma ko je on
naravno da bi rekla da sam znala da mu je jaran vlasnik, smatrala bi za shodno....

aha, sad mi je jasnija situVacijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1761
17.4.2012 12:08:02   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

a znas kakvi su muski jedva docekaju da suknu jaranu

pa kad mm ne zna, ja bi ga ishandrila, rekla bi da, pričala mi je, veli da si blejio u nju user posted image
al mogu mislit kak se ovaj moj sku*cao user posted image
a zna da je moglo biti slučajno itd, jer je kafić blizu fitnesa

baš je blesav

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1762
17.4.2012 12:12:48   
veeseelaa
i ovo sve napisah u cilju da vidite kako se od muhe može napraviti medvjed

tako i ti anonimna, stani malo na loptu

ovakvih i malo težih situacijica imala sam milion, zbog nekih smo se zaista znali posvadjati, al hB oboje smo sigurni u ljubav onog drugog, al bespotrebnih sekiracija je bilo masu

zato anonimna budi malo širih shvatanja, svako živo biće ima i druga i drugaricu, i nekad nešto neko zaboravi il ne smtra shodnim za prijaviti, nije odmah sve crno, saslušaj tm, ne daj da ti glupost sreću kvari

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1763
17.4.2012 12:14:23   
muaaa

i sad ko da gledam danima će biti skeptičan u vezi svega
jutros mi zvoni alarm a on kaže neko te zove, ajde javi seuser posted image

a ja ti ne volim tih bezveze situacija i nadurivanja

a da vam ne pričam kako je Ajša ljuta na mm, kaže jutros jesil ti ružio mamu, zadaviću te!user posted image

Uh Vesela u tebe bas SituVacija...nemoj za par dana biti ovdje aMonimna pa da rijesavamo....nemoj reci da te nisam opomenulauser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 1764
17.4.2012 12:20:29   
bebbe RR
Vesela, pa jesi li se javila na alarm:)))?

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1765
17.4.2012 12:20:31   
mama75
Mi imamo obicaj da se "tuspasimo" kada negdje idemo. Mozda je to losa ili dobra navika, mozda i prijeka potreba, jer recimo ako poslije posla idem na kafu moram mu javiti da on pokupi dijete iz produzenog boravka isl. A iskreno ako bi poslije posla otisao negdje a da mi se ne javi da ce kasniti ne bi mi bilo nimalo drago. Jer jednostavno imamo neki nas ritam, zajedno rucamo i tako to. Ako ce kasniti kuci onda rucam bez njega.
Ja sada imam smijesnu situaciju s muzem. Zbog poslovne saradnje cesto je vani na rucku sa zenskom osobom, nasih godina, koja uz to super izgleda. I jadan kad god je otisao s njom na pice ili rucak sreo je nekog mog. user posted image Kuka stalno, ne mogu se ni svalerati, gdje god maknem neko te zna user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1766
17.4.2012 12:42:59   
bellla
Meni jos uvijek nije jasno,zasto je problem sto te lik vidio sa frendicama na kafi,mislim rasprava je kao da te vidio sa nekim frajerom ,pa sad ti objasnjavas da je to drug kojeg si slucajno srela,on ga se ne sjecA,ili rodjak,ili bivsi komsija,ili neko s faxa,ili .ili.....
Njegov jaran te vidio sa frendicama na kafi......da.i???

ja i dalje ne kontam u cemu je problem,mislim rekla si da ne podnosite dnevne izvjestaje i onako,zasto je onda problem sto mu nisi rekla...

No,

Draga Anonimna,nemas ti nikakav problem u braku(mozda samo visak slobodnog vremena)to sto je netko zensko,lijep,sposoban i u blizini tvog muza,uopce ne predstavlja potencijalnu opasnost za tvoj brak, a ako ti tako mislis,onda mozes komotno napasti svaku drugu zensku osobu u svakodnevnom zivotu,a koju sretnes u blizini svog muza.Opustenouser posted image

< Poruku je uredio bellla -- 17.4.2012 12:43:51 >

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1767
17.4.2012 12:43:52   
*pcelica*

a vi svaku kaficu prijavite?

ja to nemam praksu, niti mm
i kad negdje nekad za mjesec dva spomene da je negdje sjedio uopće ne komentiram u stilu "pa nisi mi rekao" i sl
jednostavno puno se toga desi u danu da bi sve stigla ispričati
Eto juče sam kupovala neki materijal u Mitexu i nisam mu spomenula, jednostavno sam zaboravila, ha ya
a prije toga sam bila u Hoše komercu, ni to ne rekoh

Nee. Ako idem maksuzije onda nekad kazem, ali ako kao npr juce idem da obavim neke poslove i usput dogovorim kaficu onda ne prijavljujem. A i on isto ide na kafu ako u toku dana ima lufta za istu. Neki dan mi se desilo da sam krenula sa prijateljicama na kafu i slucajno prodjem pored skole jer je bilo vrijeme odmora pa da vidim dijete. Kad tamo svi iz njenog razreda nje nema ona ostala u ucionici bolesna i povracala pa je ja dovela kuci. Uvece pita mm kako je dosla i ja mu kazem da sam je ja dovela i ispricam da sam krenula na kafu sa svojim zenama drugacije mu mozda nebih ni rekla

Nego de mi kazi u kojem si hosi bila i sta ima novouser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1768
17.4.2012 12:53:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: snijeg

Mislim da se vesela šali :)

Da se razumijemo, vrijeme i način za prevariti supružnika uvijek možemo naći, ukoliko nam savjest/karakter to dozvoljava. Dakle, pauza za ručak na poslu se može iskorištavati za te stvari, a mi znamo da su naši muževi na poslu :)
Ovdje nisu u pitanju mogućnost i saznanja o kretanju naših partnera, u pitanju je poznavanje njihove savjesti i karakternih mogućnosti da prevare suprugu i dođu kući kao da se ništa nije desilo. Anonimna nema povjerenja u svog muža, a povjerenje se gradi prije ulaska u brak, a u braku se nadograđuje i potvrđuje. Ja u svog muža nimalo ne sumnjam, ne zato što znam gdje, kad i s kim se kreće nego zbog toga što znam da mene i naše dijete ne bi mogao pogledati nakon takvog čina, znam da bi drugačije postupao prema meni jer je brižan, nježan, odgovoran i savjestan čovjek/otac/suprug. I još jedan razlog, ali ne manje validan, što fakat nemam kad razmišljati varali me ili ne jer imam previše obaveza u životu i ne zamaram se glupostima, a maštu upotrebljavam u druge svrhe. Nije mi pružio niti jedan razlog da počnem sumnjati u njegove ljudske vrijednosti.

Upravo o ovome se radi. Sto je drugaciji prema meni. Nista mi vise ne govori, ni gdje ide, nit mi prica sta ima na poslu, ni sta radi, nista, bas nista. Kad ga pitam sta ima, samo kaze "nema nista, sve po starom" i to je to. A nema inicijativu ni za intimu. Ja ne iniciram da bih vidjela hoce li on, ali nista. Drugaciji je skroz. Imali smo raspravu oko toga i kaze kako smo eto dovde dosli da nema rjesenja, da ne mozemo pricat o svemu i da je najbolje tako.Ali ne zelim ja to i radije bih se razvela. Da li je samo do mene? Zasto se sad ponasa ovako, samo zbog mog ispada u vezi kolegice? On u zadnje vrijeme i nema vremena za mene i porodicu. Obavezan je samo oko svojih. Ne sjecam se kad smo sta planirali skupa. Sta uradit? I meni je zao zbog prenosa, ali kako sad da ga vratim a da se bas skroz ne ponizim?

(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 1769
17.4.2012 13:19:20   
bebbe RR
Draga Anonimna, ne želim ti prisjedati na muku, ali postovi i razmišljanja su ti baš nezreli. Čuj da se skroz ne poniziš, a njega si takvim pitanjima i insinuacijama ponizila (vjerovatno) ni krivog ni dužnog, i sada taj tvoj ispad nazivaš "samo"?!
Da sam se ja nkako našla u tvojoj situaciji izvinila bih se mužu zbog optužbi bez dokaza i vlastite nesigurnosti, ni ne pomislivši da je to poniženje. A da sam on - reagovala bih isto: kada je čovjek duboko uvrijeđen treba mu vrijeme da sam sa sobom analizira i razmišlja. Zašto bi inicirao intimu? Zašto bi se bavio tobom? Zašto bi s tobom dijelio dnevne događaje i razmišljanja kada ga je sve to stalo napada i poniženja?
Promisli malo o svemu, s neke zrelije perspektive, jer udata si žena, a ne tinejdžerka koju raznose hormoni, i pokušaj graditi zdrav, normalan odnos.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1770
17.4.2012 13:20:42   
chuci
pa očigledno je ljut na tebe.
sudeći po odgovorima i drugi bi bili. neopravdano si ga optužila i sad se ljuti.
kad ti je pričao o svemu tebi smetalo i sikirala se, umišljala, sad kad ti ne priča o svemu opet ti ne odgovara, sikiraš se.
šta čovjek da uradi da ti budeš sretna.
odgovor je ništa. ti moraš biti sretna sama od sebe, sa sobom raščistiti pa onda dalje s njim nećeš imati problema.

ako stvarno misliš da je ovo kraj, onda se brate razvedi, ima i to.

ovo spominjanje njegove zauzetosti oko njegovih mi izgleda kao da ti tražiš razlog svom ponašanju (koje veze nema s tim razlogom). čuj ništa ne planirate skupa. jel jedna osoba kriva tome ili oboje?

ovo o ponižavanju mi je niđe veze. ne ide mi u glavu nikakav rasplet tvoje situacije koji znači da si se ti ponizila pred njim. meni bi poniženje bila sama činjenica da sam imala potrebu pitati muža je li zaljubljen u neku drugu.

šta dalje? pa ti najbolje poznaješ sebe i svog muža. mi te niko ovdje ne znamo a ni njega. ako misliš da je to kraj, onda razriješi i sebe i njega. ako želiš ostati s njim onda se izvinjavaj kako znaš i umiješ, jer po mom viđenju ti si kriva za situaciju u kojoj se nalaziš.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1771
17.4.2012 13:38:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: henna ze

"nije važno koliko smo puta udahnuli zrak..važnije je koliko smo puta ostali bez daha..."
shvatićete šta je pisac htio da kaže...
što žena od muhe slona može napravit to je čudo...i sama sam imala pun roj slonova...no na sreću dozvah se pameti i kupih tus traku...

žene uživajte u malim stvarima...

anonimna savršeno napisano je jedino zaita što ne baca na zamazivanje okica...
ovih svajeta i hvale i priča iz američkih ljubića tebi neće ništa rješiti...

al ovo citirano...napiši sebi na papir pa kupi tus trakuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1772
17.4.2012 13:49:30   
muaaa
Stari dedo je savjetovao mladu zenu kada mu je trazila savjet jer se stalno svadjala s muzem.Kako da prestane jer je nije vodilo nicemu.Dedo joj je rekao najbolji lijek pa se ona cudila.

"Kada vidis muza da ide s posla kuci,napuni usta vodom i drzi u ustima dok ne podjete spavati.Tu terapiju koristi 1 mjesec i vasi problemi ce nestati."Zena se cudom sudila na toj terapiji ali je ispostovala,i nakon mjesec dana navikla na bespotrebna pitanja i brak im je procvjetao

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1773
17.4.2012 14:04:44   
D_K

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Upravo o ovome se radi. Sto je drugaciji prema meni. Nista mi vise ne govori, ni gdje ide, nit mi prica sta ima na poslu, ni sta radi, nista, bas nista. Kad ga pitam sta ima, samo kaze "nema nista, sve po starom" i to je to. A nema inicijativu ni za intimu. Ja ne iniciram da bih vidjela hoce li on, ali nista. Drugaciji je skroz. Imali smo raspravu oko toga i kaze kako smo eto dovde dosli da nema rjesenja, da ne mozemo pricat o svemu i da je najbolje tako.Ali ne zelim ja to i radije bih se razvela. Da li je samo do mene? Zasto se sad ponasa ovako, samo zbog mog ispada u vezi kolegice? On u zadnje vrijeme i nema vremena za mene i porodicu. Obavezan je samo oko svojih. Ne sjecam se kad smo sta planirali skupa. Sta uradit? I meni je zao zbog prenosa, ali kako sad da ga vratim a da se bas skroz ne ponizim?

pa kakav treba da bude.. treba da te tetosi a ti si pravo nezrelo dijete.. bas me interesuje tvoja proslost, kako si odrastala, kako su te tretirali, jesi li bila borac u zivotu ili su ti servirane stvari na izvolite.. meni se cini da je ovo drugo..
ako si se vec htjela izjadati mislim da si dobila pravo korisnih savjeta i da si poslusala makar jedan ne bi bila u ovoj ruznoj poziciji.. sad opet pocinjemo igru i evo ti jos jedan savjet, izvini se, reci da si pretjerala, reci kako si nesigurna usebe, da su ljubav i strah da ga ne izgubis bili 'okidaci' nerazumne ljubomore i da si uvidjela da si pogrijesila.

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1774
17.4.2012 14:06:18   
D_K

IZVORNA PORUKA: muaaa

Stari dedo je savjetovao mladu zenu kada mu je trazila savjet jer se stalno svadjala s muzem.Kako da prestane jer je nije vodilo nicemu.Dedo joj je rekao najbolji lijek pa se ona cudila.

"Kada vidis muza da ide s posla kuci,napuni usta vodom i drzi u ustima dok ne podjete spavati.Tu terapiju koristi 1 mjesec i vasi problemi ce nestati."Zena se cudom sudila na toj terapiji ali je ispostovala,i nakon mjesec dana navikla na bespotrebna pitanja i brak im je procvjetao

nisam ljubitelj savjeta da neko treba da drzi 'jezik za zubima'.. smatram da to nije smisao zajednickog zivota i braka..
a opet kad procitam neke postove, zamislim se user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *