|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
22.4.2012 16:12:25   
brinetyca
Moja dano da bar user posted image ja imam osjećaj da nikad to neću moći prevazići. al eto, sve je moguće, valjda user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4276
22.4.2012 17:04:11   
mo girl
ja danas nisam lose malo lutros lupanja srca al je nekako nestalo.
ma prebolices to kad sam ja onda stvarno moze svak a da si vidila mene prije ko ludjakinja kakva obilazim oko trznih centara a nesmijem uci u njih fuj

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4277
22.4.2012 18:06:29   
brinetyca
A nznam, najviše me strah od ove nerealnosti, kad mi dođe pogubljenost i smušenost..kao da nisam pri sebi, odlutam negdje. a nije meni toliko muka ući u tržni, možda jest kad sam sama i ako je prevelik tržni, meni je gore vani dok hodam. a i kod mene dns nije loše, kako kad. išla sam kod psihologa i nije je bilo( nije privatno) pa ću ići ovaj tjedan valjda user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4278
22.4.2012 18:46:45   
persefona
Da se i ja kratko stupasim :-) nemam nista posebno novo da kazem, ali vas pratim svaki dan..danas je nekakvo gadno vrijeme ovdje, pa mi se nista ne da, neka tupost me obuzela..ali izgleda da na nas sve utice vrijeme ko ludo :-/

Neposredna veza do poruke: 4279
23.4.2012 9:32:42   
mili021
Mislim da ce ti cak pomoci,ako krenes u trznom da radis,zvuci blesavo ali to je suocenje sa strahovima,bude u pocetku tesko,a posle ce ti biti bolje.To savetuju svi psihoterapeuti,da se suocis sa strahom,a ne da bezis od njega,znam da je tesko,ali ako pomaze,stegni zube i samo napred....

(odgovor članu persefona)
Neposredna veza do poruke: 4280
23.4.2012 18:54:07   
brinetyca
Hoću stegnut ću zube hehe ima da mi popucaju kolko ću ih morat stisnut da ovo prebrodim..
znam da je najbolje suočit se, ali kad ja stanem na kasu da radim i krenu mu ljudi za naplatit mene uhvati panika, ruke drhte la la la da ne nabrajam znate vec kako to ide,, vidis sebe i sliku u glavi kako se treses ,ljudi te cudno gledaju..i tako te sl ja imam u svojoj glavici ludoj..

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4281
23.4.2012 21:50:04   
mili021
ja sam bila u slicnoj situaciji nikad nisam volela kasu,vracanje para,sa matematikom sam posvadjana,e onda sam jednog dana otvorila svoju radnju,suocila se sa svim tim,nocima nisam mogla da spavam,uvek imala uputsvo pored sebe,zbog preseka stanja,kraja dana,prebrojavala pare i nakon par dana mi je bilo ok.najvise sam volela da kucam,vise nego da slazem robu,posle sam imala i aparat za kartice,prosto ko pasulj,veruj sve je iz glave....mada sam i ja znala da se smotam kusur i tako to ali ja uvek okrenem na salu,izvinem se i zdravo,pa svi smo zivi ljudi i gresimo...videces bice to sve ok.

Neposredna veza do poruke: 4282
24.4.2012 12:35:33   
brinetyca
A nije mene strah tolko oko računanja( možda malo jer me često ufato ona nerealnost pa se pogubim, odlutam negdje)...znate već , isto pjana... al mene ti je više strah što znam da će mi se ruke tresti, ja se toga bojim. i onda me strah kako će ljudi reagirat, uzgledat ću tu kao neka blesa..user posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4283
24.4.2012 13:28:27   
mili021
to je normalno za bilo koji posao da krenes da radis,dok se malo ne upoznas,meni je glas drhtao i ruke pa je prosl0,videces da nakon par dan vise neces ni primecivati ruke od posla veruj mi,a ljudi bas gledaju i oni su svi u haosu i nervozniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4284
24.4.2012 13:50:45   
Rabi

IZVORNA PORUKA: Ivana84

Drage moje dame, evo i mene posle dugo vremena. Prvo želim sve da vas pozdravim i da kažem da vas redovno čitam i pratim, ali da baš dugo nisam pisala. Kod mene se dosta toga izdešavalo. Bolje sam nego pre, to mogu slobodno reći, ali još uvek nisam tako reći normalna. Bila sam kod psihijatra, pričala sa njom, dobila dijagnozu Anksioznost sa paničnim napadima. Naravno ponudila mi je AD, ali ih nisam prihvatila na prvo viđenje, pa mi je kao zamenu za to preporučila knjigu koju sam pročitala i koja mi je prilično pomogla. Bila sam nekako puna samopouzdanja posle čitanja i uvidela sam da je sve u našim glavama i da kada se izborimo sa sobom i svojim strahovima, što je u suštini najteže, biće nam bolje i napredovaćemo. Uz to sam počela da pijem, po savetu doktroa opšte prake i lek propranolol, radi ubrzanog rada srca. Lek pije redovno i pomaže mi, čak možda i više nego što je potrebno. Čak sada imam i sporiji puls nego što je normalno. Uskoro ću na kontrolu pa ću videti šta dalje. Panični nisam baš dugo imala. Ali tu je i dalje prisutan moj najveći problem, a to je briga da mi nešto sa srcem nije u redu. Naravno kako non stop osluškujem i merim puls, u zadnje vreme je srce kao počelo da mi preskače :(. To me zaista jako uplaši i uznemiri i budem u stalnom strahu da se to ne ponovi. Posebno sam zaključila da mi se pogorša stanje i da mi više preskoči pred ciklus. Zanima me da li je neka od vas imala slična iskustva? Da napomenem da sam pre tri godine radila kardiološki pregled sa UZ i sve je bilo u najboljem redu. Bojim se da se za to vreme nešto nije promenilo, jer sam u međuvremenu dobila ovu muku. Naravno da bi rešenje bilo da opet odem kod kardiologa, ali se nekako toga i najviše bojim :(.

Preskakanje srcauser posted image
Meni SUPER poznatouser posted image
Ukratko: Sjedis gledas tv, pricas, citas, sagnes se, uspravis, lezis....ne bitno sta radis...odjednom, nicim izazvano srce ti samo odjednom preskoci ili jako zalupa pa nastavi normalno ili lupi jednom jako, malo stane pa nastavi kuckati normalnouser posted image Sve mi je dpbro poznato!
Zelim da ti kazem, da nije nista strasno....desava se i drugim ljudima, samo sto neki ne obracaju paznjuuser posted image a nama je to strasno da strasnije ne moze biti...

Nemas razloga da se bojis otici dr. Otidji i dobit ces pozitivne informacije koje ce te rasteretitiuser posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Ivana84)
Neposredna veza do poruke: 4285
24.4.2012 13:54:16   
Rabi

IZVORNA PORUKA: mili021

user posted image user posted image user posted image Ma trebam samu sebe lepo isamarati,pa cu se smiriti

NETREBAS!!!

Trebas nasamarati svoje strahove, ali tako sto sec im se nasmijati u lice...nema boljeg samara za nase strahove, od naseg osmjeha upucenoh njimauser posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4286
24.4.2012 14:10:40   
brinetyca
hvala ti mili:) što me ne ignoriraš, vjerujem da sam dosadna s ovim al eto šta ću kad mi je trtauser posted image kako si ti dns? user posted image ja sam nekako tužna, kući sam..nije me niko zvao na kavu user posted image dosadujem se svo jutro, mama mi govori da sam beskorisna da nista ne radimuser posted image krotoziraju me kuci, samo se vadam sa svojim i eto. grozno..jos mi se onda vise pogorsa stanje!

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4287
24.4.2012 14:56:55   
mili021
sto bi te ignorisala,pa valjda smo tu da pomognemo jedna drugoj ,kad nam je lose.Glavu gore,ma ste te briga sta ti druge govore i misle o tebi,bitno je sta ti mislis i treba da volis sebe najvise na svetu,ja sam to pocela uciti i raditi koz psihoterapiju,verujem da ti je tesko kad jos i kod kuce nemas razumevanja,e bas zato treba da pocnes da radis,da ne mislis kako ce ti se tresti ruke,vec da uzivas u zivotu i sebi da cinis mala zadovoljstva. Ja sam ti promenljivo ko i ovo vreme,mad zadnjih par dana vise i ne obracam toliko paznju na simptome,imala sam bas neki tezak period i onda sam se posvadjala sa svojim simptomima,i rekla sebi BRAVO,guraj napred,i svaki dan pohvalim sebe pa makar i za sitnicu,shvatila sam da samo tako mogu pobediti ove djavolciceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4288
24.4.2012 15:00:12   
mili021
Hvala Rabi sto se uvek javis i das neki super savet,kad citam tvoje postove kao da mi govori psihoterapeut,uparvo sam to i uradila pre neki dan ,posvadjla sam se sa svojim simptomima,mozda ce to nekom delovati cudno,ali na mene pozitivno deluje,ne dam vise da vladaju mojim telom u toj meri da me onesposobe za zivot,za sad me fino drzi,hvala jos jednomuser posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4289
24.4.2012 18:59:15   
jana mk
Gde ste kolegiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko pitao za mene?jesam li nedostajala user posted image user posted image user posted image disem ja disem josuvek ,proljece me malo probudilo pa sam vise po dvoristu izlazim ,imala i neki problem zdravstveni s roditeljima pa bila malo i odsutna od kuce ,jos uvek se nemogu pohvaliti da sam jako puno dobro ali nije ko sto je bilo ,sad me smara onaj strah da ce mi se na zimi opet vratiti depresija i da je ovaj put necu moci izdrzati i da cu ...itd ,nisu te misli nonstop ko sto su bili oni ranije da cu se roknuti ali me jako zabrinjavaju kad se jave ..ali jbg sta je tu je.neka bude kako biti mora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve vas ljubimmmmmm i ove nove clanice pozdravjam ..gde mi lajlaccc ...

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4290
24.4.2012 21:49:17   
mili021
Svaka cast jana mk, nadam se da ce mo i mi uskoro disati,bravooouser posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 4291
25.4.2012 15:18:40   
dana123
O Jano pa di si ti??Ajd fala bogu da dišeš, i da ti je bolje nemoj već razmišljat o zimi kad dođe onda razmišljaj,a to nije ništa novo na ovo naše stanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4292
25.4.2012 17:24:00   
jana40
i meni je zima gora, definitivno, ja vam budem dobro nekoliko dana a onda bez ikakvog razloga kao neki klik u glavi i onda par dana lose, doktori mi to tumace tim da svu pozitivnu energiju potrosim u tim dobrim danima, ne znam baš i nemam nekakvih stresova većih u životu, tako da vam ja čekam da me prođu losi dani, ljubim vasp.s. ovo samo vama pričam inače u okolini važim za uobraženu osobu, možeš misliti uobražena a ja jedva hodam koliko mi se ljulja tlo...

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4293
25.4.2012 18:10:16   
brinetyca
Jano tako ti je i kod mene isto ! user posted image slabo kome ovo pričam, a i da kažem ne bi mi vjerovali, svi me računaju kao ufuranu crnu malu, uobraženu do neba user posted image haha a ja sto ti kazes jedva idem..Zombi i gotovo! ali džaba ja samtza čitav grad ponosna, dignute glave i param nosom oblake haha,, ajde nek sam, bolje i to da misle neg da pojedini primjete ovo na meni, nebi im dala tog gušta user posted image

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 4294
26.4.2012 12:26:06   
biba26
heheheehe brinetica nasmija me, upravo tako se trebamo ponašat!!!! pune samopouzdanja i elana, a ne pokazat ikome da nas ždere ova kučka user posted image , Rabi zbilja bi trebala biti psiholog, mene ko i ivanu84 muče isti problemi, odem pročitat Rabine postove i odmah bolje user posted image pusa svima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4295
26.4.2012 16:11:39   
brinetyca
pa tako ti je moja biba user posted image evo samo da vam mahnem svima user posted image danas ljep dan, napokon nema kiše..inače ne volim vrućinu još slabija budem ali dns je taman umjereno i nema pritiska tako da sam vesela user posted image pozz svima user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4296
26.4.2012 16:57:08   
blur 77

user posted image  i za mene misle svi da sam previse uobrazena, cak misle da sam hladna, pa i koji me znaju kazu da sam lavica aaaaaa, a ja misicuser posted image . Vjerovatno na taj nacin i krijemo sebe i svoje emocije. Moja najuza porodica zna za moj problem, vise niko, nema smila bilo kome i pricati, pokusala jednom objasniti najboljoj prijateljici, nije razumjela. Pa znate sta, ajde budimo realne, da nam je ovo nekad ranije ispricao, kad smo bile normalne, da li bi mu vjerovale kakve sve strahove ima, vjerovatno bi i mi rekle, ajde trgni se, cega se bojis, nerealnih stvari, ne misli o tome, misli o lijepim stvarima, jedan je zivot i tome slicno, zar ne?  

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

Neposredna veza do poruke: 4297
26.4.2012 16:57:51   
blur 77

Ja stvarno ne znam zasto moj novi red ne funkcionise user posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4298
26.4.2012 17:32:13   
taraG
Evo i ja sam isto kao i Blur, i brinetyca, uvijek nafurana, uvijek vani, izlasci, momci, zezanje, nikada niko ne bi rekao da imam sto strahova u glavi! :)

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4299
27.4.2012 14:17:51   
brinetyca
Taman kontam ovo jedno vrijeme sam bila u priliku dobro kad dns opet, bum !user posted image sunce sja, dan extra mislim se šteta kuci biti, ali kolko mi se izlazi tolko se i bojim. i pođem ja na kavu dodem do mjesta gdje smo se dogovorile al jedva vidim ja prolazim tuda i grčim se. mene je strah da me panika ne uhvati na mjestima gdje se mogu obrukat ispast luda, osjecam se nesigurno u gradu. a kuci me recimo nikad nista ne hvata. malo nekad nervoza. i sad vracam se ja istim putem , i nadolazi mi osjecaj da mi se noge sjeku, misli da necu moc niakko proc tuda da cu morat zvat nekog da dode po mene, ludilo. neznam sta da radim , al opet nekkao prodem i dodem kuci. al jedva, hodam ko po valovima. a i malo ugrijalo, odma me strah vise jer mi vrucina smeta. jpoj ljudi moji sory sto vas davim al aj mi iskreno neko reci jel bio u ovakvoj situaciji i iskreno sta mislite jel ovo neko zesce ludilo ? ja se nekako uzdam u boga da cu ovo prebolit user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 4300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *