|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
18.4.2012 13:25:40   
Hanady RR
canim zavisi što treba od nalaza...
al covo što ja nabrojah može iz prsta

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1401
18.4.2012 13:33:19   
canim

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

canim zavisi što treba od nalaza...
al covo što ja nabrojah može iz prsta

Ok hvala, zeljezo me je zanimalo.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1402
19.4.2012 23:34:23   
reallove
Zenice,molim vas za savjet..Maloprije kad sam htjela Ameen uspavati,popio mlijeko i samo sto je ostavio flasicu,ustao,kaze mi mama hocu vode i povratio,ali cini mi se sve sto je popio povratio je odmah..Puno sam se prepala..Otrcim kod svekra,kaze da mu je on davao bademe i da je puno pojeo,pa kao kad je popio mlijeko,muka mu bilauser posted image ..Umili ga,popio vode i dobro je..Evo opet ga probala uspavati,nece gleda crtani,prica,kao da nista nije bilo..Sta vi mislite?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1403
19.4.2012 23:35:54   
animagical
bademi su masni,smucilo mu se...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1404
19.4.2012 23:38:16   
M kao Mama
glupaća u dz je mojoj L za leukocite iz vene uzela krv i to punu eoruvetu, bilo je mrsko da navlači iz prističa, i sad me dua boli,

< Poruku je uredio mama alma RR -- 20.4.2012 13:02:32 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1405
19.4.2012 23:38:38   
reallove
Svekar kaze da je puno pojeo,ja bila u kuhinji,nisam znala i maloprije dam mu mlijeko i bas povratiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1406
20.4.2012 0:11:37   
DM
Reallove-po ko zna koji put pišem ovaj post-pa izbrišem, vagam da li trebam napisati ili ne..
Koric abadema sdarži amigdalin(vitamin koji razlaganjem u organizmu postaje otrovan ako se unese u većoj količini)-stoga provjeri koliko je pojeo.....
Ne nih da te prepadam, ali mislim da trebaš znati....

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1407
20.4.2012 0:16:33   
reallove

IZVORNA PORUKA: doublemum

Reallove-po ko zna koji put pišem ovaj post-pa izbrišem, vagam da li trebam napisati ili ne..
Koric abadema sdarži amigdalin(vitamin koji razlaganjem u organizmu postaje otrovan ako se unese u većoj količini)-stoga provjeri koliko je pojeo.....
Ne nih da te prepadam, ali mislim da trebaš znati....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne znam sada,nije previse valjda,nekoliko komadica,sta da radim sada,nije vise povracao,kako cu znati jeli mi naskodiouser posted image ..sta da radim,evo hocu ga uspavati i mm na putuuser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1408
20.4.2012 0:16:54   
hatepsut
reallove,pa nije mogao pola kg pojesti.ipak je on malen.A eto i sama kazes da je povratio.prati kako ce se ponasati,ako bude vise povracao odnesi ga na hitnu neka ga pregledaju user posted image sompo mali,volim i ja bademe user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1409
20.4.2012 0:18:35   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

glupaća u dz je mojoj L za leukocite iz vene uzela krv i to punu eoruvetu, bilo je mrsko da navlači iz prističa, i sad me dupa boli,

Definitvno nisu normalne,pa godina dana treba da se ona eproveta krvi obnovi kod male djece.e bas su da nemam rijeci !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1410
20.4.2012 0:19:25   
DM
Pa nije to ništa strašno-do trovanja dolazi ako se u kratkom periodu pojede veće količina....+ povratio je -tako da je to ništa, ne sekiraj.
Ovo je samo usputni info
MOlim te , nemoj mi zamjeriti, ali sam napisala samo da imaš info ako bude pretjerao....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1411
20.4.2012 0:20:41   
reallove
Sad sam se puno prepalauser posted image

Ono sto je povratio,nije bilo puno komadica badema,malo,vise je krompir sto je jeo prije i mlijekouser posted image

maloprije podriguje,kontam stomacic mu "proradio"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1412
20.4.2012 0:22:30   
reallove

Pa nije to ništa strašno-do trovanja dolazi ako se u kratkom periodu pojede veće količina....+ povratio je -tako da je to ništa, ne sekiraj.
Ovo je samo usputni info
MOlim te , nemoj mi zamjeriti, ali sam napisala samo da imaš info ako bude pretjerao....
mila.hvala tebi,trebam znati i to,ovdje djeci normalno daju te grickalice i sve to,Ameenu nije prvi put da ih jede,ja nisam bila tu,inace ne dam mu,bojim se da mu ode na stranu

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1413
20.4.2012 0:24:02   
Medić*
Draga nemoj se nervirati i zabrinjavati toliko, vjerovatno je previse jeo, povrh svega mlijeko pred spavanje i onda je povratio. Bolje sto je povratio.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1414
20.4.2012 0:24:58   
DM
Gledaj na to drugačije-ako je povratio, još nedugo nakon konzumiranja badema-znači da ih je izbacio( ne mogu ni biti komadići,jer ga mora sažvakati podobro da bi ga progutao)a i koju je količinu mogao pojesti pa da mu naškodi toliko?!
Ja sam znala po cijelu kesicu pojesti-pa ništa....
Mlim te ne sekiraj(i izvini po milion puta) da se tako lahko zatruje bademom-pa bilo bi nas svako malo u bolnici zbog trovanja...
Daj mu malo čaja da smiri želudac

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1415
20.4.2012 0:28:07   
reallove
On je i prije jeo bademe,pistacije,kikiriki i te gluposti i ja nikad nisam za to,bojim se..Ali oni djeci ovdje daju sve,normalno,bude i slano,ali oni jedu..

hvala vam puno na odgovorimauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1416
20.4.2012 0:29:56   
Visnja RR
logicno da se brines ...ko svaka majka ...ali ja mislim da se njemu samo sve smuckalo s mlijekom... i da je sve iza njega ... probaj se smiriti i lijepo pajkite user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1417
20.4.2012 0:32:40   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

logicno da se brines ...ko svaka majka ...ali ja mislim da se njemu samo sve smuckalo s mlijekom... i da je sve iza njega ... probaj se smiriti i lijepo pajkite user posted image

nadam se,on se smirio,cim je povratio,kao da nista nije bilo,bit ce uredu aBd..

hvala na lijepim rijecimauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1418
20.4.2012 8:18:55   
bebacha
mislim da nemas razloga za brigu.Alen je vise put tako povratio poslije mlijeka.
ja to gledam ovako
jede,skace,urburka zeludac i onda ta flasica mlijeka samo dodatno pogorsa.bice to sve ok
a ja nisam znala ovo za bademeuser posted image
vjerovatno zato sto ih nevolim

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1419
20.4.2012 11:39:16   
reallove
On je sinoc bio bas nemiran,pretjerao je,skakao previse,a jos jeo te bademeuser posted image ..Poslije toga mlijeko,pa mu se valjda smucilo..Spavao je fino,evo sad je otisao sa dedom u setnju,nadam se da je proslo i da nece vise povracati,Ja ga sada stalno pratim..

hvala vam drage mojeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1420
20.4.2012 11:53:07   
DM
reallove mislim da sam sretna i da mi je drago haman k'o i tebi-mene glavobolja ne popušta(ni pored voltarena) nakon što ti ono napisah sinoć
user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1421
20.4.2012 12:31:53   
reallove

reallove mislim da sam sretna i da mi je drago haman k'o i tebi-mene glavobolja ne popušta(ni pored voltarena) nakon što ti ono napisah sinoć
user posted image

mila,tebi hvala sto si mi napisala i objasnila,sad cu da pazimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1422
20.4.2012 15:12:51   
rose 87
E. se zadnjih dana pojavio osip,sitni,nije crveno nego kao mala ispupcenja sitna na kozi,ne svrbi ga koliko primjetim,dobro se i ne vidi osim kad predjem rukom preko koze pa osjetim,prvo sam mislila da mu je bilo vruce i da ce proci,pa sam mu prosle sedmice oprala svu odjecu bez omeksivaca nadajuci se da mu to smeta ali nista,cini mi se da se siri ili samo umisljam vise od brige,ima ga po rukicama,licu,ledjima,nista novo nije jeo user posted image user posted image ,dajte mi savjet ako se nekome desilo slicno,cime da probam to da namazem pa ako se ne povuce do pon. idemo ped.user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1423
20.4.2012 15:15:43   
hatepsut
 Rose,mislim da jos imas vremena da odes pedijatru.ja iskreno nisam pametna sto se tice tih alergija.pa neka pedijatar pogleda za svaki slucaj ,jer kako pises vec duze vrijeme osip se ne povlaci.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1424
20.4.2012 15:35:15   
rose 87
hvala draga,ma neznam ni na sta bi bio alergican,nismo nista novo uvodili a omeksivac sam izbacila ali eto ne povlaci se nema nam druge vec da odemo ped. izgledauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *