Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 16.4.2012 22:02:53
salmy
ja necu moci doci danas dobila plan radim petak/subotu od 2-8 i to ni manje ni vise nego u Mercatoru ilidja parfimerija eto otpade moj plan da budem vjestica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 16.4.2012 22:09:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: salmy
ja necu moci doci danas dobila plan radim petak/subotu od 2-8 i to ni manje ni vise nego u Mercatoru ilidja parfimerija eto otpade moj plan da budem vjestica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 16.4.2012 22:16:01
vjestica
IZVORNA PORUKA: salmy
žao mi je što ne možeš doći
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 16.4.2012 23:49:39
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vjestica
jel iam igdje kupiti vještičji šešir za odrasle? samo mi nemojte savjetovati da sama pravim
Vještice našla sma ti šešir sad ti na PP pošaljem detalje
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 17.4.2012 11:09:30
malenaa
drage moje teska srca moram reci da otkazujem dolazak sa svojim pilicem... jer cemo do 29 biti u njemackoj , jako mi je zao jer smo sveeeeeeee pripremili... ali utjesi me rodica da u vrticu njene male ga mogu u njemackoj dovesti bit ce im neka priredba sa maskama :)))) zao mi je... zelim vam lijep provod... ljubim
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 2:11:58
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: shejla
mame hocete li se i vi maskirati???
Hajte da se dogovorimo definitivno, da se ne spremam bezze i pare bacam i trosim vrijeme praveci i sebi kostim.... :)
naravno da hoćemo
višnja reče rezervisala je igraonicu... ja vjerujem da se događaj dešava ...
cure sam spremila...a meni još kruna fali
i sama imama određeni trošak...ako porpade...nađemp se mi spremljene pa poršetamo krug sa djecom
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 11:00:25
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa naravno, rekli smo i mame i djeca
a kako zamisljate da cemo se mi tako namaskirane kretati i kuda? piti kafu ispred igraonice, i da nas ostali narod u čudu gleda? mislim, ok mi je da smo namaskirane i sve na istom mjestu skupa s djecom, ali mi vamo djeca tamo mi je malo nidje veze ali eto..
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 11:20:25
vjestica
IZVORNA PORUKA: pocahontas
a kako zamisljate da cemo se mi tako namaskirane kretati i kuda? piti kafu ispred igraonice, i da nas ostali narod u čudu gleda? mislim, ok mi je da smo namaskirane i sve na istom mjestu skupa s djecom, ali mi vamo djeca tamo mi je malo nidje veze ali eto..
pa bićemo skupa s djecom, ja svejedno nema šanse da je ostavim samu bez mog nadzora
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 11:39:22
Visnja RR
u tome i jeste car svega ...bas ce biti zabavno...a ljudi nek se cude .. pa ko kaze da cemo biti mi vamo oni tamo... u igraonici je druzenje djece i odraslih...a ko moze i zeli da popije kaficu ispred to je stvar izbora...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 11:43:28
Hanady RR
najprije maksembal je u igraonici...ispred koje su stolovi...mi možemo a i nemoramo piti kafu...
a sve i da je pijemo...u toku je maksembal...
ne vidim ništa suviše ludo u tome...a ljudi koji će nas gledati...biće im samo žao što oni i njihova djeca nisu dio toga...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 12:35:40
Neca xxx
Vidim opet se aktivirala ova tema. Nije me bilo nekoliko dana. Je li kasno na potvrdim da dolazimo moja djevojcica i ja? I moze li mi neko reci gdje je i kada ova zabava, nemam vremena da citam sve prethodne stranice.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 18.4.2012 12:38:02
Hanady RR
Višnja će te dodati na spisak
28.04... igraonica bambi u tržnom centru merkur na otoci
od 18 do 20 sati....
igraonicu nam daju za 150 Km...koliko mama na spisku podjelimo se i platimo dole na licu mjesta