Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Odes na ovu adresu gdje se podizu mlijeko i sokovi, od 15. do 20. u mjesecu od 15 do 17 sati sa licnom kartom i od trenutka kad podignes prve pakete primas jos 5 puta, mjesec za mjesecom. U slucaju da preskocis mjesec gubis pravo da naknadno dobijes te pakete mlijeka i soka. Za tacno vrijeme podizanja, opet provjeri, a mozda neko drugi napise. Meni zaova podigne te pakete, tako da nisam sigurna sto se tice vremena podizanja
da nisam sigurn
Hvala puno na informaciji, prošetaću ja do tamo pa vidjeti. :)
pa jesili u radnom odnosu ja nisam u radnom odnosu, ne zaposlena sam a muz me osigurava ... nisam na birou bila nekad pa me skinuli duga prica....
Nisam u radnom odnosu i ja sam osigurana preko muza,nisam nikada bila na birou,i 2 puta sam primala 12 mjeseci po 120 KM
hvala Ti puno za informaciju meni neko rece ako nisi na birou nema 120km a gdje se onda odu predati papiri kad se porodis ko ti daje tih 120 kmkoja si ti opcina sory sto peglam menije prvi put pa sam puna dezinformacija ...
Ja sam prijavljena u opcini novo Sarajevo i samo sam izvadila potvrdu da sam nezaposlena koja kosta 10 KM u Hrasnom i predala sa ostalim papirima i uredno je sve bilo,nisu mi pravili nikakvih problema
Miimy ja kako sam te skontala ti si na nagistarskom, traži potvrdu od njih da se školuješ, nek me neko ispravi ako griješim. jer koliko znam da su tražili ili potvrdu da si nezaposlena ili da si na školovanju, raspitaj se na vrijeme, nemoj da te zeznu, ili traži kakvu vezu da te prijave na biro, ili ako završiš master prije poroda, imaš roka mjesec dana da se prijaviš na biro regularno.
I mene interesuje da li imam pravo na porodiljsku naknadu a ne radim, student sam? Ako da, sta mi od papira treba da bih to ostvarila? Hvala!
Imas naravno,treba ti potvrda sa faxa da si student i jos nekih papira,rodni list djeteta,otpusno pismo iz bolnice,ovjerena kopija licne karte,i popunis obrazac koji uzmes u opcini kojoj pripadas i sve predas,i to je to
I mene interesuje da li imam pravo na porodiljsku naknadu a ne radim, student sam? Ako da, sta mi od papira treba da bih to ostvarila? Hvala!
Imas naravno,treba ti potvrda sa faxa da si student i jos nekih papira,rodni list djeteta,otpusno pismo iz bolnice,ovjerena kopija licne karte,i popunis obrazac koji uzmes u opcini kojoj pripadas i sve predas,i to je to
Hvala
koja ceka 13 naknadu onu od gradonacelnika, da vas obradujem bila je jucer i jos postar rece svekrvi bit ce jos nesto, ako neka zna o cemu se radi neka pise.
Ja sam dobila juce pare i kovertu sa cestitkom kao potporu,nista specijalno
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.