Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 12:02:03
Medi_87
M mi se udario od sto raskrvario je usnicu ali vidim da mu ima i iznad gornjih jednica krvavo vjerovatno je njima udario, sta da radim trebam li mu cime namazati
< Poruku je uredio Medi_87 -- 30.3.2012 12:05:03 >
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 12:06:36
Lady26
Lani se to desilo prije 2 dana, udaril ustima i zubicima u ogradu na terasi, posto je bila sa mm nista joj nije stavio, dok sam dosla s posla samo mrvicu bila otecena usna a to meso iznad zuba normalno.... Mora biti krvavo, provjeri da li mu se klimaju zubici? Kaze mm da se Lani ta jedna jedinica malo klimala poslije udara a vec poslije bilo sve ok....
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 12:56:56
damma
IZVORNA PORUKA: damma
pitanje za majke koje su davale djeci sirup imunoglukan, koliku pauzu treba pravit kod davanja ovog sirupa? ja sam davala 1,5 mjesec, kako mi je rekla dr, sad ne znam jel trebam pravit pauzu pa ponovo pocet s davanjem ili ..? kako ste vi radile? dijete ima 3,4 godine.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 13:11:49
emma.L
Ja se raspitah, već sam pisala, i svi mi rekoše da Imunoglukan možemo davati bez pauze, tako da ne znam o pauziranju ništa. Ali sam odlučila napraviti pauzu iz razloga što joj sada malo želim davati Sanostol sa željezom koji mjesec da ne zapustimo to toliko željeno željezo. Nadam se da će ti netko znati reći što su im savjetovali za pauzu sa Imunoglukanom.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 13:17:17
emma.L
E da, o učinkovitosti ...hmmm. Uz Imunoglukan dobismo pljuskavice i sada prebolovasmo ovu virozu što kruži . Ne znam da li da sumnjam u njega ili da zahvalim Bogu što smo samo ovo dvoje fasovali .
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 30.3.2012 13:42:14
damma
obzirom da je sezona virusa, mislim da cemo nastaviti s uzimanjem. pocela sam mu davat polovinom februara, juce prekinula, doduse taman i potrosili bocicu. kupila sam novu unaprijed jer mi se cini da ima dejstvo.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 7.4.2012 14:46:20
koka i po
dan. da ne duzim ,potrebna mi je pomoc od vas. ukratko...rijec je o mom dvadeset_ogodisnjem rodjaku kojem je juce dijagnosticiran tumor pluca i koji ce u ponedjeljak biti prebacen u Sa na operaciju. s obzirom da je daleko od svog doma molim sve koje poznaju nekoga ko radi na tom odjelu da stupi u kontakt s njim i zamoli da ga malo pripazi u trenutcima kada niko od njegove porodice nije tu. ja vas jos jednom molim i ne sumnjam u vasu humanost da mi pomognete.rijec je o mladicu koji je uzor svojoj generaciji .....nazalost takvim ljudima se i desavaju ovakve stvari. jos informacija tj odjel,soba i ostalo znati cu u ponejeljak kada ga smjeste i javicu vam. s obzirom da nemam net molim vas da se obratite tajri koja ce biti veza izmedju mene i vas(nebih javno da dajem svoj br.telefona). ja znam da me ni ovaj put necete zaboraviti.hvala
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 8.4.2012 12:56:40
dinaa
E ovako,moja curica se zali da je boli u predjelu kuka i malo otezano hoda,nije pala,nije se udarila,nema nikakvih modrica itd.ja sumnjam da je boli od rolanja,neznam nekako mislim role su poteske a ona se ono uvija tok rola pa mozda je i od toga boli .Sinoc sam je do hitne vodila ali naravno nista joj nisu utvrdili osim sto su nam dali uputnicu u bolnicu da je ortoped pregleda ako je nastabi boliti. Jutros je malo bolje ali bol je i dalje prisutna. Da li cekati jos dan-dva ili sutra zapucati u Zenicu u bolnicu,stvarno nisam pametna...
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 8.4.2012 13:16:15
nanika
Dinaa i moju curicu je bolio kuk od rola, mislim da je i kod nje to. Ukoce se, role teske..... Ne znam sta bih ti rekla vidi kako ce biti danas pa odluci
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 9.4.2012 21:29:15
Majčica
Da li se smiju kombinovati Voltaren čepići i ibruprofen i paracetamol? Dječak je imao večeras temperaturu 39,7 i dali smo mu Voltaren čepić, zanima me šta mu smijem dati i nakon koliko ako se tura vrati...