|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
6.4.2012 22:24:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 726
   RE: Mršajmo zajedno !
6.4.2012 22:32:08   
enči80

IZVORNA PORUKA: reallove

-1,5 kguser posted image

ukupno -3,5 kg za 17 dana...

Svaka častuser posted image ...eh,i ja sam danas bilauser posted image iako su iskušenja bila velikauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 727
6.4.2012 22:38:11   
canim
reallove user posted image
oficijalno vaganje opet u ponedeljek, pa javite koliko ste izgubile ili dobile kg user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 728
6.4.2012 22:43:47   
reallove
Rekla mi je sveki da mi je sada super,da ne mrsam viseuser posted image

Znaci ipak sam ja dobro,ali citam maloprije sweet baby,za mjesec -9 kg,pa rekoh,mogla sam ja i boljeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 729
7.4.2012 11:25:53   
bambi7
joooooj zene ne nabijajte mi kompleksuser posted image
Ja jedva malo jace od kile, al haj uhar...
kad ce vise breskva i lubenice, ove su mi jabuke i narandze dodijale.

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 730
7.4.2012 20:10:02   
reallove
Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih danauser posted image

Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 731
8.4.2012 7:28:53   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih danauser posted image

Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci

Ja ne smijem ni pisati sta sve jedem i kad sve jedem user posted image
Nama tetke od mm dosle, s obzirom da ne zive u Bosni bit ce kod nas par dana i sinoc smo bili kod rodice od mm na veceri, joj zena svega spremila user posted image i tako ja fino vecerala, jedino sto se mogu pohvaliti da sam odbila da pojedem 2 kolaca nakon vecere, bila je torta i jabukovaca, ja pojela samo tortu user posted image eto toliko o mojoj sedmici, u ponedeljak vaganje, bit ce veselo user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 732
8.4.2012 9:58:40   
Selminja
Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo user posted image ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna.
ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 733
8.4.2012 10:55:00   
sweet insanity
Ja se nadam sutra da ce vaga pokazati berem opet 60 user posted image Rođendan mi je bio u petak, jos nisam ni rodjendanske torte probala sto mi je mama moja draga napravila, al ostavila sam si komadic da ispostujem trud pa cu danas....

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 734
8.4.2012 13:10:44   
reallove
Kod mene danas za dorucak activia,poslije ness 2 u 1..danas opet hodanjeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 735
8.4.2012 13:13:02   
canim

IZVORNA PORUKA: Selminja

Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo user posted image ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna.
ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima user posted image

Meni je iskeno glupo odbijati hranu u gostima, neko je ipak ulozio trud u to I ja sad da se prenemazem radi par zalogaja mi je bas ruzno a I uvijek mi naum padnu one Zene sto su stalno po nekim dijetama I nikad ne jedu u gostima, cuvaju se a uvijek imaju visak kilica jer je lakse u gostima odoliti hrani nego kuci. user posted image tako da ako budem puno hodala ima da budem bas bucka hehe

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 736
8.4.2012 13:19:39   
canim
Ja Sam vec 2 puta doruckovala, jednom izmedju 7-8 palentu s jogurtom s sjemenkama lana plus kafa sa mlijekom I secerom a drugi put u gostima oko 11 tu Sam jela svasta nesto user posted image sad cu malo voca I mogla bih kafu.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 737
8.4.2012 13:27:09   
SdZ
Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas.
Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 738
8.4.2012 13:44:10   
jasmin

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas.
Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.user posted image

Oooo mlada,ima l` bujruma hehehe...
Tetke su sve krive!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 739
8.4.2012 13:51:25   
animagical
meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nistauser posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 740
8.4.2012 14:11:33   
canim

IZVORNA PORUKA: animagical

meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nistauser posted image user posted image
Da nije kakav stomacni virus user posted image pa jedi sta mozes pomalo, bitno je da ne gladujes.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 741
8.4.2012 14:15:20   
Mala Selma
Ovu sedmicu sam bas brljavilauser posted image mika mi je od slatkisa, keksauser posted image valjda sam se odvikla od tih namirnica i cisto sumljam da ce sutra biti pomaka u cmuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 742
8.4.2012 14:15:34   
canim
Selmy vidis kako nas jasmin razumije user posted image sve je to radi tetki I gostiju user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 743
8.4.2012 14:20:30   
canim
Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 744
8.4.2012 20:15:35   
jasmin

IZVORNA PORUKA: canim

Selmy vidis kako nas jasmin razumije user posted image sve je to radi tetki I gostiju user posted image

Ja vas svim srcem razumijem.
Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 745
8.4.2012 20:18:58   
SdZ
Znas kako kaze jedan ciko: "Od stete se udebljah". A znas onu uzrecicu: "Steta baciti".user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 746
8.4.2012 20:20:39   
myb@by

Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope user posted image

Cure meni je moja trenerica rekla da organizmu trebaju 2,5 mjeseca da ubrza metabolizam. Može se desiti da 2,5 mjeseci ne gubimo na kilaži i onda da nakon tog vremena dosta izgubimo. Rekla mi je i da su centimetri važniji od kg. Nema odustajanja. Ja jedva čekam sutrašnje vaganje da vidim na čemu sam. user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 747
8.4.2012 20:42:10   
canim

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja vas svim srcem razumijem.
Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.

Sve od jazuka user posted image sto bi rekli.

Myb@aby ma metabolizam nemozes prevariti user posted image ceka on na sigurno da vidi jedes redovno ili ne pa se tek onda aktivira a razlika izmedju kg i cm je to sto npr kad se vjezba skupljas se user posted image tj misici ojacaju a samim tim otezaju a salo je rahat, svugdje ga ima user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 748
8.4.2012 20:47:16   
canim
I jos da kazem da mi je jako drago da se neko veseli sutrasnjem vaganju user posted image ja se bas i ne veselim user posted image

< Poruku je uredio canim -- 8.4.2012 20:48:41 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 749
   [Obrisana poruka]
8.4.2012 23:10:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *