|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
3.4.2012 13:09:26   
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: zaha

kod mene dorucak:cijedjena narandza,kafica i banana
rucak:dobar
vecera:nekad da, nekad ne...
vocka koja,izmedju obroka,od grickalica samo kokice,od slatkisa cesto veoma kolac ili neki keks/cokoladica
sokovi nistauser posted image
kad se ovog pridrzavam i uspjevam smrsati,a kod mene ne prolaze cesci obroci,jer nemam kontrolu,to bi bili uvijek cesti a obilni obrociuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 676
3.4.2012 13:09:56   
sretna_mama
Toga se i bojim..ti obroci češći..bojim se da bi me dokusurili..

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 677
3.4.2012 13:22:50   
Lady26

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Toga se i bojim..ti obroci češći..bojim se da bi me dokusurili..

Zasto ce....odredis koliko ces pojesti i ne dosipas user posted image
Npr dorucak kriska hljeba i namaz, pa uzina jedna vockica, pa kafa, rucak recimo 2 kutljace ili sta vec+kriska hljeba, uzina nesto user posted image , vecera nesto lagano, pahuljice, pura i sl....
Ovo lupam samo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 678
3.4.2012 13:28:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: canim

3-6 obroka dnevno u razmaku od 3-4h, slijedecim redosljedom (prvi obrok obavezno dorucak!)

1 obrok = DORUCAK - npr 1 kriska hljeba (bolje neki integralni) uz to jaje, sir, salata, po zelji kascica meda ili slicno, ili ako neko jede pahuljice za dorucak onda pahuljice i slicno

2 obrok = UZINA - Neko voce plus po zelji casa jogurt / kafa

3 obrok = RUCAK - Pola porcije ili malo vise od pola porcije pripremljenog rucka, po zelji jogurt, ako ima prilog od krompira/rize izbjegavati hljeb a ako je nesto tecno kao neka corbice i slicno onda 1 kriska hljeba max

4 obrok = UZINA - Neko voce, po zelji jogurt / kafa

5 obrok = VECERA - Ostatak rucka po mogucnosti bez hljeba, po zelji jogurt

6 obrok = UZINA - Voce, po zelji jogurt / kafa

- 2-3 L vode za dojilje ili 1-3 L vode za nedojilje
- 1 sedmicno neki kolac/komad torte/baklave ili slicno ali pojesti u vremenu nekog obroka, recimo vecere ili medjuobroka.
- Za one ovisnike o slatkom samo ova prva sedmica dozvoljeno 1 kocka cokolade uz jutarnju kafu, slijedeca sedmica svaki 2 dan kockica cokoladice.
- Svi oni koji budu imali manje od 3 obroka dnevno bit ce diskvalifikovani osim s nekim velikim opravdanjem! user posted image
- Pozeljno se je kretati sto vise ili se baviti nekom fizickom aktivnosti ali nije neophodno.
- Za one koji nevole da veceraju, neka onda recimo pojedu tanjiric supice ili 2-3 kascice ostatka rucka i slicno.

Evo sretna_mama post od Canim user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 679
3.4.2012 13:29:06   
sweet insanity
Ja doruckovala 2 jajeta sa crvenim lukomuser posted image I zalila cokoladom. Stvarno cu se popravitim nego bila tetka iz Au pa donijela brdo njakih milki i onih schogotten, ne mogu odolit. Od sutra idem na popravniuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 680
3.4.2012 13:36:27   
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: canim

3-6 obroka dnevno u razmaku od 3-4h, slijedecim redosljedom (prvi obrok obavezno dorucak!)

1 obrok = DORUCAK - npr 1 kriska hljeba (bolje neki integralni) uz to jaje, sir, salata, po zelji kascica meda ili slicno, ili ako neko jede pahuljice za dorucak onda pahuljice i slicno

2 obrok = UZINA - Neko voce plus po zelji casa jogurt / kafa

3 obrok = RUCAK - Pola porcije ili malo vise od pola porcije pripremljenog rucka, po zelji jogurt, ako ima prilog od krompira/rize izbjegavati hljeb a ako je nesto tecno kao neka corbice i slicno onda 1 kriska hljeba max

4 obrok = UZINA - Neko voce, po zelji jogurt / kafa

5 obrok = VECERA - Ostatak rucka po mogucnosti bez hljeba, po zelji jogurt

6 obrok = UZINA - Voce, po zelji jogurt / kafa

- 2-3 L vode za dojilje ili 1-3 L vode za nedojilje
- 1 sedmicno neki kolac/komad torte/baklave ili slicno ali pojesti u vremenu nekog obroka, recimo vecere ili medjuobroka.
- Za one ovisnike o slatkom samo ova prva sedmica dozvoljeno 1 kocka cokolade uz jutarnju kafu, slijedeca sedmica svaki 2 dan kockica cokoladice.
- Svi oni koji budu imali manje od 3 obroka dnevno bit ce diskvalifikovani osim s nekim velikim opravdanjem! user posted image
- Pozeljno se je kretati sto vise ili se baviti nekom fizickom aktivnosti ali nije neophodno.
- Za one koji nevole da veceraju, neka onda recimo pojedu tanjiric supice ili 2-3 kascice ostatka rucka i slicno.

Evo sretna_mama post od Canim user posted image

SVE vas grlim najviše..
Hvala vam..i čuvajte mi fige..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 681
3.4.2012 15:07:06   
reallove
kod mene danas za dorucak banana i sok od narandze,ness 2 u 1

poslije sam rucala...ja kada rucam,stavim sebi u tanjir i ne dodajem vise,pojedem to koliko sam odredila i jedem puno salate sa limunom

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 682
3.4.2012 15:09:20   
Lady26

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

SVE vas grlim najviše..
Hvala vam..i čuvajte mi fige..

Drzimo palceve da uspijes i potpuna smo podrska user posted image user posted image
Samo laganini, ne moze preko noci - probala sam i ne ide, pa mi vjeruj na rijec user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 683
3.4.2012 15:42:57   
reallove
Meni danas 2 pune sedmiceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 684
3.4.2012 17:40:55   
sretna_mama
Hvala puno svima..user posted image

Žrtva je ovo velika :-D..

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 685
4.4.2012 13:44:00   
canim
Samo da mahnem mojim zenicama,

Ja sub. ned. pon. uto. nemam pojma sta sam ni kad sam jela user posted image sve nesto usput i ne redovno, tako da opet uvodim red, jer nema smisla vise, nisam se vagala od pon. ne smijem user posted image

Danas na meniju

D: 2 komadice zeljanika, malo sira,salate, jogurta i malkice meda na somunu
U: 2 jabuke i kafa sa secerom
R: Tuna salata s jorgurtom i integralnom kiflom.
U: ne znam hocu li imati vremena ali gledat cu da pojedem neku vocku
V: vjerovatno neka supica
I jos negdje cu ubaciti jednu kaficu i to bi trebalo biti to za danas.

Neposredna veza do poruke: 686
4.4.2012 13:51:04   
reallove
Kod mene jutros za dorucak Activia light od jagode i kafa,za rucak ne znam sta bih,nista mi se ne jedeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 687
4.4.2012 14:13:59   
SdZ
Ja sam dva dana super bila. Bez slatkisa, manje jela. I danas zeznem samu sebe. Pojedem slatkis neki. user posted image user posted image A hajd' od sutra opet nanovo.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 688
4.4.2012 14:49:08   
sweet insanity
Kod mene ovako :)

D: pola tanjira njoki sa vrhnjem
U: 2 jabuke
R: tek cu da pravim-spinat i fasirana snicla
v: Riza integralna s akukuruzom i piletinom

S obzirom da ja ne zelim puno da skinem, ostavila sam si malo jace obroke ali u manjim kolicinama i sa sto manje slatkisa. No meni rodjus u petak pa cu sigurno po torti udarit al ajde, to se ne pikauser posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 689
   [Obrisana poruka]
4.4.2012 19:45:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 690
4.4.2012 20:00:07   
Lady26
Ja ti pisala, cekam pp sa vjezbicama user posted image user posted image , tj linkovima....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 691
   [Obrisana poruka]
4.4.2012 21:56:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 692
4.4.2012 21:59:44   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam danas 45 minuta aktivno vježbala...i pravo se dobro osjećam.user posted image

Napravila sebi na youtube playlist s 4 različite vrste vježbi(aerobik, zumba, vježbe za stražnjicu i trbušnjake) i planiram tako kad god uhvatim vremena, ili barem 3 puta sedmično.

Hajde sarni na pp vjezbice, moze?
Imam ab master, imam s.biciklo ali mi se ne da...radije bih plesala user posted image

Efo user posted image - coro user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 693
4.4.2012 21:59:49   
enči80
Ja sam danas isto totalno zabrljalauser posted image .Ne želim ni nabrojati šta sam pojela ali pošto vidim da nisam jedina malo mi je lakše.user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 694
4.4.2012 22:01:31   
vjestica
ja se slatkiša ne mogu odreći nikako user posted image
juče sam u trenucima krize pojela cijelu čokoladu za kuhanje user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 695
4.4.2012 22:03:56   
reallove
kod mene ovako

dorucak:activia light,kafa

rucak:3 komada pizze(da ne bude zabune,mala je pizza u pitanju)user posted image

vecera:musli plocica i kapucino 2 u 1

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 696
4.4.2012 22:08:24   
Selminja
Evo još jedne zabrljotine user posted image
Danas popodne pojela 2 reda Eurobloka, i poslije rucka jedan kolač, nisam se mogla suzdržati user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 697
   [Obrisana poruka]
4.4.2012 22:08:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 698
4.4.2012 22:09:40   
Lady26
Nije hitno, da sam toliko poletna ne bi mi biciklo skupljalo prasinu a AB master bio ispod kreveta sklopljen... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 699
4.4.2012 22:21:03   
canim
Ja ne smijem ni napisati sta sam sve slatko pojela u pon i uto user posted image ispucala sam svoja 2 slatka dana u sedmici, sad moram cekati drugu sedmicu da opet jedem nesto slatko user posted image jedva cekam user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *