|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
3.4.2012 8:52:17   
sretna_mama
Jutro..

Bila bih vam jako zahvalna da mi kažete ..šta mislite kako bi trebao izgledati doručak osobe koja hitno mora mršati..ali zdravo..Ustanem oko 6..i moram jesti već oko 8...e sad..da li da se suzdržim, ili da jedem, šta, koliko? Sreća, sve volim ....

Poslije toga ne bih ručala do 15h..
Kolače svakako ne jedem nikako, što je bio običaj uz večernju kafu, tako da je poslije 15 za mene hrana OFF..

Hvala Vam unaprijed..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 651
3.4.2012 8:57:49   
SdZ
Pa probaj sa pahuljicama u mlijeku i casom cistog narandzinog soka. Prije svega toga popij casu mlake vode.
Mozda se neko javi sa boljim savjetom.user posted image

Sretno!

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 652
3.4.2012 9:01:41   
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Pa probaj sa pahuljicama u mlijeku i casom cistog narandzinog soka. Prije svega toga popij casu mlake vode.
Mozda se neko javi sa boljim savjetom.user posted image

Sretno!

Tako mi i mama govori..Hvala puno..

Isreno, nisam to praktikovala, ali moram sad..Već mjesec otprilike...baš paz8im, pojedem kiflu i malo pavlake manje masne i to je to..Malo mi je..ali šta ću..

Ima puno zaliha, polako ide..mada mi mama kaže da je malo spalo..Moram kupiti bolju vagu..

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 653
3.4.2012 9:03:38   
SdZ
Polako i uspjet ces. Navijam za pad kg. user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 654
3.4.2012 9:05:58   
leona81
sto se tice pahuljica - ok su ali ne zasite bas nesto posebno, ja bih radije izabrala krisku integralnog hljeba s nekim namazom ili nesto slicno. takodjer dosta ih je punooo secera a mislimo da se hranimo zdravo...
mislim da je najbolji savjet da jedes cesto, manje obroke, i da pazis na unos ugljikohidrata i secera...najbolje je sto mozes piti vodu, caj, kafu i sl u neogranicenim kolicinama, a sokove svesti na minimum - ja npr pijem sok od grejpa i limuna jer topi masne naslage:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 655
3.4.2012 9:08:37   
leona81
eh da i ja iskreno ne bih jela pahuljice u mlijeku i popila sok od citrusa jer moze da stvori kiselinu i mucninu...radije sok od citrusa sa integralnim hljebom a ako ces pahuljice jedi ih za uzinu s mlijekom

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 656
3.4.2012 9:11:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Jutro..

Bila bih vam jako zahvalna da mi kažete ..šta mislite kako bi trebao izgledati doručak osobe koja hitno mora mršati..ali zdravo..Ustanem oko 6..i moram jesti već oko 8...e sad..da li da se suzdržim, ili da jedem, šta, koliko? Sreća, sve volim ....

Kolače svakako ne jedem nikako, što je bio običaj uz večernju kafu, tako da je poslije 15 za mene hrana OFF..

Hvala Vam unaprijed..

Planiras jesti 2x dnevno?Mislim, ako sam dobro shvatila....
Moj ti je savjet da jedes bar 3-4 puta u razmacima od 3-4h i pomalo....dosta tekucine i aktivnosti....
Prije ce ti to dati rezultate nego da ne jedes...
Ne vidjoh i Leona je isto pisala user posted image
Pravi sebi limun i celer....

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.4.2012 9:13:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 657
3.4.2012 9:13:53   
sretna_mama
SelmydZanky, leona81, hvala vam..

Sokove uopće ne pijem..kupovne ni slatke,  ni gazirane..

Imam ove žitne pahuljice, bacih naljepnicu, mislim da u njima nema šećera..pšenica, ječam, raž ?user posted image
Integralni hljeb prolazi..on ne deblja..

Hvala vam user posted image , ako IKAD smršam ja, moći se vala svako.

Nikad nisam bila opterećena kg..a sad me dr. i žuč opteretiše..Da je skinuti do operacije...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 658
3.4.2012 9:14:49   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro..

Hvala Vam unaprijed..

Moj ti je savjet da jedes bar 3-4 puta u razmacima od 3-4h i pomalo....dosta tekucine i aktivnosti....

da osnujemo neku udrugu:) dr lady&leona , kakav Dukan 0 bodova

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 659
3.4.2012 9:15:33   
sretna_mama

Jutro..

Hvala Vam unaprijed..

Limun i celer? Kako? Celera svježeg pojedem, kao u priči..volim ga..

A ujutru pijem jogurt i kašičicu cimeta..čula sam da je predobro..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 660
3.4.2012 9:16:53   
Lady26
Hanady ti je pisala nisam sigurna za recept, uglavnom skuhas limun i celer (ne znam koje dijelove) i to pijes ujutro, odlicno za mrsanje...
Probat cu i ja sebi praviti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 661
3.4.2012 9:17:25   
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: leona81

Jutro..

Hvala Vam unaprijed..

Hajde eto..usaglasite se šta i kad da papam ..pa na meni iskušajte stručnost mršanja...Vjerno ću vas slušati...Vaš najbolji pacijent..

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 662
3.4.2012 9:21:10   
sretna_mama
250 gr. celera i pola kg.limuna izrezanog na kockice ukuhati u 1 litar vode ,
da ključa 10 min i pustiti da se ohladi.
ohlađeno procijediti i piti svako jutro na tašte po 1 dl.

Ima super efekat , čak do 2 kg za 10 dana provjereno a nije teško, skupo niti previše zahtjevno.

To je to, znači..

Neposredna veza do poruke: 663
3.4.2012 9:21:14   
leona81

SelmydZanky, leona81, hvala vam..

Sokove uopće ne pijem..kupovne ni slatke,  ni gazirane..

Imam ove žitne pahuljice, bacih naljepnicu, mislim da u njima nema šećera..pšenica, ječam, raž ?user posted image
Integralni hljeb prolazi..on ne deblja..

Hvala vam user posted image , ako IKAD smršam ja, moći se vala svako.

Nikad nisam bila opterećena kg..a sad me dr. i žuč opteretiše..Da je skinuti do operacije...

svi UH debljaju - i integralni i bijeli, samo sto su ovi prvi zdraviji, pogotovo ako su od cjelovitih zitarica, sto se tice pahuljica, cornfleaksa, muesli i ostala kompanija - vecinom su sa secerom i iako ih propagiraju kao zdravu hranu ja u njih ne vjerujem, izazivaju mi vecu glad nego kad pojedem krisku integralnog hljeba s npr nekim namazom i kod mene licno ne daju nikakve rezultate, cak stavise, i moj trener ih ne preporucuje...
najbolje bi bilo jesti dosta povrca - i to kuhanog na pari, izbjegavati skrobno povrce, jesti sto vise proteina a UH svesti na minimum...takodjer i voce svesti na minimum, po mogucnosti jednu vocku dnevno i to najvise citrusi i kisele jabuke...dakle voce sa sto manje secera

Neposredna veza do poruke: 664
3.4.2012 9:21:30   
Lady26
250 gr. celera ( samo listovi bez korine onog bijelog) i pola kg.limuna sa korom izrezanog na kockice ukuhati u 1 litar vode ,
da kljuca 10 min i pustiti da se ohladi.
ohladjeno procjediti i piti svako jutro na tašte po 1 dl.

Evo nasla sam, pa cu i sebi kopirati user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 665
3.4.2012 9:22:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: leona81

Ti budi dr.mr.fr. user posted image , ja cu samo asistirati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 666
3.4.2012 9:27:40   
sretna_mama
Znači leona, 100%..neću fulati s integralnim hljebom, sa onim žitaricama..i nekim blažim namazom..jedna kriška i fajront..Thnx

Lady, koliko dugo se smije piti celer s limunom? Ima li neko vremensko ograničenje?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 667
3.4.2012 9:28:23   
canim
Sretna mama procitaj malo ovu temu i ostale teme koje su fokusirane bas na neke dijete i naci ces odgovor sta i kako trebas raditi. Imati 2 obroka dnevno sa tolikim razmakom mozda moze dati privremeni efekat gubljenja kilaze ali cim pocnes jesti normalno kile ce se poceti lijepiti ko lude i onda ces dobiti jojo efekat.
Limun jeste dobar i inace citrusi i voce je dobro u razgradnji masnih naslaga ali ni to nema efekta ako ne promijenis nacin ishrane. Najbolje ti je za organizam da rasporedis i umanjis obroke tako da imas vise manjih obroka, na taj nacin drzat ces secer na razini normale i neces imati veliku potrebu za slatkim, ubrzat ces metabolizam, osjecat ces se sitom i kg bi trebali krenuti dole. Neko je vec naveo svedi UH i secer na minimum jer usporava metabolizam.

Sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 668
3.4.2012 9:34:27   
leona81

Znači leona, 100%..neću fulati s integralnim hljebom, sa onim žitaricama..i nekim blažim namazom..jedna kriška i fajront..Thnx

Lady, koliko dugo se smije piti celer s limunom? Ima li neko vremensko ograničenje?

iskreno vecina proizvodjaca prodaje hljeb od mijesanog brasna kao integralni, skuplje ga naplacuje a mi zivimo u uvjerenju da jedemo zdravo...u sustini je najbolje, ako si u mogucnosti da pravis svoj hljeb jer onda znas sta stavljas u njega, znas da je bez aditiva i bijelog brasna npr...takodjer ja nekad pravim bezkvasni hljeb od cjelovitih zitarica i odlican je, razne recepte mozes naci na coolinarici...
ja npr doruckujem ujutru obavezno, pa pijem kafu i kasnije jedem uzinu, jedem rucak, pa druga uzina i veceram dosta ranije nego prije, najkasnije u 8(prije sam znala jesti i u 12) iako bi najbolje bilo jesti do 6 sati ali ja sam budna do 12,1 pa mi ovako odgovara...imam sigurno 5 obroka a nekad i vise

Neposredna veza do poruke: 669
3.4.2012 9:41:55   
Lady26

E to ces morati pitati hanady...ne znam zaista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 670
3.4.2012 12:44:52   
Honey3
kod mene dorucak:cijedjena narandza,kafica i banana
rucak:dobar
vecera:nekad da, nekad ne...
vocka koja,izmedju obroka,od grickalica samo kokice,od slatkisa cesto veoma kolac ili neki keks/cokoladica
sokovi nistauser posted image
kad se ovog pridrzavam i uspjevam smrsati,a kod mene ne prolaze cesci obroci,jer nemam kontrolu,to bi bili uvijek cesti a obilni obrociuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 671
3.4.2012 12:49:50   
Nedi
Crni humor:

Kako za jedan dan smršati 2 kilograma?

Jednostavno.

Potrebno je samo da vam neko izgubi dijete.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 672
3.4.2012 12:54:58   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Nedi

Crni humor:

Kako za jedan dan smršati 2 kilograma?

Jednostavno.

Potrebno je samo da vam neko izgubi dijete.

ili da ga sam izgubis....za to sam ja prije par godina imala super liniju

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 673
3.4.2012 12:56:12   
Nedi
IZVORNA PORUKA: zaha

E to nisam probalauser posted image samo iz svog iskustva govorim

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 674
3.4.2012 13:00:15   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: zaha

E to nisam probalauser posted image samo iz svog iskustva govorim

bolje biti debeouser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *