Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Tužna sam jer te crvene stolice uopće i postoje. Na kraju krajeva, nije ni bitno odakle su, bitno je da su tu i da su prazne...one su tu da bi nas podsjetile da je Sarajevo izgubilo 11 541 svojih sugrađana.. Voljela bih da tih stolica danas nema...jer bi onda 11 541 duša, ljudi sa imenom i prezimenom, sa svojim pričama, svojim željama, sa svojom prošlošću i budućnošću, bilo danas sa nama i mi ne bismo morali oplakivati 6. april kad je sve počelo...
Neka njihove duše počivaju u miru!
...Možda i mi, gledajući danas te tužne crvene stolice, uspijemo pronaći naš mir...barem na trenutak...
Tužna sam jer te crvene stolice uopće i postoje. Na kraju krajeva, nije ni bitno odakle su, bitno je da su tu i da su prazne...one su tu da bi nas podsjetile da je Sarajevo izgubilo 11 541 svojih sugrađana.. Voljela bih da tih stolica danas nema...jer bi onda 11 541 duša, ljudi sa imenom i prezimenom, sa svojim pričama, svojim željama, sa svojom prošlošću i budućnošću, bilo danas sa nama i mi ne bismo morali oplakivati 6. april kad je sve počelo...
Neka njihove duše počivaju u miru!
...Možda i mi, gledajući danas te tužne crvene stolice, uspijemo pronaći naš mir...barem na trenutak...
Svaka čast za post Super Bebo, sva moja unutrašnja previranja sročena u tvojih par rečenica
te crvene stolice, podsjecaju me na prekinuto djetinjstvo, na odrastanje bez mog oca koji je dao zivot kako ja zivjela u slobodnom gradu, na hiljade takvih oceva, na odrastanje u samoci mm bez oboje svojih roditelja koje su mu iz njegovog zivota otrgli NEljudi,pretuznooooo
cijeli dan je tužna muzika.... radim preko puta i gledam na ulicu M.tita Strašno, potresno, par puta sam zaplakala, teško mi je sve ovo danas.....
kada kažemo 11.541 zvuči kao neki statistički broj a kad bacim pogled na ulicu i vidim koliko bi ljudi sada na tim stolicama sjedilo da su živi nije mi dobro..... pobiti toliko muškarce, žena, dječicu.... strašno, užasno
mislila sam malenu dovesti popodne da položimo cvijeće, za sve ubijene, za mog rahmetli brata... al nisam sigurna... razboljeću se.... mislim.... i tako bježim od svega.....
al drago mi je jer ovaj grad na ovakav način odaje počast žrtvama, jer danas ko se našao u Sa bit će upoznat sa dešavanjima i patnjama ovog grada..... bolu onih koji su ostali iza poginulih....
"I lupi mi šamar, onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe! Pokaži mi prstom ono što imam, pokaži mi one koji to nemaju! Ne tražim nista, samo me podsjeti da dišem i podsjeti me da ima i onih koji ne dišu više.." Neka im je vječni rahmet
"I lupi mi šamar, onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe! Pokaži mi prstom ono što imam, pokaži mi one koji to nemaju! Ne tražim nista, samo me podsjeti da dišem i podsjeti me da ima i onih koji ne dišu više.." Neka im je vječni rahmet
Nisam Muslimanka,Srpkinja sam.ALI SAM PRVENSTVENO COVJEK.Kad sam vidjela sve ove stolice nije mi bilo dobro.strasno.kad sam vidjela one lutke i mede na stolicama muka me uhvatila.ne dao Bog nikome.Neka im dragi Bog podari mir
Nisam Muslimanka,Srpkinja sam.ALI SAM PRVENSTVENO COVJEK.Kad sam vidjela sve ove stolice nije mi bilo dobro.strasno.kad sam vidjela one lutke i mede na stolicama muka me uhvatila.ne dao Bog nikome.Neka im dragi Bog podari mir
Svaka ti čast, ako je iz srca, a vjerujem da jeste, a draga moja u Sarajevu nisu ubijana samo muslimanska dkeca, već i pravoslavna, katolička, jevrejska , romska, isto tako u redovima Armije BiH i Specijalne jedinice ginuli su i drugi, a ne samo muslimani, kao nevini civili ubijani su svi koji su bili u Sarajevu, bez obzira na ime i prezime, i to je strašno, i to je ISTINa, i to se ne smije zaboraviti.
Ja sam cijeli dan slomljena, ne daj Bože nikome da se ovo više ponovi i da niko ovo ne preživi šta mi preživjesmo