Hannan
|
IZVORNA PORUKA: Pingvina IZVORNA PORUKA: SREĆNA Riječ tužna je pre pre mala da se njom opiše osjećaj koji se zove tuga, žalost, jad, šta sve moramo da podnesemo Bože zašto, daj nam neki znak, pripremi nas , zar je ovo život, zar ne može malo bezbolnije da se živi, nema više kud da stene, nema više prostora za tugu, nema Bože smiluj se Sonji,Klemzi, Mirkici, Enči, meni svimma onima kojima si uzeo male bebice, svima čija su srca uplakana do kraja života, pomozi nam Bože da krenemo dalje, pomozi Sonji da izdrži, daj joj snage, Bože preteško je ovo što nam zadaješ, znam da volja je Tvoja, ali Bože smiluj nam se, pa mi smo samo žene, krhka bića, srce nam je najveće oružje, Bože izliječi ga , previše je patnje. Amin!!! Amin Boze mili podaj snage i sabura nasoj Sonji...cijeli dan mi je u mislima, kad god pogledam svoje dijete na nju pomislim, Boze dragi, cuvaj joj starijeg sina, neka joj on bude razgala u vim teskim danima. Samo da vam javim stigli smo kuci, niko nas nije zvao za auto, nikakvih vijesti nema...