Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sonja, mislim na tebe svih ovih dana...mislim i danas...budi jaka, molim te Sonja... Za 8 dana će dvije godine otkako je moj sin umro...tačno znam kroz šta prolaziš...nije prošao ni jedan jedini dan da nisam sto puta pomislila na njega. Ali, život neumoljivo ide dalje...Ljubim te Sonja i šaljem ti milion zagrljaja
Sonja, mislim na tebe svih ovih dana...mislim i danas...budi jaka, molim te Sonja... Za 8 dana će dvije godine otkako je moj sin umro...tačno znam kroz šta prolaziš...nije prošao ni jedan jedini dan da nisam sto puta pomislila na njega. Ali, život neumoljivo ide dalje...Ljubim te Sonja i šaljem ti milion zagrljaja
Danas nisam nista posebno tuzna, tuzna sam otkako je Sonja izgubila svoju bebu, tuzna sam i boli me taj gubitak jos vise kad pomislim kako je tek majci koja to dozivi ,to me podsjetilo na surovost zivota, izgubila sam drage osobe babuku kad sam imala 14 god, u ratu, mamu prije dvije godine, s mm prezivjela njegovu tragediju, hB ostao mi je ziv i nasoj djeci, ali opet nikada se moj bol ne moze porediti sa vama majkama koje ste izgubile dio sebe, molim dragog Allaha da samo ide po redu, da nijedna majka ne doceka da ukopa svoje dijete, nego da sve docekamo da vidimo samo najbolje od njih, Amin Klemzi, Sonja i sve majke na svijetu
Evo i dana am se jako rastuzila upravo sam cula da je jos jedan djecak od 3 godine iz Bihaca umro od meningitisa.Ostala sam sokirana Sonja mi ne izlazi iz glave,sada i ova majka Zaista zadnjih par dana samo ruzne stvari cujem nadam se da ce se dragi Allah dz.s.smilovati ovim zenama podariti im sabur jer on im je najpotrebniji
Kad pročitam sve ovo što se desilo Klemzi i Sonji duša me zaboli, i kad uzmem u obzir sve stvari koje nam se čine da dolaze same od sebe, onda ne smijem biti tužna ni za ono za šta tog momenta smatram da me čini tužnom. Ali me svakako tuga obuzme kad pomislim na njih dvije, jer.....
< Poruku je uredio draguljče -- 3.4.2012 19:11:37 >
Nekih se glupih sitnica nakupilo... ništa konkretno, ništa veliko... ništa kao što se događa ovim dragim RR ženicama. Allah zna razloge zašto imam ovo što imam... i zašto nemam ono što nemam... Dokučiti odgovore ne mogu. Poželjela sam nešto i Allah mi je to dao... ali uz to dao mi je i veliko iskušenje. I šta sad?! Da nastavim, uz nezadovoljstvo drugih, ili da odustanem i budem nezadovoljna? Na hajr!
draga Vinetu...Allah.dz.s. ti je dao ono sto si trazila i molila od Njega, a ako jos nosi i iskusenje onda je i to od Njega jer On iskusava robove svoje ...budi zadovoljna sto ti je uslisio molbu,a On nikog ne ostavlja bez milosti svoje, a ostali neka te ne zanimaju jer ti si ovdje bitna...na hajr i na dobro da se zavrsi je moja iskrena dova ...
Srce mi je zalupalo i još lupa. Danas će dijete sa drugarima iz vrtića Leptirić ići da položi cvijeće na spomenik ubijenoj djeci Sarajeva . Ko god može danas da dođe u 15.00 u Titovu. Da se ne zaboravi
Njih 11.541 ubijenih danas bi bili očevi, majke, profesori, inžinjeri, nogometaši..., njih 11.541 više nema, nedostaju u životima svojih porodica, nedostaju u gradu koji je pretrpio najstrašnija granatiranja u novijoj historiji. Projektom “Sarajevska crvena linija” Grad Sarajevo te njegovi brojni umjetnici, a koji je predstavljen danas, još jednom će se poslati poruka cijelom svijetu da se ne dozvoli da se više igdje ponove ubijanja kakva su preživjeli građani Sarajeva i BiH. Tužna sam......
Sve je moje ovdje ostalo.... nikome se ne ponovilo ....
Tuzna,jadna i bijesna jer nigdje u regionu nije bilo crvenih stolica, osim u zemlji zbog koje nam te stolice i trebaju danas.
Isto...
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))