|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
6.4.2012 22:58:04   
prskalica
ne bih pisala da neje iz srca.tuzna sam jer sam covjek. meno je tesko nije bitno ko je stradao user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 201
6.4.2012 23:04:19   
balasgirl

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: prskalica

Nisam Muslimanka,Srpkinja sam.ALI SAM PRVENSTVENO COVJEK.Kad sam vidjela sve ove stolice nije mi bilo dobro.strasno.kad sam vidjela one lutke i mede na stolicama muka me uhvatila.ne dao Bog nikome.Neka im dragi Bog user posted image podari miruser posted image user posted image

Svaka ti čast, ako je iz srca, a vjerujem da jeste, a draga moja u Sarajevu nisu ubijana samo muslimanska dkeca, već i pravoslavna, katolička, jevrejska , romska, isto tako u redovima Armije BiH i Specijalne jedinice ginuli su i drugi, a ne samo muslimani, kao nevini civili ubijani su svi koji su bili u Sarajevu, bez obzira na ime i prezime, i to je strašno, i to je ISTINa, i to se ne smije zaboraviti.

Ja sam cijeli dan slomljena, ne daj Bože nikome da se ovo više ponovi i da niko ovo ne preživi šta mi preživjesmo

Mama Alma, jel se sjećaš kad su naši drugovi iz razreda ranjeni ispred tramvaja Džana i Goro. Da li ti znaš šta je s njima?

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 202
6.4.2012 23:06:18   
M kao Mama
Kako ne sjećam, Džana je tu, eno cijeli dan psuje i laje po FB, uspješna mlada žena, jako, jako obrazovana, za Goru nisam čula dugo, ali mislim da se i on oženio, ima djete, a Mirza sjećaš li se Mirze, e on je danas uspješan političar, helem, bilo, ne ponovilo se i ne zaboravilo se

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 203
6.4.2012 23:07:33   
muaaa
Miriše Sarajevo poput prelijepe stidljive djevojke.Poput stare hanume sa Vratnika. Miriše šamijom moje nane.Miriše somunom ramazanskim. Miriše Tabijom i barutom topa tabijskog.Miriše Miljackom, Bembašom, ćuprijama. Miriše bolan prijatelju... Osjeti i ti malo. Miriše džamijom i minaretom, miriše crkvom, Sinagogom i Sahat-kulom starom. Miriše Saračima i Kovačima, Sedrenikom i Bistrikom... Miriše prijatelju, stani malo pa miruhni. Miriše vodom sa Sebilja i drugih česmi. Miriše ćevapima, burekom, sirnicom, krompirušom. Miriše kahvom prženom, osjetiš li ? Miriše bakrom i kalajom, miriše kaldrmom. Miriše ljudima stranim i domaćim, poznatim i nepoznatim. Miriše prijatelju Sarajevo i krvlju i suzom. Suzom majke koja je sina dala da bi Ti danas mogao mirisati Sarajevo.
Zato stani pa duboko udahni, osjetit ćeš još više nego što ti rekoh, jer još više i ljepše miriše Sarajevo...
Prijatelju moj....06,April!
— in Sarajev

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 204
6.4.2012 23:08:55   
balasgirl
E super, baš mi je drago da su dobro. A Mirzu gledam po tv-u :)) Hvala Bogu da su svi dobro i zdravo. Ne ponovilo se više nikad i nikom.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 205
6.4.2012 23:09:04   
prskalica

IZVORNA PORUKA: muaaa

Miriše Sarajevo poput prelijepe stidljive djevojke.Poput stare hanume sa Vratnika. Miriše šamijom moje nane.Miriše somunom ramazanskim. Miriše Tabijom i barutom topa tabijskog.Miriše Miljackom, Bembašom, ćuprijama. Miriše bolan prijatelju... Osjeti i ti malo. Miriše džamijom i minaretom, miriše crkvom, Sinagogom i Sahat-kulom starom. Miriše Saračima i Kovačima, Sedrenikom i Bistrikom... Miriše prijatelju, stani malo pa miruhni. Miriše vodom sa Sebilja i drugih česmi. Miriše ćevapima, burekom, sirnicom, krompirušom. Miriše kahvom prženom, osjetiš li ? Miriše bakrom i kalajom, miriše kaldrmom. Miriše ljudima stranim i domaćim, poznatim i nepoznatim. Miriše prijatelju Sarajevo i krvlju i suzom. Suzom majke koja je sina dala da bi Ti danas mogao mirisati Sarajevo.
Zato stani pa duboko udahni, osjetit ćeš još više nego što ti rekoh, jer još više i ljepše miriše Sarajevo...
Prijatelju moj....06,April!
— in Sarajev

o Boze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 206
6.4.2012 23:10:51   
Emica_sa
tuzna sam jer ima ljudi koji u ovo vjeruju i koji nam u lice pljuju i dan danas

http://www.glassrpske.com/komentar/komentar_dana/April-u-Sarajevu/lat/1066.html

Hello, it's me...

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 207
6.4.2012 23:14:33   
klemzi
Pokušavam da nekako napišem sve ono što osjećam...ali nema pravih riječi...tako mi je teško...Sarajke i Sarajlije drage...svaka vam čast...za sve dane opsade koje ste izdržali dostojanstveno...neka poginulima dragi Bog podari najljepše mjesto u džennetu...Ja jednostavno volim Sarajevo!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 208
6.4.2012 23:15:18   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Nisam tuzna,ja sam bijesna na ovakvo nesto..ali svakom svacije onaj Gore sve vidi i zna

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 209
6.4.2012 23:38:58   
malenaa
GLEDAJTE BHT I POKUŠAJTE NE OSUDITI, ME MRZITI... ???? RAZUMIJETI ? KAŽETE OPROSTITI ???? MRZIMMMMMMMM, NE RAZUMIJEM, NE PRAŠTAM !!!!!!!!

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 210
6.4.2012 23:43:44   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ooo znaju oni dobro istinu.....samo ima nesto jace u njimauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 211
6.4.2012 23:56:21   
anitaMO
žene moje drage što se isplaka gledajući ove snimke,pa trebalo je to sve preživjeti ,a ostati normalan,gledam ubijaju djecu u majkinim utrobama,gadjaju snajperom djecu,kaže svaki ubica jednog djeteta trostruki je ubica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja gledam i plačem ,ovo se ne smije zaboraviti

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 212
7.4.2012 0:04:48   
Honey3
jooj i ja gledah na BiH -tv,tugauser posted image user posted image user posted image a ona mi bebica na stolu sve pred ocimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 213
7.4.2012 0:06:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: anitaMO

žene moje drage što se isplaka gledajući ove snimke,pa trebalo je to sve preživjeti ,a ostati normalan,gledam ubijaju djecu u majkinim utrobama,gadjaju snajperom djecu,kaže svaki ubica jednog djeteta trostruki je ubica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja gledam i plačem ,ovo se ne smije zaboraviti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 214
7.4.2012 0:08:02   
malenaa
grozno, nikada u zivotu mi nije teze bilo nego gledati upravo taj snimak .... tu scenu sa ubijenim djetetom u stomaku, pred sami porod :((((((((((((((((
nisam nacionalista, naprotiv imam jako dobre prijatelje razlicitih vjeroispovjesti... ali i njih ovo boli, i oni placu ... i oni osudjuju.
zlocince mrzim... ne prastam, proklinjem ih za svaku kap krvi i suzu...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 215
7.4.2012 0:13:22   
Rabi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: prskalica

Nisam Muslimanka,Srpkinja sam.ALI SAM PRVENSTVENO COVJEK.Kad sam vidjela sve ove stolice nije mi bilo dobro.strasno.kad sam vidjela one lutke i mede na stolicama muka me uhvatila.ne dao Bog nikome.Neka im dragi Bog user posted image podari miruser posted image user posted image

Svaka ti čast, ako je iz srca, a vjerujem da jeste, a draga moja u Sarajevu nisu ubijana samo muslimanska dkeca, već i pravoslavna, katolička, jevrejska , romska, isto tako u redovima Armije BiH i Specijalne jedinice ginuli su i drugi, a ne samo muslimani, kao nevini civili ubijani su svi koji su bili u Sarajevu, bez obzira na ime i prezime, i to je strašno, i to je ISTINa, i to se ne smije zaboraviti.

Ja sam cijeli dan slomljena, ne daj Bože nikome da se ovo više ponovi i da niko ovo ne preživi šta mi preživjesmo

Troduplo je teze kad prolazis i koracas pored tih nijemih stolicauser posted image
A kad dodjes do onih malih stolicauser posted image user posted image ...kad dodjes do njih! Tek tad te tuga uhvati....tek tad ne mozes da zadrzis jecaj iz grudi, tek tad shvatis kakvi su to krvnici bezosjecajni koji su smogli snage i digli oruzje na ono neduzno, nemocno stvorenje koje ni za sta na ovom svijetu ne moze biti krivouser posted image user posted image user posted image

Vesela user posted image user posted image
Rericeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 7.4.2012 0:16:36 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 216
7.4.2012 0:13:41   
anitaMO
boli svakog ko je normalan i realan,meni je ovo strašno bilo gleadti,a ne da sam morala to doživjeti.user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 217
7.4.2012 0:15:16   
Anoniman
Cijeli dan sam tuzna...Gledam stolice i zamisljam lica ljudi koji bi tu mogli sjediti, njihove price koje imaju za ispicati...ali ne mogu. Dusmani im ne dadose.
Zamisljam djecu sa tih malih crvenih stolica...danas bi to bili odrasli muskarci, zene, ocevi, mame, doktori, fudbaleri, ekonomisti, pravnici, frizeri...imali bi svoje svakodnevnice...ali ne, ovako je sve stalo...i za sobom ostavilo jad, cemer, bijedu, bijes, mrznju...
Boze, spusti 11 541 milost, podijeli utjehu onima koje su ostavili za sobom, daj nam nadu u bolje sutra, daj nam mir i slobodu, ali i onaj djelic humanosti u grudima nasim da ne mrzimo drugacije...Molim Te...

(odgovor članu anitaMO)
  Neposredna veza do poruke: 218
7.4.2012 0:16:16   
Hanady RR
...tamo gdje počne bol izazavna gubitkom , tamo gdje suze sa neba padaju, tamo gdje djeca za djecom plaču jer ih nema...tamo je moj grad....
Da sam imala snagu danas da zaštitim svaku stolicu svojim plaštem, svojim srcem...skrila bi ih od kiše...bar do toga ...od svega drugoga nismo uspjeli....
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 219
7.4.2012 0:19:09   
leona81
sta je to bilo na bht?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 220
7.4.2012 8:29:06   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

cijeli dan je tužna muzika.... radim preko puta i gledam na ulicu M.tita
Strašno, potresno, par puta sam zaplakala, teško mi je sve ovo danas.....

kada kažemo 11.541 zvuči kao neki statistički broj a kad bacim pogled na ulicu i vidim koliko bi ljudi sada na tim stolicama sjedilo da su živi nije mi dobro..... pobiti toliko muškarce, žena, dječicu.... strašno, užasno

mislila sam malenu dovesti popodne da položimo cvijeće, za sve ubijene, za mog rahmetli brata... al nisam sigurna... razboljeću se.... mislim.... i tako bježim od svega.....

al drago mi je jer ovaj grad na ovakav način odaje počast žrtvama, jer danas ko se našao u Sa bit će upoznat sa dešavanjima i patnjama ovog grada..... bolu onih koji su ostali iza poginulih....

toliko puta si me nasmijala ovih godina , sinoc si me rasplakala i neka si slika tebe i A. ispred onih stolica bi kamen rasplakala tvom brtau neka je vjecni rahmet tvojoj majci i ostalim clanovima samo sabur .
Svim zrtvama neka dragi Allah podrai Dzennet , a ONI , ne intresuju me niti me vise mogu iznervirat ni oni ni njihovi komentari KRVNIK OSTAJE KRVNIK i bice , na zalost nama je sa vlastitim Dzelatima zivjet user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 221
7.4.2012 8:32:45   
hampsi
I da neces suze same idu. Evo citam ovo, vrtim film i ... Sta da kazem? Moze li se ista pametno reci? Grozno mi je bilo sinoc poslije one emisije, pogotovo otkad sam i ja majka. Neopisivo. Tesko je bilo i onim doktorima, gledas one mrve a nista ne mozes user posted image
Da li sam zaboravila - ne! Nikada necu.
...

Takva sam kakva sam

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 222
7.4.2012 9:04:35   
veeseelaa
toliko puta si me nasmijala ovih godina , sinoc si me rasplakala i neka si slika tebe i A. ispred onih stolica bi kamen rasplakala tvom brtau neka je vjecni rahmet tvojoj majci i ostalim clanovima samo sabur .
Svim zrtvama neka dragi Allah podrai Dzennet , a ONI , ne intresuju me niti me vise mogu iznervirat ni oni ni njihovi komentari KRVNIK OSTAJE KRVNIK i bice , na zalost nama je sa vlastitim Dzelatima zivjet user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala draga moja na riječima utjehe, ljubim ja tebe

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 223
7.4.2012 9:18:17   
felix
vesela moja i sve ostale koje su izgubili svoje najmilije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 224
7.4.2012 16:16:48   
Galicia
Vesela, i ja i MM smo suze pustali nad slikom A koja drzi natpis. Tuzno, zalosno.

Grlim te.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *