|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
25.4.2012 23:59:27   
Leena
malenaa, drzi se, dragauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 251
26.4.2012 0:04:59   
Amam
IZVORNA PORUKA: malenaa

7 dana... kao godine :((( falis mi mrvice moja... praznina ova me unistava, a ruke sama ide da te pomiluje :(((((

user posted image user posted image

Da ti Allah dz.s. olaksa amin user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 252
26.4.2012 0:08:28   
malenaa
KAKO DA SE DRZIM...NE MOGU.... GLUMIM KLJUKAM SE OVIM TABLETAMA KAO DROGIRANA DANAS IZADJOH... ALI SAD.... :((((((((((( USPAVLJIVALA SAM SAMU SEBE MILUJUCI PUPU.... RUKA SAMA IDE :((((((

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 253
26.4.2012 0:16:24   
Hanady RR
malenaaaauser posted image user posted image user posted image
dušo....

teško je...
al mila...
moraš biti jaka, vrišti kad ti se vrišti al svom Dini moraš biti mama....
molim te mila...nedaj tuzi da ovlada potpuno tobom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 254
26.4.2012 0:17:52   
malenaa
mila, jesam majka i borac po danu... ali ovako kad padne noc san ne ide na oci vec nocima samo slika mog meleka :(((( sutra definitivno cu potraziti pomoc, jer savrseno odglumim i izdrzim dan...ali noc me unistava i fizicki i psihicki

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dušo....

teško je...
al mila...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 255
   [Obrisana poruka]
26.4.2012 0:17:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 256
26.4.2012 0:24:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: malenaa

mila, jesam majka i borac po danu... ali ovako kad padne noc san ne ide na oci vec nocima samo slika mog meleka :(((( sutra definitivno cu potraziti pomoc, jer savrseno odglumim i izdrzim dan...ali noc me unistava i fizicki i psihicki

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dušo....

teško je...
al mila...

lutko mojauser posted image

noći su uvijek najteže...

nemoj držati u sebi...sada ovaj period i danju i noću i otplači i odvrošti ako treba...
nemoj tabletama da umrtvljuješ sebe...

a vrijeme i vjera u milostivoga će te vratiti na isti put na komms i bila...
ti to možeš i hoćeš i uspjet ćešuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 257
26.4.2012 0:24:38   
Leena
malenaa... ne znam kako ti je, to samo ti znas... ali znam da si jaka i da mozes izdrzati. i ako ti treba pomoc, ne oklijevaj, potrazi je... nisam, hvala Bogu, bila u stanju u kojem si ti, ali jesam u onom u kojem je Dino... Moja mama nije trazila pomoc i svaki dan sam je gledala kako vene. Hvala Bogu Dragom koji mi je poslije toga podario sestru, pa je ona nekako to odbolovala, necu reci preboljela, jer je to nemoguce. Sigurno se to ne moze zaboraviti, ali se vremenom nauci zivjeti s tim i nadam se da ce ti Bog Dragi podariti utjehu koju je njoj, a do tada imas Dinceta i budi bolje zbog sebe i zbog njega. Tesko je i kada glumis njemu da ne vidi tvoju tugu, djeca to osjete, bolje je da je otplaces, nego da trpas u sebe. Ne moze se tako, kao sto Iman kaze, insan si...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 258
26.4.2012 0:40:22   
malenaa
mislila sam i divila se sama sebi danas... kako sam jaka, spremila se,nasminkala... isfenirala... odglumila jer drugacije ne mogu, zaista ne mogu... dino je jako pametan mali djecak i svasta me pita, mislio je da sam u bolnicu ptisla roditi seku :)) i stalno me pita gdje je beba... izdrzim pred njim stvarno, ali evo noc kad svi spavaju ja venem.... ujutro opet isti film... ne zelim da dino pati nek mi je on zdrav i ziv, hvala Allahu sto ga imam... ja znam da moram proci ovo iskusenje,saburat nastaviti normalno dalje... ali mi slika bebe ne izlazi iz glave, dotukao me je taj porod... zaista mislim da je bilo kako drugacije moglo da se to izvede da bi podnijela to puno lakse....

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 259
26.4.2012 0:52:12   
fatimica09
pokušaj i sutra i prekosutra tako i svaki naredni dan....dozvoli sebi taj ,,luksuz"....danju se sredi, našminkaj, izađi koliko ti Dino i prilike dozvoljavaju....budi jaka i bori se sa tom knedlom u grlu i prazninom u srcu i pomisli da ćeš sebi navečer...recimo uz tuširanje, ili nakon namaza ako klanjaš ili pred samo spavanje...hm...pokušaj spavanja....dati ,,odušak" i plakati, tugovati ali i doviti za sabur i milost....vidjećeš, lakše je kad dozvoliš sebi u danu sat, dva za patnju....ali ostali dio dana, imaš svoje voljene, preostale, ljude kojima značiš i trebaš i budi ono što trebaš i što jesi! Lavica! Pokušaj...vidjećeš, pomogne....meni je moja dr. ovo savjetocala i poslušala sam....upali često! user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 260
26.4.2012 1:02:58   
malenaa
fatimice user posted image user posted image samo te mogu ovako jako da zagrlim, i sve vas... jer me razumijete i ne poredite moju bol sa nekom vecom, ne umanjujete jacinu te boli sa vecom... :((( a s tim se susrecem svaki dan...
jos nesto, zaista sam sada shvatila koliko sam bila slijepa pred Bogom pred Allahom dz.s. ... nemojte me pogresno shvatiti,vjerovala sam, postovala, pratila i obicaje i sve sto ide uz jednog vjernika... ali nikada ovako... da mu se molim i klanjam cim stignem... da ga spominjem uz svaki korak, da ucim dove koje nisam nikad ni procitala.. pa zar je moralo do ovoga doci da postanem njemu bliza??? zar nedaca i nevolja covjeka natjeraju da se moli svevisnjem.... a do tada samo zahvaljuje na dobru ???
oprostite mozda smaram... ali zivot mi se okrenuo naopacke, misljenje... govor...nacin disanja... hodanja... jednostavno zivljenja ,sad vidim ono pored cega sam prolazila ne osvrcuci se, milujem najblize kad nisu uradili nista zbog cega bi ih prije pomilovala... ustajem i lijezem sa nadom i molitvom za bolje sutra, za predajem se kao rob i prepustam svevisnjem...

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 261
26.4.2012 1:19:01   
neki x
Duso,stalno si mi u mislima...Da ti dragi Allah olaksauser posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 262
26.4.2012 1:21:20   
fatimica09
ma to je sve normalno i na kraju krajeva baš lijepo....velika je cijena naše promjene ali....dragi Allah najbolje zna.....a On je milostiviji prema svojim robovima od majke prema djetetu, pa možeš li to zamisliti....bitno je doći tobe što bi se reklo....kažu kad dragi Allah zavoli nekog svoga roba, pošalje mu iskušenje.....budi mirna i ponosna....ja to uvijek kažem svim ženama koje izgube dijete, kao što sam i ja....Njega molimo da nas daruje, pa onda cijeli život stremimo da zaslužimo Njegovo zadovoljstvo i dobijemo Dženetska prostranstva kao nagradu.....a naše bebice su već tamo, bez naše brige i truda....možda će se zalagati za naš spas...jednom.....pa zar nismo počašćene!user posted image Samo ti koračaj uzdignute glave i budi zahvalna.....On sve vidi! I nikome neće uskratiti....

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 263
26.4.2012 1:31:22   
malenaa
ova virtuelna snaga i podrska je neopisiva...a tek sabur kad pruzam svevisnjem, znam da mi oprasta za ove noci uplakane i bez sna...

IZVORNA PORUKA: fatimica09

ma to je sve normalno i na kraju krajeva baš lijepo....velika je cijena naše promjene ali....dragi Allah najbolje zna.....a On je milostiviji prema svojim robovima od majke prema djetetu, pa možeš li to zamisliti....bitno je doći tobe što bi se reklo....kažu kad dragi Allah zavoli nekog svoga roba, pošalje mu iskušenje.....budi mirna i ponosna....ja to uvijek kažem svim ženama koje izgube dijete, kao što sam i ja....Njega molimo da nas daruje, pa onda cijeli život stremimo da zaslužimo Njegovo zadovoljstvo i dobijemo Dženetska prostranstva kao nagradu.....a naše bebice su već tamo, bez naše brige i truda....možda će se zalagati za naš spas...jednom.....pa zar nismo počašćene!user posted image Samo ti koračaj uzdignute glave i budi zahvalna.....On sve vidi! I nikome neće uskratiti....

Neposredna veza do poruke: 264
   [Obrisana poruka]
26.4.2012 8:10:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 265
   [Obrisana poruka]
26.4.2012 8:12:05   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 266
26.4.2012 9:04:48   
malenaa
hvala vam mile moje... zaista puno znaci citati vase rijeci,savjete podrsku... sutra sam se narucila kod mehmedbasica, proci ce 9 dana od poroda, nadam se da je dovoljno da bi vidio jel sve uredu... phd nalaz bebe jos cekamo, u subotu odosmo na kraci put samo da misli i tijelo prebacim negdje drugo..bez pitanja i poziva ljudi koji su toliko zatupljeni svojim nerealnim misljenjima i komentarima da je to nemoguce
ljubim svoje drugarice mnogo,,,,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 267
26.4.2012 9:33:38   
DM
Malenaa-pratim svaki post i plačem zajedno s tobom....
Ne znam šta da ti napišem da ti bude lakše, a i strah me da te ne uvrijedim nečim.
Kroz tvoj život će prolaziti još mnogo ljudi koji neće razumjeti tvoju bol i tugu i koji će (možda nenamjerno9) sovjim riječima ili postupcima da te povrijede ili uvrijede,a oni neznaju da su suze u tuzi jedini prijatelji(iskusila sam na svojoj koži te riječi "podrške"koje se kao strijela zabiju u srce) i zato ti kažem-samo ih pomnoži sa nulom....
Plači, vrišti..jer samo tako ćeš izbaciti iz sebe ono što se nakupi...user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 268
29.4.2012 9:53:32   
felix
jer nisam svu noc spavala mislila na mamu , jer je slaba dosadni klimaks njen boze sam da joj bude bolje, jer nemogu joj otic sreca ošla je seka , jer nemam dje djete ostaviti da bi ja ošla na par sati , da ga vodim nema smisla
sve mi se sastalo , jer je i nena isto jako jako slaba gledas je a pomoci joj nemozes
boze pomozi ....
sam da mi mami bude lakše....

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 269
13.5.2012 21:15:43   
Anoniman
jel znate onu " cuvaj se zla od onoga kome si ucinio dobro "  nisam je shvatala do danas

uh kako ovaj noz u ledja zabole

hebem ti korist i ovaj hebeni svijet user posted image user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
  Neposredna veza do poruke: 270
13.5.2012 21:17:25   
muaaa

IZVORNA PORUKA: triputmama

jel znate onu " cuvaj se zla od onoga kome si ucinio dobro "  nisam je shvatala do danas

uh kako ovaj noz u ledja zabole

hebem ti korist i ovaj hebeni svijet user posted image user posted image

3xmama,gdje si zeno,jeli sve ok

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
13.5.2012 21:18:04   
Medić*
Triputmama pa gdje si ti slabo te ima user posted image

Sabur mila, takvo je vrijeme nekako doslo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 272
13.5.2012 21:20:43   
Anoniman
hi zene , pa kako ste vi user posted image
ma kod mene svasta po nesto

jako sam tuzna i razocarana kad ne ocekujes od bliznjeg ah i ja glupa , idiot ,

povlacim se svu dobrinu izvlacim iz sebe nek ide i ona i ja u pm user posted image

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 273
17.5.2012 7:18:50   
Dzenana_G
Tuzna sam danima...

U nedjelju je muz moje prijateljice poginuo u saobracajnoj nesreci. Bili su samo 7 dana u braku, vracali su se sa bracnog putovanja user posted image
Nemogu da dodjem sebi, nemogu da podnesm ovu bol koja me pritisce, nemogu nju da nazovem, da joj cujem glas i njen plac.
Molim dragog Allah dž.š. da brzo ozdravi, da joj da snage da ovo sve podnese....user posted image  

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 274
17.5.2012 7:54:18   
MAMA MA

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Tuzna sam danima...

U nedjelju je muz moje prijateljice poginuo u saobracajnoj nesreci. Bili su samo 7 dana u braku, vracali su se sa bracnog putovanja user posted image
Nemogu da dodjem sebi, nemogu da podnesm ovu bol koja me pritisce, nemogu nju da nazovem, da joj cujem glas i njen plac.
Molim dragog Allah dž.š. da brzo ozdravi, da joj da snage da ovo sve podnese....user posted image  

I mene je ovo potreslo,ona je isla samnom u srednju skolu,nismo se lično poznavale ali svakako sam je znala izviđenja,tužno da ne može tužnije......Draga Sandra samo molim Boga da ti da strpljenja da ovo preguras...user posted image a tebi Dzenana user posted image i skupi hrabrosti nazovi je nedao Bog nikome sto se njoj desilouser posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *