|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
25.3.2012 20:55:12   
Visnja RR
ne znam jesam li vec pisala
u skenderiji malo nize studia maja ima radnja sa carapama i jos nekim dzidzama...e imaju veliko snizenje do 70% carapa za djecu
npr pamucne tanke carape za curice (oone kao hulahopke) u raznim bojama i motivima od 3 do 4 km...a bile su od 10 do 15

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 326
25.3.2012 20:58:34   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

u skenderiji malo nize studia maja ima radnja sa carapama i jos nekim dzidzama...e imaju veliko snizenje do 70% carapa za djecu
npr pamucne tanke carape za curice (oone kao hulahopke) u raznim bojama i motivima od 3 do 4 km...a bile su od 10 do 15

pisala, ja neki dan na nekoliko tema, ali niko me nije zamjetio, ja L kupila meni se čini 8 pari što grilonki, što onih tanjih, predobre su, ja tu njoj odavno kupujem, i bile su po 12,90 najeftinije

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 327
25.3.2012 21:01:17   
Visnja RR
ahaha znam da ti tamo kupujes... i ja uvjek kad me put dovede u skenderiju... ma jesi vidjela izbora ko u prici a bas bas jeftine ...ja kupila 4 para za oko 15 km

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 328
25.3.2012 21:03:25   
M kao Mama
Ja ću opet ovih dana u nabavku drugi krug, hahahahahaha, ma predobre su zaista, dezeni su famozni

Neposredna veza do poruke: 329
26.3.2012 0:12:16   
Neca xxx
Gdje se nalazi ta prodavnica? Je li u privrednom gradu Skenderija?

Neposredna veza do poruke: 330
26.3.2012 0:35:00   
Visnja RR
kad udjes na lijevi ulaz (pored tete razapete) ides pravo skoro do kraja ..pa vidjeces s lijeve strane prodavnicu sve su carape i grdnjaci u izlogu

03.04.`08

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 331
26.3.2012 10:14:26   
Neca xxx
Hvala na objasnjenju. Znam gdje je to. user posted image  Idem danas da kupim stramplice svojoj princezi. user posted image

Neposredna veza do poruke: 332
26.3.2012 16:59:59   
Super Beba
Nije u pitanju sniženje, al' ako koga zanima i ako već nije pisano, u Importane-u se otvorila nova radnja, outlet (nemam blage kako se zove) koji ima Benetton, Sisley stvari i neke markirane tipa Armani, Gianfranco Ferre i sl...Benetton i Sisley hlače su po 35, 40 KM, džemperi isto tako...Ima poprilično dobar izbor brojeva, ali i odjeće :) i muške i ženke i dječije :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 333
26.3.2012 17:54:37   
M kao Mama
A, čula sam za ovu radnju, samo sam mislila da će biti u Alti, super valja ovo obići

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 334
26.3.2012 17:58:17   
Visnja RR
gdje u Importanu? ja bila prije par dana ne vidjeh... mada nisam se penjala na sprat...odlicna vijest user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 335
27.3.2012 0:52:30   
Super Beba

gdje u Importanu? ja bila prije par dana ne vidjeh... mada nisam se penjala na sprat...odlicna vijest user posted image

Prodavnica je na zadnjem spratu, na lijevoj strani, skroz na kraju...Navodno će im roba dolaziti svakih 10 dana...ja sam doduše bila drugi dan nakon otvorenja, pa vjerujem da je zato izbor robe bio i veći..ali svakako vrijedi otići i pogledati...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 336
27.3.2012 0:58:26   
Visnja RR
hvala draga ...naravno da treba otici... user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 337
27.3.2012 7:13:22   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Nije u pitanju sniženje, al' ako koga zanima i ako već nije pisano, u Importane-u se otvorila nova radnja, outlet (nemam blage kako se zove) koji ima Benetton, Sisley stvari i neke markirane tipa Armani, Gianfranco Ferre i sl...Benetton i Sisley hlače su po 35, 40 KM, džemperi isto tako...Ima poprilično dobar izbor brojeva, ali i odjeće :) i muške i ženke i dječije :)

znam za ovo i super, ovako nesto nam je falilo..kvalitetne stvari za male pare user posted image
radnja se mislim zove Modalite ili tako nesto...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 338
27.3.2012 9:06:29   
Emmy

IZVORNA PORUKA: pocahontas

znam za ovo i super, ovako nesto nam je falilo..kvalitetne stvari za male pare user posted image

Modalita

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 339
27.3.2012 11:39:23   
D_K

isla,kupila, extra zadovoljna.. jedva cekam dok curice vide nove stramplice :))
stvarno su povoljne :))

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 340
27.3.2012 12:56:41   
babina beba
IZVORNA PORUKA: Emmy

Modalita

Ja sad bila i evo  samo su  povoljne sisley, benneton i marke slicno njima, a ostalo vau uzeh kosulju onako u saku moze stati, tanka sarena roberto cavalli 448 sitnih markica, haljina neka 550 itd...

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 341
27.3.2012 12:58:16   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: Emmy

Modalita

Ja sad bila i evo  samo su  povoljne sisley, benneton i marke slicno njima, a ostalo vau uzeh kosulju onako u saku moze stati, tanka sarena roberto cavalli 448 sitnih markica, haljina neka 550 itd...

jel to kupi košulju od haman pet joja, il ja ne vidim, hahhahah

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 342
27.3.2012 13:05:36   
babina beba
Nije bilo moje velicine:)

Neposredna veza do poruke: 343
27.3.2012 13:07:07   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: babina beba

Nije bilo moje velicine:)

a, šteta, nego Bogati kakva je ponuda, z te modno osvještene trudnice, hahaha, kakve su cijene i brojevi

Neposredna veza do poruke: 344
27.3.2012 13:11:01   
babina beba
Nisam za trudnice nista vidjela ili nisam obracala paznju jer mi ne treba!

Neposredna veza do poruke: 345
28.3.2012 11:11:44   
Tajno moja
Jel' negdje možda ima sniženje muških dječijih trenerkica za dvogodišnjake ili se negdje mogu jeftino pronaći,al' da su pamučne?
Imal' za dečkiće kakvih sniženja za dokoljenice,vidim vi curama svašta fino nakupovale po niskim cijenima,baš ste sretnice :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

Neposredna veza do poruke: 346
28.3.2012 11:55:49   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Jel' negdje možda ima sniženje muških dječijih trenerkica za dvogodišnjake ili se negdje mogu jeftino pronaći,al' da su pamučne?
Imal' za dečkiće kakvih sniženja za dokoljenice,vidim vi curama svašta fino nakupovale po niskim cijenima,baš ste sretnice :)

bilo je u mercatoru u supermarketu, oko 20 KM, pamučne ali brojevi od 86, ima i oviese 30 KM najeftinija, ima u tempu u l. sarajevu filmar 25-30 ali ne bih rekla da je ono 100 posto pamuk

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 347
28.3.2012 12:04:05   
Lady26
U Konzumu, trokolice za 3+, 69KM, snizene user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 348
28.3.2012 12:28:08   
henna ze
u Konzumu role 39,90

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 349
28.3.2012 12:38:02   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

U Konzumu, trokolice za 3+, 69KM, snizene user posted image

kakve? imaju li iza ono za guranje?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najljepše muško ime
smajli80

Pomozite mi odabrati ime za mog sestrića

Konstantin (20%)

Nikola (18%)

Strahinja (13%)

Matej (48%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *