|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
28.2.2012 10:36:35   
Lady26
Ima fino prostora, stamplice joj obucem i bas debele carapice i fino su joj komotne...
Tene 24 su joj isto komotne da mogu 2 carapa joj obuci...prognoziram da ce joj sandale 24 biti taman aBd na ljeto user posted image , ima finu usku nogu ali sa izrazenim ristom...
Znaci da ne uzimam puno vece....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 276
28.2.2012 10:38:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

E hebi ga sad, ti imas pokrice ako fulis broj user posted image user posted image , uzmes od starije user posted image

e jest mi pokrićeuser posted image

kad mi vidiš djecu u istoj obući u par godina razlike, obraduj meuser posted image

šalim se...

po broj im veći uzemem u zavisnoti do modelauser posted image
Farah noga baš leti sada...a živim za trenutka da mi starije dijete bar dvoije sezone može obut istu čizmuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 277
28.2.2012 10:39:28   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bellla

IZVORNA PORUKA: ladyblue

u Adidasu ima sniženje od 30 i 50%. ja kupila maloj extra zimsku jaknu za sljedeću zimu za 49,50 KM.

hej,jel ima muskih tena na snizz,jesi mozda vidjelauser posted image ?

čini mi se da su samo zimsku odjeću stavili na sniženje. ići ću do grada malo kasnije pa ću pogledati.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 278
28.2.2012 10:44:45   
Emica_sa
Alan nosi broj 23 i to mu je bas ono fino knap,znaci nije mu veliko,ali fino noga ude.Inace ne treba dijeci kupovati veliku obucu jer onda noga leta nije stabilna,imajte to na umuuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 279
10.3.2012 17:21:13   
M kao Mama
Za mame curica,malih i velikih u Skenderiji raspordaja čarapa za djevojčice one deblje, grilon i kao ABC, a dezeni stat pa gledi, ja tu L. uzimam godinama, bile su uvijek po 12,90 sad po 3 i 5 KM zataista vrijedi otiči ja uzeh 8 pari

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 280
13.3.2012 14:38:08   
*pcelica*
U prodavnici Mass u Grand centru totalna rasprodaja zbog renoviranja. Obuca od 10 do 50km. Opsti haos. Ja usla da vidim ima li nesto za mojih curica sve opuhano. Bilo je modela za djecake. Onda su zatvorili da ponovo napune police ali ja nisam mogla cekati da se ponovo otvori. Morat cu otici sa mm i curicama da nadjemo nesto.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 281
13.3.2012 14:40:10   
Lady26
Znaci na sve je snizenje, za odrasle i djecu?
Mogla bih odletiti sa mm danas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 282
13.3.2012 14:45:43   
salmy
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

U prodavnici Mass u Grand centru totalna rasprodaja zbog renoviranja. Obuca od 10 do 50km. Opsti haos. Ja usla da vidim ima li nesto za mojih curica sve opuhano. Bilo je modela za djecake. Onda su zatvorili da ponovo napune police ali ja nisam mogla cekati da se ponovo otvori. Morat cu otici sa mm i curicama da nadjemo nesto.
a koja je to prodavnica?

Neposredna veza do poruke: 283
13.3.2012 14:46:35   
new mama
Zene u Azelu na Dobrinji vam je totalno snizenje,pa da znateuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 284
13.3.2012 14:47:09   
felix

Ima fino prostora, stamplice joj obucem i bas debele carapice i fino su joj komotne...
Tene 24 su joj isto komotne da mogu 2 carapa joj obuci...prognoziram da ce joj sandale 24 biti taman aBd na ljeto user posted image , ima finu usku nogu ali sa izrazenim ristom...
Znaci da ne uzimam puno vece....

i kod nas je ovo problem anel ima malo siru nogicu i + debeli rist ko krofna mu noga a nije dugauser posted image mi nosimo 24 br a zavisi od modela neka nam mogu i 25 .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 285
13.3.2012 14:48:24   
*pcelica*
Snizenje na cjelokupan asortiman. Meni se svidjele jedne baletanke za mene 20km Ali sefica rekla samo oni koji su dosli na kasu mogu kupiti jer zatvaraju da popune radnju. Ja cekala dvije kafe popila i nisam docekala ponovo otvorenje a narod ceka ispred radnje ko da je dzaba. Ja opet idem veceras da trazim sta za curice i ako se ne prodaju ove sto sam ih smeknula. Muski odjel je bio skroz prazan Bas sam vidjela jedne muske tene 30km bas lijepe skroz bijele

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 286
13.3.2012 14:48:29   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E hebi ga sad, ti imas pokrice ako fulis broj user posted image user posted image , uzmes od starije user posted image

e jest mi pokrićeuser posted image

kad mi vidiš djecu u istoj obući u par godina razlike, obraduj meuser posted image

šalim se...

po broj im veći uzemem u zavisnoti do modelauser posted image
Farah noga baš leti sada...a živim za trenutka da mi starije dijete bar dvoije sezone može obut istu čizmuuser posted image

OT.docekat ces da 2 sezone nosi jedne cizme kad prestane nogica da raste.Mi jos nikad nismo nosili jednu obucu 2 sezone!Cak znamo kupiti veci broj u istoj sezoni.imamo 10g. i nosi br.42..do duse djecak je.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 287
13.3.2012 14:49:34   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

a koja je to prodavnica?

Ona pored pokretne trake odmah do dm-a ja moislim da je MASS uglavnom nemozes fulit krcata je Ja mislila bio neki belaj user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 288
14.3.2012 8:01:25   
babina beba
Sinoc oko 17:30 ugrabih sarene espadrile sa punom petom i otvorenim prstima za 20 maraka, bilo je super cipelica koznih za proljeca, sandala na visoku petu, ravnih,cizama,  ali je bio opsti haos. Rekli su da ce jutros jos robe izbaciti pa ko moze nek ode jer stvarno se isplati! Najvise je bilo sarenih preslatkih  gumenih cizama za djecicu!

Neposredna veza do poruke: 289
19.3.2012 8:58:39   
Mila_80
Zna li neko da li je u Azelu isada ona totalna rasprodaja ili im je došla nova kolekcija za proljeće-ljeto??

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 290
19.3.2012 9:01:05   
damma

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Zna li neko da li je u Azelu isada ona totalna rasprodaja ili im je došla nova kolekcija za proljeće-ljeto??

stigla nova kolekcija...

2004.
2008.

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 291
19.3.2012 9:03:14   
leona81

IZVORNA PORUKA: damma

stigla nova kolekcija...

u kojem si vidjela novu kolekciju?user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 292
19.3.2012 9:06:03   
damma

IZVORNA PORUKA: leona81

stigla nova kolekcija...

u mom gradu user posted image
jutros kad sam prolazila pored radnje vidim da ima natpis al rade tek od 10 sati. na pauzi cu otic da vidim sta ima.

2004.
2008.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 293
19.3.2012 9:13:03   
Mila_80
Ja sam u petak vidjela da unose velike one kartonske kutije robe ali ne znam da li su je izložili

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 294
19.3.2012 9:24:22   
Hurma

stigla nova kolekcija...

ovaj u Hrasnom... kazu danas stiže nova kolekcija... proljeće/ljeto, znaci valjalo bi otici popodne... vjerujem da nece vise biti ni sniženja, a vala nemaju sta ni sniziti, sve je ostalo bzvz...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 295
19.3.2012 11:25:04   
damma
ne nadjoh ja nista u azelu od nove kolekcije...

2004.
2008.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 296
19.3.2012 13:29:06   
leona81
hrasno mi bas nije usput...u srijedu cu vam javiti situaciju s vijecnice i ovog u centru...a haris kod katedrale - ima dosta stvari i za mame i za djecu, pogotovo vece djevojcice - helanki svakakvih primark, lindex...ima sorceva prenatal za male bebe 3-6, 6-9, 9-12 mjeseci...ima sorceva za starije djevojcice i neke suknjice...
evo sta sam ja nasla za M
http://www.slikomat.com/slika/5235292.htm primark crna trenerka i lindex helanke po 5 KM, ima i siva trenerka od 2 godine pa nadalje, vise je vecih brojeva
http://www.slikomat.com/slika/5235296.htm majice po 2 KM ljetne, samo br 98

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 297
19.3.2012 13:32:36   
Lady26
KAko su lijepe majice user posted image
Mislim da M. ne mogu user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.3.2012 13:36:46 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 298
19.3.2012 13:33:49   
pocahontas

hrasno mi bas nije usput...u srijedu cu vam javiti situaciju s vijecnice i ovog u centru...a haris kod katedrale - ima dosta stvari i za mame i za djecu, pogotovo vece djevojcice - helanki svakakvih primark, lindex...ima sorceva prenatal za male bebe 3-6, 6-9, 9-12 mjeseci...ima sorceva za starije djevojcice i neke suknjice...
evo sta sam ja nasla za M
http://www.slikomat.com/slika/5235292.htm primark crna trenerka i lindex helanke po 5 KM, ima i siva trenerka od 2 godine pa nadalje, vise je vecih brojeva
http://www.slikomat.com/slika/5235296.htm majice po 2 KM ljetne, samo br 98

ima li sta za djecake 3 god. majica i sl.user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 299
19.3.2012 13:33:56   
henna ze
kakvu sam ja svečanu haljinu kupila sniženu sa 50 KM na 10..ma gori uskoro imamo xxx godina mature..pa kad se uredim

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

apetito
Medić*

Da li ste culi za italijanski sirup Apetito za otvaranje apetita za djecu, moja kolegica pitala u apoteci sta da daje malenoj izdvojili joj taj, i moj maleni slabije jede ovih dana pa me zanima vase misljenje:))))

da (47%)

ne (53%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *