|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
19.3.2012 13:37:49   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: henna ze

kakvu sam ja svečanu haljinu kupila sniženu sa 50 KM na 10..ma gori uskoro imamo xxx godina mature..pa kad se uredim

gdje? to je valjda tema današnje emisije user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 301
19.3.2012 13:38:56   
leona81
@pocy nemam pojma, mogu ti javiti u srijedu - idem na carsiju i skenderiju:) kompletan izvjestaj, sigurno na carsiji ima, kod njih je ogroman prostor
@lady taman za ljeto:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 302
19.3.2012 13:39:42   
Lady26
user posted image
Ma salim se...meni je sve od skenderije daleko.... user posted image
Bil ako naletis na jos ovakvih majicica po 2-3km kupila i meni?
Jel puno trazim user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.3.2012 13:40:54 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 303
19.3.2012 13:42:06   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

bi, u srijedu odoh po nalaze tamo pa svratim u haris da vidim sta ima, i kupim ti...koliko ces komada ako nadjem? ja sam u ovom nasla samo 2 vrste, tamo garant ima vise

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 304
19.3.2012 13:42:44   
Mala Selma

IZVORNA PORUKA: leona81

hrasno mi bas nije usput...u srijedu cu vam javiti situaciju s vijecnice i ovog u centru...a haris kod katedrale - ima dosta stvari i za mame i za djecu, pogotovo vece djevojcice - helanki svakakvih primark, lindex...ima sorceva prenatal za male bebe 3-6, 6-9, 9-12 mjeseci...ima sorceva za starije djevojcice i neke suknjice...
evo sta sam ja nasla za M
http://www.slikomat.com/slika/5235292.htm primark crna trenerka i lindex helanke po 5 KM, ima i siva trenerka od 2 godine pa nadalje, vise je vecih brojeva
http://www.slikomat.com/slika/5235296.htm majice po 2 KM ljetne, samo br 98

ima li sta za djecake 3 god. majica i sl.

Imauser posted image  Ja u petak kupila A. tri majice kratki rukava po 5 KM (divan pamuk i aplikacija naprijed, kupila sam prljavo rozu, sivu i kao boja cigle boju) i dugih rukava 7KM (bijela sa aplikacijom divan pamuk). Ima na Dobrinji bas velikog izbora, ja sam kupila sve broj 104.

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 305
19.3.2012 13:44:18   
Mala Selma
I da na pijaci ciglane ima trenerkica doljni dio po 5KM, i za djevojcice i djecake, isto divan pamukuser posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 306
19.3.2012 13:44:54   
pocahontas
mala selma, ti pičaš o haris exportu na dobrnji ili o azelu?
a gdje je na dobrnji haris? je li ono kad se krene prema aerodromu tj. prema azelu u onoj drvenoj kucici?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 307
19.3.2012 13:45:37   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

bi, u srijedu odoh po nalaze tamo pa svratim u haris da vidim sta ima, i kupim ti...koliko ces komada ako nadjem? ja sam u ovom nasla samo 2 vrste, tamo garant ima vise

Joj srce si user posted image
Pa 2-3 koliko nadjes (po ovoj cijeni)....ima dosta sa BB ali bih i nekoliko novih da uzmem...
Ja sam prije mozda mjesec nasla ESPRIT majicu za 3KM, djeciju....preslatka, zeljena user posted image sa zirafom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 308
19.3.2012 13:47:33   
Mala Selma
Da u Harisu na Dobrinji, odmah iza kafane Kedas , a prije Azelauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 309
19.3.2012 13:48:51   
leona81
eh da, te esprit sam ja nalazila prije ali po 5 KM kr.rukav a dugi je bio 7 KM hm - zebra i neke druge zivotinje, mislim da su sad izbacili proslogodisnje ostatke pa snizili sve po 2-3 KM, neko mi je rekao da je bilo haljinica po 3 KM...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 310
19.3.2012 14:22:34   
henna ze
haljinica..azel u zenici..bio neki broj M..ja sam se jedva uvukla u nju...al stoji..vidjećete .postaviću sliku...boja starog zlata na preklop..uz tijelo..nema niti dugme niti zatvarač..samo se navlači..pa ko se uvuče..uvuče se

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 311
20.3.2012 12:31:51   
pocahontas

u OVS sam sad kikiju super pazarila trenerkicu i majicu kratkih i dugih rukva preslatke na snizenju..ja sve pokupim na snizenjuuser posted image
ostalo je trenerki komplet gornji i dodnji dio za cca 30KM -ovo je super cijena..ima i majica dugh rukava, za curice naravno veći izbor, za veliku i malu djecu..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 312
21.3.2012 11:37:18   
leona81
ima majica i za djecake u harisu...nego ja nadjoh jos sebi 2 majice po 5 KM, M sam nasla jos tajica u onom na carsiji, 3 suisses i primark po 5 , nadjem i disney sa minnie mouse divnu s imenima gradova, ja sam uzela dublin:) ona je 7, nasla sam joj sorc u zari za 3 KM, slab im je izbor strasno - ona kod vijecnice...nema nista za djecu, od nove kolekcije par stvarcica...na siranu nadjoh dora majicu kratkih rukava divnu 8 KM i nasla sam i dora strample:) 7 KM ima i carapa ali za vece curice s dorom:) po 2 KM

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 313
21.3.2012 11:39:12   
teacher75
jel disney majica za tebe ili za M? u kojem harisu i ima li jos?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 314
21.3.2012 11:43:08   
Rabi
NAma bas treba trenerka, barem sad za sad jedna komplet....
Pa od plate jos jednauser posted image

Hvala za info ja cu danas aBd ako stignem otici da prosnjuham

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 315
21.3.2012 11:47:03   
leona81

IZVORNA PORUKA: teacher75

za M, u harisu na skenderiji samo imaju te sa gradovima i minnie, hoces da ti je slikam

Neposredna veza do poruke: 316
21.3.2012 11:49:06   
teacher75
leona, isla sam u onu radnjju-svastaru sto si spominjala pored azela u hrasnom gdje prodaju robu iz njemacke, uzela super 2 pidzame za lanu za nepunih 20km (po 9 i nesto km).ima pravo jeftinih zimskih jakni i malih skafandera. rekao covjek da ce im ovih dana biti te jakne i zimska roba snizene jos vise a trebaju dobiti i neke ljetne stvari

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 317
21.3.2012 11:50:17   
teacher75

za M, u harisu na skenderiji samo imaju te sa gradovima i minnie, hoces da ti je slikam

hajde, da posaljem sutra mamu da joj kupiuser posted image koji sve gradovi imaju, koju si velicinu uzela?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 318
21.3.2012 11:53:22   
leona81

leona, isla sam u onu radnjju-svastaru sto si spominjala pored azela u hrasnom gdje prodaju robu iz njemacke, uzela super 2 pidzame za lanu za nepunih 20km (po 9 i nesto km).ima pravo jeftinih zimskih jakni i malih skafandera. rekao covjek da ce im ovih dana biti te jakne i zimska roba snizene jos vise a trebaju dobiti i neke ljetne stvari

sminka, moram otici...sta ima u azelu kids? a de mi na pp samo br telefona, mozes li mms primati? da ti posaljem sliku nece da mi comp prepozna telefon...

Neposredna veza do poruke: 319
21.3.2012 11:56:17   
leona81
http://www.slikomat.com/slika/5237855.htm uspjela sam evo je, nasla sam od 3-4 godine, bio je liverpool, dublin, paris, madrid, i mislim da je bio rim

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 320
21.3.2012 11:58:36   
teacher75
joj hocu madriduser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 321
21.3.2012 12:04:28   
teacher75
u zara kids nisu juce bili izlozili jos nove stvari, ja sam vise gledala za ovog malog pisonjju, lana ima svasta pa sam sada u potrazi za stvarcicama za njegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 322
24.3.2012 14:17:11   
Tajno moja
Maloprije u Astri pazarili Frodo zatvorene sandalice i cipelice u broju 22 po cijeni jednih=110km.Me happy :)Sad sam mirna do jeseni i možemo rahat u tutnjažu user posted image

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

Neposredna veza do poruke: 323
24.3.2012 15:07:10   
zvončica
U trgovinama "Izbor" baletanke za odrasle po 7km...slatke su pravo ima i jednobojnih i sarenih sa cvjeticima user posted image , al' lagane su pravo....

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 324
25.3.2012 20:50:19   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: zvončica

U trgovinama "Izbor" baletanke za odrasle po 7km...slatke su pravo ima i jednobojnih i sarenih sa cvjeticima user posted image , al' lagane su pravo....

jesu vala nije da su kartonske, već papirne

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Alternativna medicina
bebacha

Kad ste bolesni vi ili vase dijete,dali prvo pokusate sa alernativnom medicinom,homeopatijom ili odma idete doktoru i posezete za lijekovima,antibioticima.

domaci lijekovi (66%)

homeopatija (6%)

biljni lijekovi iz apoteke (8%)

antibiotici (11%)

nesto drugo (9%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *