|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
13.4.2012 18:30:39   
D_K
evo mojih:

http://imageshack.us/photo/my-images/818/photo0772j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/137/photo0773.jpg/

30 km, koza, lagane kao perce user posted image

mami sam kupila jedne smedje, bas za starije, ali kad sam dosla kuci vidjela sam da je jedna svjetlija a druga malo tamnija, garant sa izloga user posted image ali vjerujem da ce smedja krema da spasi stvar.

Onaj pogled :))))

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 376
13.4.2012 19:54:26   
Honey3
D_K super suuser posted image I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izboruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 377
13.4.2012 21:50:42   
calahoe
I nije za ove teme,al ne znam gdje drugo da ovo pisemuser posted image

Otvorio nam se novi trzni -Mepas mall
Bila veceras,sviđa mi se jako.
Ima svegauser posted image al fakat.
Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.
Basic djecije majice 10 km,ma preslatkih stvarcica ima.

Za nas velike ima tovar radnji.user posted image Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.
Eto ako je koga interesovalo da vam malo problizimuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 378
13.4.2012 21:59:18   
malenaa
a gdje je taj trzni

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 379
13.4.2012 22:00:07   
calahoe
U Mostaruuser posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 380
13.4.2012 23:08:47   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: calahoe

Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.

Za nas velike ima tovar radnji.user posted image Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al' mene zanima baš Graco radnja :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 381
13.4.2012 23:10:33   
M kao Mama

U Mostaruuser posted image

gledamo mi jučer najavu, i kažem joj blago im se, moj H ma šta im se blago, pa ženo ako treba idemo tamo po namirnice, aludirajući na Konzum, eto samo nešto da kađe, ko muško,

trži je ludilo baš vam zavidim

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 382
13.4.2012 23:12:54   
Hanady RR
Dobro jel nema ni tamo H&M...
ja čula biće...i sve komatm eto ga...
a ono nemauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 383
13.4.2012 23:13:19   
calahoe
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al'' mene zanima baš Graco radnja :)

Nisam vidjela Graco radnju,Bimaco sam vidjela kao i Tintilinic,OshKosh B''Gosh i jos par djeciji radnji su jos u pripremi tako da se Graco mozda i pojavi ovo koji dan:)

Hanady zasad nema H&M

< Poruku je uredio calahoe -- 13.4.2012 23:14:28 >

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 384
14.4.2012 8:56:01   
anitaMO
nema Mango,nema H@M,kolika je bila gužva ,ne možeš ni pogledati šta ima,i mi dobili Mcdonalds,najveća gužva u njemu bila.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 385
16.4.2012 18:25:29   
D_K

IZVORNA PORUKA: zaha

D_K super suuser posted image I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izboruser posted image

i ja sam na ove naletila u Hadzicima..
nadam se da vam je bila korisna informacija i da ste stigle nesto naci za sebe user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 386
17.4.2012 21:08:57   
teacher75
a azelu u hrasnom (zara kids) ima bodija jeftinih- 2 za 8 km, za manju djecu (svih velicina do 24 mj.), pravo lijepih, obicnih bijelih a i sa slikama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 387
19.4.2012 22:26:58   
bellla
Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

user posted image

< Poruku je uredio bellla -- 19.4.2012 22:37:32 >

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 388
20.4.2012 10:37:27   
Emmy

IZVORNA PORUKA: bellla

Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

user posted image

Preslatke su belllauser posted image . Je li ovo redovna cijena ili sniženje?

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 389
20.4.2012 10:59:53   
bellla
Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 390
20.4.2012 12:04:47   
Emmy

IZVORNA PORUKA: bellla

Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

OK thanx, trebali bi onda mi u jedan mali shopping u cipeliceuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 391
23.4.2012 0:53:35   
Hanady RR
da podnesem izvještajuser posted image

u iani imate farmerki po 24 Km...fol helanke al su prave farmerke...
košulja/tunika predobrih po 24 km

u oviese imate lijepe i zanimljive majice kratkih rukava po 10,90 km

u harisu u robotu socjalno...pamučnoh dječijih majica zanimljivih aplikacija po 6-7 KM
helanki crne, kraljevsko plave, sive i roze po 5 KM

u tiffaniju u orbotu sniženje na sve 20%...najevći izbor u broju 110/116
ima farmerki H&M po 18 Km...
majica pamučnoh kratkih rukava H&M 7-8 KM ( kitika nema više da znateuser posted image )

haljinica ljetnih od 12 do 20 KM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 392
25.4.2012 9:24:50   
Malenaoduvijek
pelene violeta jumbo pakovanje u konzumu 24,90 pa ako kome treba da zna

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 393
29.5.2012 22:21:47   
mamma mumi
Drage moje 31.05 noc snizenja od 20-24 h u Ferhadiji, Titovoj, Z. beretki. Da li ste bile prosli put i isplatili se izaci iz kuce radi toga, pogotovo sa nasim porodiljskim naknadamauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 394
29.5.2012 22:39:57   
suncesunce
ja sam bila i iskreno, ne isplati. covjek ima osjecaj da su cijene iste kao i prije. ako su cipele bile 250 oni ih sada nude za 220.. kuzis... jos plus covjek u vecini radnji ima osjecaj da su cijene prethodno dignute da bi kao taj dan bile onakve kakve stvarno i jesu.
to je barem moje iskustvo. nego ti draga moja, kad nesto naumis kupiti otidjii kad je manje guzve i rahat probaj sve sto zelis.
ta noc kupovine je dobra jedino za sjediti negdje u kavoj basti , pijuckati sok i gledati narod kako trci na sve strane. user posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 395
29.5.2012 22:42:00   
suncesunce
P.S. ako neko zna da mi kaze gdje je taj Azel u Hrasnom??? to mi nije dio grada u koji sam cesto zalazila pa fakat ne znam...

(odgovor članu suncesunce)
Neposredna veza do poruke: 396
29.5.2012 22:46:35   
mamma mumi
E hvala na iskrenom odgovoru, pretpostavlja sam da je tako. Ma imam svadbu u subotu, nemoze mi nista( frisko porodjena) , a nedaju mi se ekstra pare za taj dan, pa mislila kakve hlace ili nesto uzeti, a sto kazes bolje rahat mimo guzve da prosetam. Azel ima onaj preko puta Robota, malo vise djeciji, a za drugi neznam.

Neposredna veza do poruke: 397
29.5.2012 22:49:47   
suncesunce
znam gdje je robot pa cu valjda naci i taj azel. i treba mi taj djeciji.. hvala i tebi. user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
29.5.2012 22:52:01   
mamma mumi
Ma hoces malo iznad robota, tu je autobuska ili trolejbuska stanica za grad, nemozes fuliti.

Neposredna veza do poruke: 399
31.5.2012 15:15:33   
Miracle*3
Osim sto je veceras u gradu shoping do ponoci, vidjela sam da je u Mangu 15% snizenje.
U Harisu imaju trudnicke majice kratkih rukava, nisam vidjela kojesu marke, ali imaju natpise kao one iz waikikija.
I imaju super d.perkins majice.

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dominantnost u braku
veeseelaa

da li ste dominantni u braku?

Da (55%)

Ne (45%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *