Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 9:27:26
tea 80
Drage moje cure,nije me bilo neko vrijeme ali samo da vam kažem da i meni nije uspjelo Voljela bih da nam se javi neka od vas kojoj je uspio ovaj martovski postupak. Želim vam svima mnogo sreće!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 11:43:47
bosss
tea bas mi je zao , ajd uspjece srugi put. dijana ti si vec nasa trudnica martovska samo ti to jos uvjek neznas. tea ako si ispucala ova dva puta prijavi se za ovaj treci ako si iz banjaluke, posto sam skontala da je uslov da te grad finansira da se ispucaju ova dva od fonda.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 17:12:57
sanja s
Nisam ja imala nikakve simptone,nemam ih ni sada osim što me bole grudi ali još nisam dobila mecu a danas mi je 16 dan od ET. London 77 i Dijana 85 vi ste sigurno trudne.Javite nam sutra.Ove šifre 77 i 85-jesu li vam to godine rođenja?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 18:52:43
london77
Sad mi je frka, nemam ni ja nikakvih simptoma, osim povremenog ziganja u jajnicima, a betu radim prekosutra. Mislila sam ako ne dobijemo do bete da je to dobro. Ko bi sad bio pametan...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 19:01:43
dijana85
Ja sam 85 godiste,od simptoma nista posebno bole me grudi i par dana sam imala bolove kao kad treba da dobijem ali prestalo je ,radila sam kucni test pozitivan ja .Sutra cu vam javiti rezultate bete
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2012 20:22:15
pigi
sanja s pa sanja izvini ako sam skontala ti nisi dobila mecu a radila si betu i negativna ja sam dobila prije nego sto sam radila betu posto sam cula da se moze desiti da beta bude negativna a budes trudna
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.