|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
19.3.2012 14:39:52   
VTO pacijentica
e, super bi bilo da i to upada u cenu. mislim, besplatno je i na paprikovcu, al kad se setim one uputnice, pa porodicne od koje samo sto ne ocekujem da mi kaze "skini gace ja da te pregledam", pa one guzve gore.. dodje mi da povracam od muke unapred!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 501
19.3.2012 14:54:35   
london77
meni je logicno da upada, jer je to zavrsetak VTO price. Javim kako sam prosla.
Upravo me je poceo uzasno boljeti stomak, kao pred mecu. Valjda necu sad dobiiti nakon toliko dana!???! GRGGHHH!!!

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 502
19.3.2012 15:02:54   
bosss
ma neces dobiti mora boliti stomak kad se materica siri i kad bebce sebi pravi mjesta.

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 503
19.3.2012 17:10:47   
pigi
cure drage ja sam danas radila betu i neplaca se tako da znate

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 504
19.3.2012 20:11:43   
sanja s
Pigi i kolika ti je beta?I ja trebam ići u srijedu da radim betu,danas mi je trinaesti dan od ET,ne osjećam nikakve bolove niti promjene.

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 505
19.3.2012 22:27:54   
sanja s
Izvini Pigi,ja sam nova na forumu,tek sam sada pročitala da si ti juče dobila m ali ipak si danas išla raditi betu i šta ti je rekla doktorica,jesi li razgovarala sa njom?London 77, kako se osjećaš,je li te još boli stomak?

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 506
19.3.2012 22:38:19   
dijana85
London77 nemoj da brines i mene tako zaboli stomak bas kao da cu da dobijem i prodje ,kazu to tako mora :) samo se opusti bice sve ok ,mozda se sreretnemo u cetvrtak u medicosu :)

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 507
19.3.2012 22:52:38   
VTO pacijentica
cure moje, ja danas pisah more za 1.7. i to 15 dana! ako ne uspe VTO da se bar izrehabilitujem kako treba, a ako uspe, sa takvim zadovoljstvom cu aranzman ustupiti nekom, ili prosto otici bez kupanja, ili kako god vec bude, iskreno, bas ce me biti briga za more! user posted image

sanja s, dobrodosla! je l tebi ovo prvi postupak? napisi nam svoja iskustva! i srecno u sredu!!!

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 508
20.3.2012 8:06:27   
london77
mislila sam da cu jutros osvanuti sa mecom koliko me je juce sarafilo, probadalo, rezalo .... u stomaku. cas je nisko, cas sa strane, cas visoko, da poludis. jutros sam bolje, hvala bogu pa nisam dobila. idem i ja u cetvrtak po betu, oko 8 kad krenem na posao. VTO pacijentice, ja sam isto gledala aranzmane za more prosle nedelje, rekoh ako ne bude nista bar da se oporavim kao covjek, ali ipak cu sacekati cetvrtak, user posted image , dobro mi ide za sad, pa da ne izbaksuziramuser posted image user posted image . koliko se ceka na rezultate kad vadis betu? sanja s srecno sutra,

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 509
20.3.2012 8:16:46   
VTO pacijentica
ne mozes da izbaxuziras, cim platis more, odmah ces da zatrudnis. ili cim dignes kredit. to ti je kao ono - autobus stize cim zapalis cigaretu user posted image

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 510
20.3.2012 8:52:58   
pigi
london77
izvini jel ti ides na poso od kad si uradila vto

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 511
20.3.2012 8:54:07   
pigi
vto pacijentica
to ti je tacno tako
srecno ti

Neposredna veza do poruke: 512
20.3.2012 9:12:48   
london77
Vratila sam se na posao 7 dana poslije ET. Dobro sam se osjecala, nisam mogla vise lezati. Samo razmisljas o ishodu, a dani sporije prolaze;;))

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 513
20.3.2012 9:13:42   
london77
Ha, ha, potpisujem, iako nisam pusac;;)

Neposredna veza do poruke: 514
20.3.2012 9:17:27   
VTO pacijentica
haha, nisam vise ni ja, ali se secam dobro tog fenomena user posted image

pigi, kako si ti?

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 515
20.3.2012 9:24:36   
bosss
cure onda ciu po tom vasem i ja ostati trudna i ja imam vec sve isplanirano za ljeto, cak idem i u pulu na festival . vidis nisam razmisljala o tome sta ako ne budem mogla ici.

Neposredna veza do poruke: 516
20.3.2012 10:05:30   
dijana85
Ceka se oko 1h,ako se nesto nije mjenjalo ja sam prosli put cekala 1h da beta bude gotova ali sam dosla tamo vec za pola sata user posted image i cekala

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 517
20.3.2012 10:21:18   
VTO pacijentica
boss, sto posto ce da ti uspe user posted image

jooooooooj, kad cu ja doci do tog cekanjaaa.. inace, meni krenulo ono braon mrljavljenje user posted image prvi ciklus najzad gotov! user posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 518
20.3.2012 10:55:35   
pigi
dijana 85
nista se nije mjenjalo jeste oko sat se ceka

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 519
20.3.2012 11:00:15   
pigi
sanja s
ma sto se izvinjavas .dobeo sam bila sam prvi dan razocarana ali prodje to drugi put vise srece
bila sam kod doktorice nista mi nije rekla desava se sta bi
a to ti je dobro sto nemas nikakve bolove to ti je to trudna si

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 520
20.3.2012 16:01:19   
Rijada
Ej bosss jeli ti se ko javio za te tablete sto ti je ostalo viska ako nije bili mogla meni dati jer ce meni faliti ako mozes i ako nisi vec dala da ih odnese u mediku da ostavis kod oni cura u ovaj koji dan jer ce mi snaha ici tamo dami podigne moju semu posto je nemam a ona bih trebala ici u petak.Pa ako mozes da ih odneses veljda ce ceti uzet one cure.Ako mozes ako ne i pak hvala ti a ja necu jos na pregled kod nji do 17.o4.

Neposredna veza do poruke: 521
20.3.2012 19:21:22   
dijana85
Rijadai meni je ostalo 11 tableta microginona ako hoces ostavicu ti ja u medicosu u cetvrtak idem da radim betu pa mogu tad da ti ostavim tamo

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 522
20.3.2012 20:11:03   
Rijada
Pa moze dijana85 hvala ti puno samo ti ostavi i reci da ce mi snaha doci po semu za mene u petak.A ja sam se cula sa dr.i rekla mi je da ona na vrati dace sema biti spremna.A tebi zelim u cetvrtak svu srecu ovog svijeta od srca sretno ti.

Neposredna veza do poruke: 523
20.3.2012 22:28:21   
ivana91
i meni konačno stiglo rješenje...sada samo čekam da dobijem i počnem sa mikroginonom,mada ga ja pijem samo jedan mjesec.ko bi rekao da ću jedva čekati da dobijem menzesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 524
20.3.2012 22:36:33   
ivana91
koliko kod vas košta mikroginon,kod nas 14,50 km

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *