Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 22:45:12
ElmaB
Nisi smotana i možeš sigurno to! Želja za uspjehom je čudo, ruši sve prepreke. Vjeruj mi sve sam to prošla i uspjela sam hvala Bogu! Sretno i što god treba, tu sam.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 22:49:02
neki x
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Nisi smotana i možeš sigurno to! Želja za uspjehom je čudo, ruši sve prepreke. Vjeruj mi sve sam to prošla i uspjela sam hvala Bogu! Sretno i što god treba, tu sam.
Hvala ti od srca Ako gdje zapne,javim ti se,hvala puno Elma
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.2.2012 9:17:39
Miimy
evo da ija pomognem mada ja sad malo slabije pravim kolace al dobro.... prodavnica Vicko sad su otvorili u Titovoj blizu Macdonalsa a imaju radnju i u Importane centru , ja sam se neki dan odusevila silikonski kalupi za mafine, za paraline, rukavice silikonske ima stvarno svega a cjene nisu tako velike... kosarice papirne raznih oblika sam kupovala u Marsu ispod zeljinog stadiona , par silikonskih kalupa jako jeftinih u Skafi, a vidjela sam i u robotu.... eto moja mala skromna pomoc... pozzz
RE: Usluga prodaje kolača i torti 28.2.2012 0:00:30
draguljče
Neki, samo naprijed. Moraš probati da bi vidjela da li će uspjeti. Polako, samo nemoj odustati kod prve prepreke. Držim ti palčeve da uspiješ. Da budeš Cake bos.