Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 15.2.2012 15:08:07
real mama
Sve pohvale za vrijedne forumasice mamine oci i ElmaB
Mamine oci mozda sam propustila cijenu za mantije ili se to radi preko pp. U svakom slucaju to me zanima a kolicinu sam vidjela na slici. I jos jedno pitanje, ima li mogucnost da dio mantija bude bez luka. Tesko svima ugodit
RE: Usluga prodaje kolača i torti 17.2.2012 19:52:11
Dida79
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Pa ja tebi je smjesno a ja sto sjedim za racunarom sa teglom eurokrema u krilu a vec sam uveliko 80 tu kilu nagazila..evo me ko dijete sa one slike sto je sve umazalo eurokremom
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 1:10:25
neki x
Eh evo i mene malo na ovoj temi... Dosad sam samo citala,ali vec danima mi se vrzma ideja da i ja malo pocnem sa kolacicima,keksicima,mufincicima itd...Sto se torti tice,to ne bih,ali ovo sitno... Pojma nemam ni kako cu poceti,gdje pribaviti ambalazu i sl. hajd ako imate savjeta,bujrum
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 16:52:26
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: neki x
Eh evo i mene malo na ovoj temi... Dosad sam samo citala,ali vec danima mi se vrzma ideja da i ja malo pocnem sa kolacicima,keksicima,mufincicima itd...Sto se torti tice,to ne bih,ali ovo sitno... Pojma nemam ni kako cu poceti,gdje pribaviti ambalazu i sl. hajd ako imate savjeta,bujrum
draga ja sam vidjela u ulici Kasindolskoj radnju koja se bavi prodajom tih zeza za kolače, možda da pogledaš, izgleda onako krcato kao da ima svega
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 17:39:37
Visnja RR
medic slatki je imala one kosarice za mafine... a u nekom Alperu na Stupu ( jos uvjek pojma nema gdje je to) imas dosta toga...zene koje su vec kupovale ti mogu reci tacnije sretno
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 18:22:16
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
draga ja sam vidjela u ulici Kasindolskoj radnju koja se bavi prodajom tih zeza za kolače, možda da pogledaš, izgleda onako krcato kao da ima svega
To je alper i fakat imaju svega i svacega... da nisam dole sa avionom prosli godisnji isla nakupovala bi svega =)
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 18:38:56
ElmaB
Ulazi li iko na ovu temu,ElmaB,i ostale
Ovako:
što se tiče opreme, šprice za šlag, nastavci i ostalo imaš u Alperu koji se nalazi na početku Kasindolske ulice ali i na nekim drugim stranama a ja ti mogu dati linkove firmi na fb. Ambalaže za cup cakes u Sarajevu nema. Mondo comerc mi je obećao napraviti, ali ne tako skoro. Ima se kupiti u Banjaluci i u Širokom brijegu ali samo naveliko. Kutija ima i u Alper i povoljne su cijene ima i plastičnih i kartonski. Smjesu za profesionalni šlag i fix krem također kupiš u Alperu. Ostalo šta te zanima, samo pitaj, stojim na raspolaganju.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 21:30:04
neki x
Visnja,vesela,ElmaB,hvala vam puno... Korpice za mufine ku pujem gdje stignem,zadnji put kupih kod Medic slatki...U Alperu sam bila,al tad nisam razmisljala o ovome,pa kupih samo nekih sitnica,odem svakako. ElmaB,zanima me na koji nacin si pocela,ako nije tajna,kako regulises cijene i tako to... Ma ja bih to eto pomalo,pa ne ocekujem sad neki aman posao,ali voljela bih probati...
Mozda malo OT,ali moram,ElmaB,divim ti se,samo da znas,posao,troje djece,i jos torte i kolaci Kako li se samo snalazis,svaka cast!!!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 21:58:16
ElmaB
Visnja,vesela,ElmaB,hvala vam puno... Korpice za mufine ku pujem gdje stignem,zadnji put kupih kod Medic slatki...U Alperu sam bila,al tad nisam razmisljala o ovome,pa kupih samo nekih sitnica,odem svakako. ElmaB,zanima me na koji nacin si pocela,ako nije tajna,kako regulises cijene i tako to... Ma ja bih to eto pomalo,pa ne ocekujem sad neki aman posao,ali voljela bih probati...
Mozda malo OT,ali moram,ElmaB,divim ti se,samo da znas,posao,troje djece,i jos torte i kolaci Kako li se samo snalazis,svaka cast!!!
Hvala ti puno, na tako lijepim riječima. Tajnu ti odam preko PP.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.2.2012 22:00:40
neki x
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Mozda malo OT,ali moram,ElmaB,divim ti se,samo da znas,posao,troje djece,i jos torte i kolaci Kako li se samo snalazis,svaka cas_t!!!
Hvala ti puno, na tako lijepim riječima. Tajnu ti odam preko PP.
Hajd,hajd A fakat,reci mi kako si pocela,kako regulises cijene...Ako neces ovde,salji vise taj PP