Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zanima me, ako neko zna, da li postoji neka radnja u kojoj se mogu kupiti CAM ili NEONATO kolica, osim one u BBI centru u Sarajevu posto sam ovdje procitala da su nekad prije postojale prodavnice u Zenici i Tuzli. Znaci, interesuje me da li te prodavnice jos uvijek postoje. Hvala!
cam, neonato i jos par vrsta kolica mozes kupiti i u radnji "dotea" u mostaru. imas i njihovu internet stranicu. mozes izabrati i naruciti putem telefona i onda samo otici po njih kad stignu. kapara je 100 km, sto mozes uplatiti i preko banke. osoblje usluzno i ljubazno. mi smo nakon duge potrage od njih narucili cam-ova. (p.s. mrvicu su jeftiniji nego ovi u BBI)
pozdrav svima.. da li neko ima iskustva sa CAM PORTOFINO kolicima.. gledala sam na stranici i cine se lagana 6.4 kg.. a to mi je jako bitno. ako ih neko ima, ili je nesto cuo za njih - bila bih zahvalna da podijeli svoja iskustva :) pozdravcic
Gdje u Banja Luci da pogledam dobra kolica? Bitno mi je da su kvalitetna, a da nisu skupa? Baš neki dan ušla u Mercator da pogledam kolica kad ona koštaju 1200KM. Mislim stvarno ne znam ko to može da kupi jer je preskupo. Zato me intereuje vaše iskustvo sa kolicima koja su dobra i cijene. Hvala puno :-)
P.S. interesuju me ona kolica koja imaju ručke sa prednje strane, tj: kada vozim bebu da ja u nju gledam, da smo okrenute jedna prema drugoj
pozdrav svima.. da li neko ima iskustva sa CAM PORTOFINO kolicima.. gledala sam na stranici i cine se lagana 6.4 kg.. a to mi je jako bitno. ako ih neko ima, ili je nesto cuo za njih - bila bih zahvalna da podijeli svoja iskustva :) pozdravcic
saksija, ti i ja izgleda imamo isti ukus... Prvo krevetic, a sad i kolica...
Gdje u Banja Luci da pogledam dobra kolica? Bitno mi je da su kvalitetna, a da nisu skupa?
Imaš u Bojpromu ( onom velikom u Novoj Varoši) baš veliki izbor, Ima i još jedna prodavnica bebi opreme kod stare zgrade Vlade kad kreneš prema Rosuljama, pa u Tempu, dole u marketu. Bila je prije uTempu preko puta Planet obuće neka prodavnica baby opreme sa baš dosta kolica, ne znam da li još radi. Imaš na tržnici, onaj noviji dio pored Alpine, nekoliko prodavnica tog tipa...
Gdje u Banja Luci da pogledam dobra kolica? Bitno mi je da su kvalitetna, a da nisu skupa?
Imaš u Bojpromu ( onom velikom u Novoj Varoši) baš veliki izbor, Ima i još jedna prodavnica bebi opreme kod stare zgrade Vlade kad kreneš prema Rosuljama, pa u Tempu, dole u marketu. Bila je prije uTempu preko puta Planet obuće neka prodavnica baby opreme sa baš dosta kolica, ne znam da li još radi. Imaš na tržnici, onaj noviji dio pored Alpine, nekoliko prodavnica tog tipa...
Hvala ti puno na ovim informacijama. Što se tiče Tempa marketa tu sam bila i skoro da nema ništa što valja. Sve nešto cijene naduvane, a kvalitete nigdje.
Hvala vam na informacijama u vezi CAM kolica, ali sam kolica vec kupila preko internet stranice eKupi.ba po dosta manjoj cijeni. Preporucila bih i vama ovu stranicu jer su dosta jeftiniji od svih radnji kad su u pitanju proizvodi za bebe (CAM I AVENT). Ljudi koji rade na toj stranici su preljubazni i imam predobro iskustvo, bez ikakvih zamjerki.
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo s kolicima Termin mi je 28.4.2012. tako da planiram dosta vremena provoditi vani s bebom i maksimalno iskoristiti ravnu nosiljku/kosaru. Takoder volimo se i vozati u autu pa nam treba i autosjedalica i naravno ljetna kolica za kasnije kad beba bude mogla sjediti. Hocu reci da smatram da mi trebaju kolica 3 u 1. Eh kad vec namjeravam kupiti sve to, onda mi je vazno da se svi ti dijelovi mogu uklikati na ram kolica i koristiti neovisno. Dakle, na pocetku mi treba samo ravna nosiljka ili samo autosjedalica, zasto onda da vucem sva kolica (kao sto vidim da neki natovare pa meni to izgleda pravo nagomilano i tesko a i pomalo nestabilno). Takoder mi je bitno da se sve to moze okretati po potrebi, tj. da beba dok je mala moze biti okrenuta prema meni a kasnije kad bude veca da gleda naprijed. (Iskustvo prijateljice: nedavno je bebu prehladila bas iz tog razloga jer je vjetar cijelo vrijeme puhao u bebu, nije mogla okrenuti kolica da s njima ide 'kroz' vjetar) Dalje, gledala sam da mi budu lagana ali cvrsta, da zauzimaju sto manje prostora kod sklapanja (prostora u prtljazniku nikad dosta). I necete vjerovati, uz dugomjesecno mukotrpno istrazivanje po netu i iskustva drugih mama pronasla sam meni idealan model (jos se samo nadam da ce tako biti kad beba napokon dode). Naime kolica su marke CHIPOLINO, model TIANA, kupljena u Banja Luci (prodavnica Bojprom - ima veleprodaja u Novoj Varosi a nedavno je otvorena i radnja u sred grada, u robnoj kuci Kastel), cijena 608 KM (korpa za novorodence, ljetnja korpa, sjediste za auto, torba, navlaka za noge) ja sam uzela boju maslinasto zelenu s kombinacijom smede i bez (tu kombinaciju boja zovu TEA TREE)
Evo vam stranica pa pogledajte moj model ali i ostala chipolino kolica jer vidim da ste ih na forumu spominjale ali niko nije imao nesto konkretnije da kaze o toj marki.
nama stigla kolica!! od sinoc ih sastavljam, rastavljam i zagledam... kao da ce mene u njima vozati. al stvarno su sjajna. ooogrooomna. cam cortina x 3 evolution. svidja mi se sto su velika iaoko sad pokusavam skontat gdje cu ih drzati??!! evo ovako izgledaju samo u drugoj boji i imaju puunoo ukrasa po sebi http://www.youtube.com/watch?v=zIEk3yaXs10&feature=related
Ova kolica su divna Ja sam se dvoumila izmedju njih i PP i onda se ipak odlucim za PP GT3 ali nisam se pokajala, isto su na 3 tocka i glomazna ali djeluju jako udobna kao i ova. Samo da nas bebice ne budu zezale i ne budu htjela u kolica, jer ima i takvih slucajeva.
ja sam procitala ovdje na RR da je to sve kako ih naucis i odgojis... nadam se da ce moj htjeti jer ja da sam na njegovom mjestu ne bih izlazila iz njih i jos jedno ptanje: iznosi li se beba iz bolnice u onoj velikoj kosari ili u onoj AS??
ja sam procitala ovdje na RR da je to sve kako ih naucis i odgojis... nadam se da ce moj htjeti jer ja da sam na njegovom mjestu ne bih izlazila iz njih i jos jedno ptanje: iznosi li se beba iz bolnice u onoj velikoj kosari ili u onoj AS??
Beba se iz porodilišta može iznijeti i u rukama , sestre će je spremiti u ono što donesete. U automobilu bi trebala biti prevožena isključivo i uvijek u AS!
mi smo 1.dijete iznijeli u toj velikoj nosiljci sto dodje uz kolica i zaista jeste preglomazna i teska za nositit, pa smo 2. dijete iznijeli u platnenoj
nama stigla kolica!! od sinoc ih sastavljam, rastavljam i zagledam... kao da ce mene u njima vozati. al stvarno su sjajna. ooogrooomna. cam cortina x 3 evolution. svidja mi se sto su velika iaoko sad pokusavam skontat gdje cu ih drzati??!! evo ovako izgledaju samo u drugoj boji i imaju puunoo ukrasa po sebi http://www.youtube.com/watch?v=zIEk3yaXs10&feature=related
Svaka čast za ova kolica, ali ona su baš preskupa. Rijetko ko sebi to može priuštiti.
ma i ova su oooodlicna! stvar je u tome da je gospodin od mog muža vidio ova s velikim tockovima i k tome jos i amortizerom i tu ti je odluka bila gotova! ja sretna kako god .. samo da sunce dodje na svijet.
ma i ova su oooodlicna! stvar je u tome da je gospodin od mog muža vidio ova s velikim tockovima i k tome jos i amortizerom i tu ti je odluka bila gotova! ja sretna kako god .. samo da sunce dodje na svijet.
Jel gospodin muž pokušao staviti kolica u gepek Mom gospodinu mužu je to bio jedini kriterij, da mogu stat u auto
iz iskustva, nema fule, svake marke vrijede... jos us ova modernija puno od mojih, kupljenih prije 3 godine... svaki dio se iskoristi... nema gdje ih nismo vozali, sumama, gorama, brdima :) nikad nista... pokeda znaju malo zaškripati tockovi, to im je mala mana, ali se daju lijepo istuširati i podmazati i bude sve super...
Jel gospodin muž pokušao staviti kolica u gepek Mom gospodinu mužu je to bio jedini kriterij, da mogu stat u auto
netom prije kupovine kolica smo i auto zamjenili za karavan verziju, tako da je prtljaznik dovoljno veliki. inace, bi bio problem :) sad smo pravi obiteljski ljudi :))
Mi smo kupili CAM-ova i mogu vam reci da su jako teska (bar za mene) ali racunam da ce ih muz stavljati i vaditi iz kola ja i ovako ne vozim tako da necu nigde sama sa bebom daleko od kuce ;)