|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
8.4.2012 22:04:07   
Skvo RR
Ima li ko kakav prijedlog...trebaju mi kisobran kolica, da moze lezeci polozaj..max. 5. 6 kg i gdje da kupim?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu grejp)
Neposredna veza do poruke: 1701
8.4.2012 22:05:14   
animagical
ja kupila prije par dana na otoci u mercuru, chipolino, cini mi se 6kg, imaju tri polozaja...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1702
8.4.2012 22:06:34   
animagical
http://www.volimdakupujem.rs/index.php?action=artikal&name=De%E8ija%20letnja%20kolica%20Chipolino%20AVA%20zelena&idgru=43&idpod=169&idart=7990

ista ovakva, sa sovamauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1703
8.4.2012 22:06:45   
Skvo RR
Imas li fotku? cijena..i kako nalijezu u gepek...i naravno koliko ti treba rukuuser posted image , da ih rastavis...tj..jel se rastavljaju jednom rukom na "trehu"....to mi je pravo bitno.

Neposredna veza do poruke: 1704
8.4.2012 22:09:38   
animagical
treba jedna ruka za sklapanje i nosenjeuser posted image imaju neki kajs nazad i stavis ih na rame kao postarsku torbu.. kostala su 129km, odlicna su, visoke rucke, ne saginje se ni mm kad ih vozi, lagana, okrenuti ih u mjestu,cas posla...ja zadovoljna...eto ti slika iznad

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1705
8.4.2012 22:12:35   
Skvo RR
Vidjela..super..odoh ove sedmice da ih pogledam...ma i meni trebaju vise rucke..to me je posebno obradovalo....user posted image ..a i to da zadovoljavaju princip "trehe"..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1706
8.4.2012 22:17:18   
animagical
hahah trehnu se fino, samo priznajem ona teta na otoci nema pohma i nije ih znala otklopiti dok nisam uzela stvar u svoje rukeuser posted image jedina zamjerka, a mozda i popusti dok se malo budu koristila, kocnica za tockove je pojaka, ja bas lupim nogom da je zakocimuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1707
8.4.2012 22:24:52   
Skvo RR
mislim da ce se razraditi...mozda da je malo podmazes uljem?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1708
8.4.2012 22:25:11   
Skvo RR
A za onu tetu...ne sumnjam..user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1709
8.4.2012 22:38:23   
M kao Mama
joj,ne znam koja su dobra, ali znam da sam danas vidjela kišobran kolica u Hiper marketu Mojmilo, hello kitty, oko 250 KM čini mi se, znam samo da sam se na peti okrenula lagano,

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1710
5.5.2012 9:59:05   
Arijana2
Pozdrav user posted image
gdje se u Sarajevu mogu kupiti kolica model sa tri tocka ,ne znam kako drugacije da opisem user posted image

< Poruku je uredio Arijana2 -- 5.5.2012 10:00:28 >

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1711
5.5.2012 15:39:08   
Monaa
Zavisi do koliko para hoces. Ja sam uzela na tri tocka Peg Perego, ona su malo skuplja, a uzela sam ih u Merkuru na Otoci.

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 1712
7.5.2012 11:32:09   
Arijana2
Meni je bitno da se moze sjedalica pricvrstiti na kolica i da je treci dio koji se koristi kad je djete starije dovoljno velik,i da ima tri tocka :) hormoni  To je u djecijoj radnji na spratu ?Moram pogledatiuser posted image

< Poruku je uredio Arijana2 -- 7.5.2012 11:33:36 >

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1713
7.5.2012 11:40:38   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Vidjela..super..odoh ove sedmice da ih pogledam...ma i meni trebaju vise rucke..to me je posebno obradovalo....user posted image ..a i to da zadovoljavaju princip "trehe"..user posted image

hej kupi li i ti ova kolica? jel mogu u lezeci polozaj? da i ja kumu posaljem d ami kupi ako su bas dobra

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1714
7.5.2012 11:56:22   
canim

IZVORNA PORUKA: Arijana2

Pozdrav user posted image
gdje se u Sarajevu mogu kupiti kolica model sa tri tocka ,ne znam kako drugacije da opisem user posted image

Bila su divna lagana sa tri tocka u baby centru u BBI, vise boja.

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 1715
10.5.2012 12:19:18   
AminaZana
ako neko zeli da kupi kolica PegPerego GT3 (3 tocka) sa komplet opremom za zimu, kisu i ljeto, neka mi javi porukom. ja nasa prodajem, a jedini razlog je sto nosim blizance :) sada moraju nova da se kupe....

dala bi ih povoljno....

uz njih imam i autosjedalicu Primo Viaggio sa postoljem....

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1716
10.5.2012 16:07:51   
mostarka82
zanima me ima li neko graco kolica sa (jajetom ) i kada je dijete prvi put stavio u jaje ? ja sam ta kolica kupila svi su ih hvalili i svidjela su mi se, medjutim sada kada je beba dosla i spremila se u prvu setnju MENE STRAH STAVITI U JAJE imam osjecaj da mu se krive leđa i kičma ( kazu da je to polozaj iz majčinog trbuha ) ali meni se to nimalo ne sviđa . Ima li neko sliku djeteta u jajetu da vidim kako to izgleda u prodavnici gdje sam kupula savjetuju da stavim ispod dekica peškira da mu napravim ravni polozaj ali to tek sada savjetuju kada sam kupila i kada nemam pravo zamjene a te iste mi prije kupovine nisu rekle da cu morati to sve raditi da bi djete mogla voziti u jajetu . to više nisu ista kolica ako to sve stavim bebi pod guzu i plus ne mogu je zavetai user posted image user posted image user posted image  razočarala sam se totalno

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 1717
10.5.2012 16:28:03   
smajli80
Ja sam stavljala peškirić ispod user posted image guze i tim smanjivala ugao pod kojim leži.A kaišiće za vezanje podigla na 3.nivo a donji dio gdje je kopča povlačila naprijed i s tim dobivala dovoljno prostora za normalo ležanje.
Pokušaj tako.

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 1718
10.5.2012 17:54:26   
mala_sa
Mostarka slobodno bebicu stavi u AS jaje, one su napravljene po standardima i nikako ne skode bebinoj kicmi (jedino ako je cijeli dan u istoj, a da je uopste ne vadis). Imas onaj jastucic koji dodje uz AS i njega koristi kad stavljas bebicu do neka 3mj, kasnije ga mozes izvaditi jer vise nije potreban. Ja ako nadjem jednu sliku u nasoj AS postavit cu ti.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1719
10.5.2012 18:01:58   
animagical
mi smo bebu u AS jaje stavili cim smo posli kuci iz porodilista...ne skodi polozaj, samo nakon 2 sata voznje treba napraviti pauzu pa izvaditi bebu,ali AS se koristi u autu , ne na kolicima, iako tako reklamiraju...ipak je autosjedalica...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1720
10.5.2012 18:04:48   
mala_sa
Sad sam pregledala i nemamo bas nijednu sliku u AS user posted image , al evo ti slika same nase AS i tog jastuka koji je u njoj

user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1721
11.5.2012 10:33:09   
mostarka82
kako cu sliku postaviti ? user posted image imam sliku kolica i jajeta koje mi pravi problem

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1722
11.5.2012 12:12:26   
mala_sa
Idi na http://slikomat.com/, odaberi sliku, klikni na Nalozi; i onda kopiraj ovdje onaj Kod za forume. user posted image

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 1723
20.5.2012 6:46:24   
novi kolacic
I mene sad malo zbunjuje sto zene po cijeli dan vozaju dijete u toj AS sjedalici. Meni isto djeluje kao opterecenje ze kukove djeteta, kao da dijete pomalo klizi i da ga ta sjedalica tjera "na sjedenje". Naravno, ne bukvalno, ali cini mi se da cini pritisak na karlicu. E sad, koliko sam nasla preporuke proizvodaca po netu, savjetuju je max.2.sata, al kod nas zene vozaju u tome djecu u autu, pa iz auta u tom ostave u kolicima....
Ja svoje prvo dijete sam vozala u Gracco varijanti jeftinijih kolica, vec od uzrasta od 15 dana. Jednostavno ih skroz polegla (koristila ih do 2,5,god., kad je porasla samo dizala sjedalicu po potrebi - kad zaspi spustim dole), stavila udobnu dekicu i smatram da joj je bilo udobno i ergonomski prihvatljivo bez velikih ulaganja! Sad se nesto sve izmislja, milion nekih dodataka, a od svih, ja priznajem samo onu varijantu gdje mozes okrenuti rucke kolica da gledas u dijete ili da ono gleda naprijed, kao nesto jako prakticno. I praktican jos dodatak: mreza protiv komaraca - odlicna na moru! A najlonska kabanica protiv kise mi se ne svida, imam osjecaj da se dijete ispod potpari kao u stakleniku!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1724
22.5.2012 14:38:52   
yasemin
ja razmišljam o URBO SANDCASTLE kolicima da li je neko imao iskustva sa njima? , nosiljka , maxicozzi se kupuju odvojeno tako da dođe sve oko 1300 KM , nalaze se na stranici bimaco,ba kolica
nosiljku sam kupila jer se ,može fiksirati u autu , mnogo bolje je da beba lezi , jer mislimo na more akoBogda kad bebi bude 40 dana .

yasemin

(odgovor članu novi kolacic)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *