|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
22.2.2012 23:03:04   
suncesunce
pozz svima user posted image
mene zanima, zna li iko ima li u BiH zastupnik (prodavnica) brevi kolica? ako im gdje se mogu pogledati i naruciti. jako nam se svidjaju "brevi ovo" 3u1.
takodjer ako neko zn gdje se mogu pogledati neonato kolica, bila bih zahvalna. (u Sarajevu u BBI centu imaju koliko ja znam samo Cam, iako sam ovdje negdje procitala da je to isti prizvodjac)
eto... pomagajte (inace ce mm kupiti neki bljakus misije boje koji se njemu svidja heheh)

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 1651
22.2.2012 23:11:07   
Lana_

IZVORNA PORUKA: suncesunce

mene zanima, zna li iko ima li u BiH zastupnik (prodavnica) brevi kolica? ako im gdje se mogu pogledati i naruciti. jako nam se svidjaju "brevi ovo" 3u1.
takodjer ako neko zn gdje se mogu pogledati neonato kolica, bila bih zahvalna. (u Sarajevu u BBI centu imaju koliko ja znam samo Cam, iako sam ovdje negdje procitala da je to isti prizvodjac)
eto... pomagajte (inace ce mm kupiti neki bljakus misije boje koji se njemu svidja heheh)

eh ima ti brevi u Bimacu imaju čak i dostavu sad neznam odakle si :) pogledaj na internetu imaju web stranicu...
a neonat isto u Mostaru ima...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu suncesunce)
Neposredna veza do poruke: 1652
23.2.2012 0:27:20   
suncesunce
hvala Lana user posted image
iz sarajeva sam

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 1653
23.2.2012 5:16:35   
Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: ivana st

Ja imam PC 3u1 i svakako ih preporučam, za razliku od nekih nisu tako skupa a jako su funkcionalna i lagana za vožnju što je meni jakp bitno jer smo često u šetnji po neravnom terenu. 

Jesu li to Pierre Cardin kolica?

Ja sam vidjela jedna pierre cardin, 2u1, AS i kolica, za novoređenče su, prihvatljive cijene, lako se sklapaju, i kao lagana su, ali kad googlam iskustva su različita sa ovom markom, pa ne bih da se zaletim. Ima li ko iskustva sa ovim kolicima?

I uopće kakve bi mi preporuke dali, bebili dolazi u aprilu, ako Bog da, pa ih mislim od samog početka koristit, da su 2 u 1 (sa AS), da nisu teška i da se lako sklapaju, a da cijenovno budu u okviru nekih 500-njak maraka user posted image . Gledala sam baby sky, ali AS nema certifikat pa otpadaju.

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1654
23.2.2012 5:43:37   
MajkaTereza

IZVORNA PORUKA: MicoTico

MajkaTereza, kolica su extra! Koja im je cijena?

tere

Moram priznati da su nam rodjaci pomogli sa placanjem user posted image Ukupno su strasnih 1600KM. Rodjaci platili 900, a onda mi njih na veceru (400KM) pa kaze ona nikad nije bila kod frizera odkad je u Svedskoj (15 godina!), pa ja i to (uzasnih 300 KM!!!), pa posteljina im se svidjela, a njihovu vuku jos iz kampa za izbjeglice..(200KM), pa curicama poklone, pa kafa od 6 KM i tako na kraju odplatismo mi sebi user posted image kolica. Koliko smo se oduzivali smo dvoja mogli kupitiuser posted image Kad smo vidjeli da je djeciji sirup 60 KM, pa pileci fileti svjezi 30KM (zamrznuti manje) skontamo mi da ta kolica s obzirom da ih imas dugo poslije, nisu ni skupa koliko su im te sitne gluposti skupe. I sto ih duze imamo, sve ih vise volimo, pa nam se sve jeftinia cineuser posted image Sada ih za 3000KM ne bih prodala, pa ni za 30 000 user posted image (lagim, onda bih opet na avion i kupila nova) user posted image user posted image user posted image

Po snijegu mi glavu spasise, a sada po bljuzgi normala, kolica gargaju, a on metar iznad tla, uziva i spava dok mi hodamo mokronogi i mokroguziuser posted image user posted image Kad mi neko kaze da nismo normalni sto smo toliko dali ( a jesmo dali, sve se tjesim da smo samo dali 700 ali boga mi kad se sracunam user posted image Muz se zeza kako je skupo ovo primanje poklona, valjda sto smo previse savjesni user posted image Poenta je da su nama bila vrijedna, ali ko voli iz auta u auto, nisu za njega! Mi volimo u setnju, pa nam nije mrsko nista, a onda su ova kolicauser posted image Kad bih se morala odreci muza ili njih bih se odrekla muza ;-)Jedina mana im je kabanica, ogromna rupa na prednjoj strani, nidje veze, sve mu lice bude mokro ako pada, ali se to da srediti :-)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1655
23.2.2012 5:51:39   
MajkaTereza

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Moram napisati nesto u vezi kolica- Emmaljunga kolica koja smo kupili kad smo bili u posjeti u Svedskoj user posted image user posted image
Po najgorem snijegu gargaju, a vidjali smo roditelje koje nose kolica jer ne mogu kroz snijeg, pogotovo ona sa malim tockicima, ili sa 3 tocka, uzas.. Tako mi je drago sto imamo ova, spasila su nas- snijeg, kisa, sunce, nebitno, jeste da su ogromna ali mi smo puno aktivni, pa za duge setnje, soping, kafice, za sve su super. Ima termo baza, pa mozete pustiti dotok zraka kad je vruce, zatvoriti kad je hladno, integrisana mreza za insekte, kabanica, gume se mogu napuhati, amortizeri super, zao mi je sto nasi ljudi nemaju priliku da ih ovdje kupe, pogotovo kad je snijeg- najbolja kolica..ALI ko puno ide u auto iz auta , i to sa malim gepekom- nek zaboravi ova kolica..
Glomazna su, upravo zato i jesu za svako vrijeme, za svakakav put, kocnice su toliko dobre da na pokretnim mozes pustiti kolica, bez da idu naprijed..Evo slicnih-

http://www.youtube.com/watch?v=fdhJjGxqL_U

samo nasa imaju i drsku koja se moze prebacivati..

Ovakva kolica imaju i moji snaha i brat i setali su bebija i po snijegu i po ledu .Inace ih cuvaju u ostavi user posted image

lijepi pozz
nadam se da ce mi neko odgovoriti... koliko kostaju ovakva kolica kao na videu? totalno sam poludjela za njima, a imam neke prijatelje u svedskoj pa bih mozda mogla nesto iskombinirati.... naravno, prvo moram znati cijenu user posted image
hvala

Evo bas napisah 1600 KM. Uzas nad uzasima, ali eto, meni se sada cine jeftina koliko ih volim. Sve je to relativno. Prvo smo kupili polovna Teutonia kolica koja su nam bila super , ali ih razvalili mesai na aerodromu. Kasnije kupili Peg Perego za 800, pa po kisi sjedi kuci, ako je prevruce sjedi kuci, ma daj bjezi.. Pazi je li malom dobro vrat namjesten, cekaj da malo poraste da moze sjesti u onaj ispod, hoce li se ugusiti ispod kabanice u onom car-situ. Uzas. To je bilo pravo bacanje para. Prodali ih za bud posto, i nakon svega toga bih voljela da smo odmah uzeli ova.. A i ja sam luda za njima, mislim da sam zaljubljena, imamo ih vec 4 mjeseca i ljubav samo raste user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1656
23.2.2012 5:56:55   
MajkaTereza
A hatesput, mi svoja drzimo ispred vrata za sad i strazarimouser posted image Do sad su bila ko clan porodice, s nama u kucu, ali kako je snijeg vala ne mogu i za njima cistiti user posted image Ostave nemamo, ali kad budemo imali novi stan,ima da posebnu sobu za njih,sa udomnim drzacima za tockove i tako user posted image I da ih mazim i kupam svaki danuser posted image

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 1657
23.2.2012 8:25:56   
Monaa
Dosla kolica user posted image Zvijer prava, ja sam odusevljena, jedva cekam da ih provozam vani. Sklopila sam ih i bas mocno izgledaju i pravo lagana za upravljanje, nisu teska koliko sam ocekivala sto je super, glomazna jesu ali predobro izgledaju.

Neposredna veza do poruke: 1658
27.2.2012 11:06:01   
AminaZana
ma jesu glomazna, ali ko ima kucu, ili ko zivi u prizemlju, nece imati nikakvih problema... i mozes ih koristiti bas dugo, jer je njihova nosivost do 40kg!!!

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1659
29.2.2012 14:35:24   
taze_mlada
ima li igdje sad uzeti bubu kolica kako je turbolimac zatvoren? u sarajevu....

Neposredna veza do poruke: 1660
29.2.2012 15:13:02   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Monaa

Super, hvala ti puno. I ja sam uzela 3u1 i kostat ce me 1750 KM. Ludom su me proglasili kada sam rekla cijenu, svi su me redom poceli napadati, ali ja sam odmah rekla da zelim najkvalitetnija i da sam sada kada ih kupim mirna za svu djecu aBd, a ne da se moram zezati i kupovati svaki put nova. A dizajn im je fantastican, pravo mi se svidjaju kolica na 3 tocka, jedva cekam da provozam svoju curicu u njima. user posted image

Uh i ja iz istih razloga prije 4 godine kupila 3u1 od Chicco-a ista odprilike cijena, i pokajah se user posted image tockovi stradali, popravljala ih ali nije to to - ostala su kruta, ali sta je tu je, zao mi sada ponovo davati novac na nova...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1661
29.2.2012 15:16:14   
Emica_sa
Ti ces se poroditi na ljeto,tebi bas kolica odmah trebajuuser posted image ,ali ne moras neka skupa

Hello, it's me...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1662
2.3.2012 8:52:40   
taze_mlada
ako koga interesuje chipolino (neke modele) sam vidjela u onoj radnji preko puta elektroprivrede (sto su svojevremeno imali radnje u skenderiji i iza katedrale)..... pooky model nesto oko 350 km....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1663
2.3.2012 9:00:43   
sretna_mama
http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KOLICA

Prezadovoljni smo njima..Taman sam ih jučer izvadila..nema zime više..ideeeeeeemo..

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 1664
2.3.2012 9:03:02   
sretna_mama
Naša su prva kolica na str.7 :-D

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 1665
2.3.2012 9:34:13   
selebriti
Sretna_mama i nasa su, al ima i laksih, ... nisu losa, al ja bih neka kisobran sa lezecim polozajem.
Ne bih sutra opet ova kupila.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 1666
2.3.2012 9:41:38   
palachinken

IZVORNA PORUKA: selebriti

Sretna_mama i nasa su, al ima i laksih, ... nisu losa, al ja bih neka kisobran sa lezecim polozajem.

Ima Bimaco Brevi kišobran kolica sa ležećim položajem.
http://bimaco.net/bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KOLICA
Strana 3, kolica 3,4,5.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1667
2.3.2012 9:44:43   
selebriti

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: selebriti

Ima Bimaco Brevi kišobran kolica sa ležećim položajem.
http://bimaco.net/bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KOLICA
Strana 3, kolica 3,4,5.

user posted image

Sutra bih prije to nego ova Graco, kabasta su mi previse, vec mi je sada tesko da ih teglim. Lako mi je bilo kada je E. bila laksa.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1668
2.3.2012 9:47:52   
Victoria88
Jel neko imao iskustva sa BERTONI kolicima??

< Poruku je uredio Victoria88 -- 2.3.2012 9:49:00 >

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1669
2.3.2012 14:09:02   
leona81
mi imamo zimska chicco pick up i ljetna chicco liteway, prezadovoljni i s jednim i drugim, mogu od prvog dana zivota do 4 godine, jos ih koristimo...imamo kisobran obicna hauck kolica koja nam sluze za krace relacije i more...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 1670
2.3.2012 14:44:11   
canim

Zastupnik za brevi i pegperego je cini mi se Malisa u Merkuru na otoci,pa pitaj njih.

Neposredna veza do poruke: 1671
2.3.2012 14:54:01   
assmiras

I mi smo iz ovih razloga kupili emaljunger, ja iskreno nisam vidjela udobnija kolica za djecu. Uzasno su skupa a i glomazna. Nama su u neko doba posala i prevelika, posto u gepek nisu mogla normalno stat nego svaki put skidaj tockove :(.... na kraju kupili i neka manja, ali ova su zakon, stvarno mrak od kolica.....

Objave: 43
Član od: 11.1.2012
Status: odsutan Moram napisati nesto u vezi kolica- Emmaljunga kolica koja smo kupili kad smo bili u posjeti u Svedskoj
Po najgorem snijegu gargaju, a vidjali smo roditelje koje nose kolica jer ne mogu kroz snijeg, pogotovo ona sa malim tockicima, ili sa 3 tocka, uzas.. Tako mi je drago sto imamo ova, spasila su nas- snijeg, kisa, sunce, nebitno, jeste da su ogromna ali mi smo puno aktivni, pa za duge set_nje, soping, kafice, za sve su super. Ima termo baza, pa mozete pustiti dotok zraka kad je vruce, zatvoriti kad je hladno, integrisana mreza za insekte, kabanica, gume se mogu napuhati, amortizeri super, zao mi je sto nasi ljudi nemaju priliku da ih ovdje kupe, pogotovo kad je snijeg- najbolja kolica..ALI ko puno ide u auto iz auta , i to sa malim gepekom- nek zaboravi ova kolica..
Glomazna su, upravo zato i jesu za svako vrijeme, za svakakav put, kocnice su toliko dobre da na pokretnim mozes pustiti kolica, bez da idu naprijed..Evo slicnih- [/quote]

< Poruku je uredio assmiras -- 2.3.2012 14:55:17 >

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

Neposredna veza do poruke: 1672
3.3.2012 13:03:17   
grejp
Pozdrav svima!

Zanima me, ako neko zna, da li postoji neka radnja u kojoj se mogu kupiti CAM ili NEONATO kolica, osim one u BBI centru u Sarajevu posto sam ovdje procitala da su nekad prije postojale prodavnice u Zenici i Tuzli. Znaci, interesuje me da li te prodavnice jos uvijek postoje. Hvala! user posted image

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 1673
3.3.2012 13:12:00   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: grejp

Pozdrav svima!

Zanima me, ako neko zna, da li postoji neka radnja u kojoj se mogu kupiti CAM ili NEONATO kolica, osim one u BBI centru u Sarajevu posto sam ovdje procitala da su nekad prije postojale prodavnice u Zenici i Tuzli. Znaci, interesuje me da li te prodavnice jos uvijek postoje. Hvala! user posted image

Trenutno ima novootvorena radnja "Baby Centar" u Tuzli - Mercatoru, koja ima i u Sarajevu - BBI, u kojoj mozes kupiti CAMova kolica izmedju ostalog.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu grejp)
Neposredna veza do poruke: 1674
3.3.2012 16:13:36   
grejp
Hvala puno user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *