|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
14.1.2012 22:09:28   
Sandrich
Sta mislite o kvaliteti kolica koja se mogu kupiti u bingu,fisu?? Ja vidjela graco, 4 tocka, dodje i ona korpica dok je beba mala,bas mi se svidjela, kostaju oko 450km, pa sad ne znam dal su dobra i da li je to neka realna cijena...bas sam zbunjena i ne znam odakle da krenem sa potragom kolica user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1626
16.1.2012 15:49:50   
dimj
bok mame i tate!
Svidaju mi se kolica abc designe cobra ali neki kazu da su preuska i da su zato odustali od kupovine...
ima li netko iskustva...stane li u njih dijete od 2 god?

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1627
20.1.2012 18:28:59   
Mya_81 RR
PRENOS POSTOVA:

IZVORNA PORUKA: lepao
Planiram uzeti maclaren sport quest...kakva imate iskustva??

IZVORNA PORUKA: Emmy
Lepao, Maclaren Sport Quest su kolica za 6+. Zavisi kolika ti je beba. Ako već sjedi, onda je to idealna varijanta lakših i praktičnih kolica, a lijepa su i dizajnom.  Ja imam Maclaren  Techno XT, i ona su skoro ista dizajnom i težinom kao i Sport Quest, samo što XT može od samog rođenja zbog ležećeg položaja.  Nadam se da sam djelimično pomogla u odabiru.

ja sam mislila xt ali sam vidjela da su oko 7kg a quest sport su 5.5...ti kazes da su iste tezine pa me sada to zbuni

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dimj)
Neposredna veza do poruke: 1628
23.1.2012 12:37:54   
Monaa
Narucili smo PP GT3 3u1, dolaze sredinom februara. user posted image Evo kako izgledaju:
user posted image

Sad je vec kasno da pitam opet posto sam ih narucila, ali bih voljela da mi neko kaze svoje iskustvo sa njima. Postavljala sam vec pitanje kada sam bila u fazi razgledanja ali mi se niko nije javio.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1629
23.1.2012 13:56:27   
Emmy
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

PRENOS POSTOVA:

Planiram uzeti maclaren sport quest...kakva imate iskustva??

IZVORNA PORUKA: Emmy
Lepao, Maclaren Sport Quest su kolica za 6+. Zavisi kolika ti je beba. Ako već sjedi, onda je to idealna varijanta lakših i praktičnih kolica, a lijepa su i dizajnom.  Ja imam Maclaren  Techno XT, i ona su skoro ista dizajnom i težinom kao i Sport Quest, samo što XT može od samog rođenja zbog ležećeg položaja.  Nadam se da sam djelimično pomogla u odabiru.

ja sam mislila xt ali sam vidjela da su oko 7kg a quest sport su 5.5...ti kazes da su iste tezine pa me sada to zbuni

U pravu si lepao razlika je u nekih 1 kg, techno XT teža 6,9 vs 5.7 kg

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1630
24.1.2012 21:30:04   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Monaa

Narucili smo PP GT3 3u1, dolaze sredinom februara. user posted image Evo kako izgledaju:
user posted image

Sad je vec kasno da pitam opet posto sam ih narucila, ali bih voljela da mi neko kaze svoje iskustvo sa njima. Postavljala sam vec pitanje kada sam bila u fazi razgledanja ali mi se niko nije javio.

mona jel mi mozes reci odakle si narucila kolica.sa neke stranice ili ??

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1631
24.1.2012 21:55:50   
mala_sa
Sandrich pogledaj malo stranicu od Dotea (Mostar), imaju jako dobra kolica marke Nania (Engleska marka i uopste nije losa). Koliko se sjecam i cijenom su prihvatljiva.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1632
24.1.2012 21:57:52   
Monaa
Narucila u onoj radnji u Merkuru mislim da se zove Malisa. Oni inace prodaju Peg Perego kolica ali posto ovaj model nemaju u radnji morala sam naruciti, ceka se mjesec dana.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1633
24.1.2012 22:12:02   
Sandrich
mala sa pogledat cu, hvala ti user posted image
mona ja nisam iz sarajeva pa zato pitam ima li gdje na netu da pogledam jer kod nas nigdje nema prodavnice sa kolicima a o per peregu da ne pricam

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1634
25.1.2012 9:32:43   
mala_sa
Sandrich neznam znas li, ali ima i Bimaco (prodaju svu opremu za bebe), i obje ove radnje vrse dostavu besplatno u cijeloj BiH user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1635
25.1.2012 11:13:15   
Sandrich
pogledat cu i to.. hvala ti puno user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1636
25.1.2012 11:33:23   
Monaa
E ne znam stvarno ima li na netu, ali mozes ja mislim telefonom naruciti. Pogledas na internetu katalog, odaberes kolica i nazoves da pitas imaju li na stanju. Ako nemaju neka ti naruce. A onda kada dodju probaj se organizovati da samo dodjes u Sarajevo po njih. Placas ionako tek kad kolica dodju, ne moras davati avans. Eto ako ti bude trebao njihov kontakt telefon poslat cu ti. user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1637
1.2.2012 22:40:45   
lepao
Danas sam vidjela super kolica u bbi baby centru...6kg neka Njemacka marka...prodavacica mi je rekla da se zove Baby Wealth ali kada trazim na netu nigdje nema ta marka...da li ste vi culi za tu marku??

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1638
1.2.2012 22:47:43   
shejla
babywelt su kolica user posted image

http://www.baby-welt.de/

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 1639
4.2.2012 10:53:18   
ivana st
Ja imam PC 3u1 i svakako ih preporučam, za razliku od nekih nisu tako skupa a jako su funkcionalna i lagana za vožnju što je meni jakp bitno jer smo često u šetnji po neravnom terenu. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 1640
6.2.2012 10:08:17   
Nasmijana1
Ima li neko Maclaren Tehno xlr ili xt pa da mi moze reći da li su ta kolica dobra i za novorođenče? Čitala sam o ovi kolicima i dosta ih hvale, ali većinom za malo veću djecu. A onako mi na prvu ne djeluje da je beba fino  zaštićena u njima.

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1641
18.2.2012 23:24:23   
MajkaTereza
Moram napisati nesto u vezi kolica- Emmaljunga kolica koja smo kupili kad smo bili u posjeti u Svedskoj user posted image user posted image
Po najgorem snijegu gargaju, a vidjali smo roditelje koje nose kolica jer ne mogu kroz snijeg, pogotovo ona sa malim tockicima, ili sa 3 tocka, uzas.. Tako mi je drago sto imamo ova, spasila su nas- snijeg, kisa, sunce, nebitno, jeste da su ogromna ali mi smo puno aktivni, pa za duge setnje, soping, kafice, za sve su super. Ima termo baza, pa mozete pustiti dotok zraka kad je vruce, zatvoriti kad je hladno, integrisana mreza za insekte, kabanica, gume se mogu napuhati, amortizeri super, zao mi je sto nasi ljudi nemaju priliku da ih ovdje kupe, pogotovo kad je snijeg- najbolja kolica..ALI ko puno ide u auto iz auta , i to sa malim gepekom- nek zaboravi ova kolica..
Glomazna su, upravo zato i jesu za svako vrijeme, za svakakav put, kocnice su toliko dobre da na pokretnim mozes pustiti kolica, bez da idu naprijed..Evo slicnih-

http://www.youtube.com/watch?v=fdhJjGxqL_U

samo nasa imaju i drsku koja se moze prebacivati..

(odgovor članu Nasmijana1)
Neposredna veza do poruke: 1642
19.2.2012 11:20:34   
MicoTico
MajkaTereza, kolica su extra! Koja im je cijena?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 1643
19.2.2012 11:25:53   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Moram napisati nesto u vezi kolica- Emmaljunga kolica koja smo kupili kad smo bili u posjeti u Svedskoj user posted image user posted image
Po najgorem snijegu gargaju, a vidjali smo roditelje koje nose kolica jer ne mogu kroz snijeg, pogotovo ona sa malim tockicima, ili sa 3 tocka, uzas.. Tako mi je drago sto imamo ova, spasila su nas- snijeg, kisa, sunce, nebitno, jeste da su ogromna ali mi smo puno aktivni, pa za duge setnje, soping, kafice, za sve su super. Ima termo baza, pa mozete pustiti dotok zraka kad je vruce, zatvoriti kad je hladno, integrisana mreza za insekte, kabanica, gume se mogu napuhati, amortizeri super, zao mi je sto nasi ljudi nemaju priliku da ih ovdje kupe, pogotovo kad je snijeg- najbolja kolica..ALI ko puno ide u auto iz auta , i to sa malim gepekom- nek zaboravi ova kolica..
Glomazna su, upravo zato i jesu za svako vrijeme, za svakakav put, kocnice su toliko dobre da na pokretnim mozes pustiti kolica, bez da idu naprijed..Evo slicnih-

Ovakva kolica imaju i moji snaha i brat i setali su bebija i po snijegu i po ledu .Inace ih cuvaju u ostavi user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 1644
20.2.2012 15:43:13   
suncesunce

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Ovakva kolica imaju i moji snaha i brat i setali su bebija i po snijegu i po ledu .Inace ih cuvaju u ostavi user posted image

lijepi pozz
nadam se da ce mi neko odgovoriti... koliko kostaju ovakva kolica kao na videu? totalno sam poludjela za njima, a imam neke prijatelje u svedskoj pa bih mozda mogla nesto iskombinirati.... naravno, prvo moram znati cijenu user posted image
hvala

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1645
20.2.2012 16:01:23   
AminaZana
Peg Perego je najkvalitetniji po mom misljenju. Cak su nakon 6 mjeseci koristenja otklonuli kvar na nasim kolicima GT3. Mi smo s njima prezadovoljni i imate nase preporuke.

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1646
20.2.2012 16:27:43   
Monaa
Konacno da se javi neko ko ima GT3 kolica. Znaci, dobra su. Ja sam ih narucila i trebala su mi vec doci ali valjda zastoj zbog ovog vremena. Reci mi samo da li su previse teska i glomazna, posto ih nisam imala priliku vidjeti uzivo, nisu ih imali u prodavnici? Inace sam i ja cula da je Peg Perego najkvalitetniji i zato sam se odlucila za njih.

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 1647
21.2.2012 10:58:02   
AminaZana
ja sam uzela komlet sve za GT3 (torba, sjedalica). ma fantazija ziva. znam da su tada (2007) kostala oko 1400KM, ali vrijedilo je majke mi. znam kad su nam na plazi ljuljnula sa onog podzida i nisu se nigdje ni zagrebala, kamo li da je sta puklo.

jesu ona malo teska, ali neces ih nosati vec gurati HAHAHHAHA onako su i vecih dimenzija, ali normalno stanu u gepek. mislim solidna sto se tice toga.
ali kada se zme u obzir kvalitet i moderan izgled i prakticnost, nema dalje. kolica su pre predobra, zaista. ja da imaju sada za blizance, iste bi kupila. ovako cu uzeti ona dupla njihova.

i mi smo morali cekati oko mjesec na nasa. ne sekiraj se. odabrala si prava ;)

ja sam pristalica kvaliteta i uvijek sam spremna platiti za to. bitno je da traje, a ne da prodjem jeftinije, pa onda moras troja da kupujes za jedno dijete. ova GT3 ce ja mislim i moja unucad moci da koriste :)

< Poruku je uredio AminaZana -- 21.2.2012 11:03:11 >

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1648
21.2.2012 11:45:04   
Monaa
Super, hvala ti puno. I ja sam uzela 3u1 i kostat ce me 1750 KM. Ludom su me proglasili kada sam rekla cijenu, svi su me redom poceli napadati, ali ja sam odmah rekla da zelim najkvalitetnija i da sam sada kada ih kupim mirna za svu djecu aBd, a ne da se moram zezati i kupovati svaki put nova. A dizajn im je fantastican, pravo mi se svidjaju kolica na 3 tocka, jedva cekam da provozam svoju curicu u njima. user posted image

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 1649
21.2.2012 13:18:40   
AminaZana
imas na njima podesavanje terena, tj. imas 3 mogucnosti, trvdi, polutvrdi i mekani. pici i u Becicima na pjescanoj plazi :P

i meni su govorili da nisam normalna, ali posto sam htjela troje djece, kontam 1400:3=466KM. taman :P

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *