balasgirl
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: lepetetka Animagical naviko A da se nosa u kenguru slingu u čemu si ga već nosala, zato ja nisam htjela da teglim nijedno na rukama :) Sin mi je bio fenomenalan što se tiče kolica, mogla sam hodati koliko sam htjela, ispijati kafe nemilice on bi sjedio , ležao, spavao.. mala mi je nešto lošija ali hoće i ona, kod nje je samo problem što se hoće vozikati, pa čim zakočim ona galami na mene hehe.... a dok se voza sve dure Ma kišobran su zakon, jedva čekam da malo naraste pa da je u njima vozam, ona mi otegliše ruke sa drugog sprata bez lifta uhhhh... ma on ustvari mrzi kolica od 20. dana pametan mali, ljepse kod mame u rukama, a i mama voli da ga nosi meni to uopste ne smeta, osim kad imam nesto kupovati pa mi on pred nosom, ne vidim niz stepenice ovako kupovinu obavljam dok spava, dobro je i to Draga i ja sam uživala nosati svog A, kad je bio mali, isto mi je uvijek bio na rukama i nije mi smetalo, naprotiv. Tako sam i ja obavljala kupovinu s njim u naručju, sve ok. Nastao je problem kad je narastao, i dalje hoće na ruke, a teeeežaaakkk, kad ga spustim u kolica, vriska, plač, hoće da izađe. Tako nam je bilo i sa AS, neće u nju pa neće. Redovno bih oplakala svaki izlaz s njim. I onda sam fino presjekla. Pustila sam ga i da plače i da se meškolji (čitaj: da izvrne kolica pokušavajući da izađe iz njih ) i tako par puta i smirio se. Čak sam mu kupila i nova kolica jer sam mislila da mu prvobitna ne odgovaraju. I AS sam razmišljala da promijenim. I sad hb stanje je skroz drugačije. Hoće u kolica pogotovo kad smo u nekom tržnom centru, valjda mu sve šaerno i zanimljivo i razgleda, a ja super mogu obaviti sve što trebam. I za AS je ista stvar, pošto je skontao da nema fajde da se izvlači iz nje, da vrišti, smirio se, čak ga fino i podojim ne vadeći ga iz nje, što je prije bilo misaona imenica.