|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pravni savjet?
25.1.2012 0:13:11   
kaktuscic
Ok hvala ti sto si mi ovako fino objasnila-doslovno nacrtala!
Jos samo jedno pitanjce-moze li nena dok je ziva nekim testamentom ili cime vec unaprijed odrediti nasljednika tog auta, u ovom slucaju mm :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 326
25.1.2012 0:22:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Ok hvala ti sto si mi ovako fino objasnila-doslovno nacrtala!
Jos samo jedno pitanjce-moze li nena dok je ziva nekim testamentom ili cime vec unaprijed odrediti nasljednika tog auta, u ovom slucaju mm :)

Mogla bi naravno...kod notara odete i nana uradi testament ili ugovor o poklonu ( al sa stupanjem na snagu po njenoj smrti)
prevod u svakom slučaju nakon nanine smrti radite...da možete koristi povlasticu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 327
25.1.2012 9:08:11   
kaktuscic
E super! Hvala ti Hanady puno user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 328
25.1.2012 14:34:19   
veeseelaa
kako sud misli naplatiti potraživanje od odredjene osobe ako ista nema imovine???
i ako su primanja mala .... nedovoljna za život?
baš me ovo zanima

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 329
25.1.2012 14:55:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kako sud misli naplatiti potraživanje od odredjene osobe ako ista nema imovine???
i ako su primanja mala .... nedovoljna za život?
baš me ovo zanima

svako potraživanje je nstalo iz određene vrste obligacije...znači da je tuženo lice bilo potročaš nečega ili je imao vrijednost neke imovine te je nastala vrijednost spora iz kojeg su nastala i potraživanja po istom...Sud će naplatiti imovinom lica ako ima na sebi nešto, ako nema iz imnovine bračnoga druga jer sve stečeno z braku je zajedničko, ili iz imovine roditelja kada doće vrijeme za to itd jer je to lice nasljendik prvoga reda...dugo se čeka, načeka se i sud ali svaka veća potraživanja namiri kad tad...vodeći računa da ne dođe do zastare spora

također u slučaju kazni i dugovanja prema na sudu donose se rješenja o služenju kazne zatvora po danima u odnsu na dug...kazna zatvora je cca.50 Km tako da i to je opcij rješenja koje sud donosi ako ne naplati potraživanja drugim putem i svakako u zavisnosti do potraživanja i vrši donošenje rješenja za izvršenje naplate.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 330
1.2.2012 12:54:00   
delfin
ima li neko "iskukstav" sa bh telecomom? Mj brat je nedavno otišao na pošru d abi prebacio adsl na svoje ime, ali rekli mu da na njegovom imenu stoji dug za mobitele oko 2000 KMuser posted image . On je nekad davno jednom rođaku dao ličnu kartu i ovaj je na njegovo ime uzeo broj koji je koristio  a izgleda nije redovno plaćao. Međutim moj brat nije bio u pošti niti je išta poptisao, računi nikad nisu stizali na njegovu adresu veće na dresu rođakove firme??? koju jet taj rođeak vjerovatno i naveo. Kkao je bh tlecom mogao slati raćuna na firmu, a broj na fizičkom licu, (u prijavi navedeno da moj brat živi u centru, a uvjek je bio na novom sarajevu??? Kako su uopšte mogli registarovati broj na njegovo ime??? e neki dan stiže od suda ovaj put na bratovu adredsu da izmiri dug od 2000 KM (u dopisu između otalog stoji d aje 2006 godine, već jedan poziv primila rođakova žena??? Ima li neko savjet??? da li se isplati ići advokatu? D ali se plaća i razgovor kod advokata? Jer moj brat je trenutno nezaposle. R A rođakova frima je propala. Kome d as eobratI) Oni u pošrti mu rekli pa da pgpvri s esnik (rođakom) da ti plata u ratama. a rođak nema ni za peza što bi se rekla, puno ljudi je već "nasuka"
Help ako ko ima dobar savjet, hvala

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 331
9.2.2012 18:05:47   
hatepsut
Molim vas,dali neko zna...kako je zakonom regulisano kretanje maloljetnog djeteta ?Prijateljima je policajac napisao prijavu zato sto se djete sankalo vani bez njihovog nadozora!Djecak ima 8 godina i s klizaljke je sletio na cestu i udario u auto.lola je pomaknuo auto odmah s mjesta nesrece ,a oni su dobili prijavu zato sto nisu bili uz djete ! Hvala na odogovoru

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 332
9.2.2012 18:44:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Molim vas,dali neko zna...kako je zakonom regulisano kretanje maloljetnog djeteta ?Prijateljima je policajac napisao prijavu zato sto se djete sankalo vani bez njihovog nadozora!Djecak ima 8 godina i s klizaljke je sletio na cestu i udario u auto.lola je pomaknuo auto odmah s mjesta nesrece ,a oni su dobili prijavu zato sto nisu bili uz djete ! Hvala na odogovoru

Ako maloljetnom djetetu treba nešto uručiti ili saopćiti, to se može punovažno učiniti jednom ili drugom roditelju, a ako roditelji ne žive zajedno, onom roditelju sa kojim dijete živi.

Roditelji su dužni starati se o životu i zdravlju djeteta. Roditelji su dužni čuvati dijete, zadovoljavati njegove normalne potrebe i štititi ga od svih oblika poroka: droga, alkohol, skitničenje, razbojništvo, krađa, prostitucija, prosjačenje, kao i svih oblika maloljetničke delikvencije, te nasilja, povreda, ekonomske eksploatacije, seksualne zloupotrebe i svih drugih asocijalnih pojava. Radi zaštite interesa djeteta roditelji su dužni, u skladu sa uzrastom i zrelosti djeteta, kontrolirati njegovo ponašanje.

Poslovna sposobnost stiče se punoljetstvom ili sklapanjem braka prije punoljetstva.Punoljetnom postaje osoba koja je navršila 18 godina života.
Poslovnu sposobnost može steći i maloljetna osoba starija od 16 godina koja je postala roditelj.O sticanju poslovne sposobnosti na način utvrđen u stavu 3. ovog člana odlučuje sud u vanparničnom postupku na prijedlog maloljetne osobe, uzimajući u obzir njenu duševnu zrelost.
Maloljetnik sa navršenih 14 godina stiče ograničenu poslovnu sposobnost.

Evo na osnovu ovih izdvojenih članova Pordičnog zakona BIh...mislim da je savšeno jasno zašto je roditeljima došla prijava d anisu vodili adekvatnu brigu o djetetu...
međutim nešto mi jasno nije...
ko je podnio prijavu...lice u čije je auto udarilo dijeteuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 333
9.2.2012 19:13:00   
hatepsut
Djete se sankalo nekih 30ak metara od kuce...i kako sam napisala s sankama bukvalno udario u auto.Maleni je bio pri svjesti kaze taj ucije je auto udario izisao je,obisao oko auta ,ponovo sjeo i preparkirao se na benzinsku preko puta.
otac djeteta je iz grada dosao taxijem i policija nije dala da se ceka hitna nego kao vozite djete taxijem kojim je otac dosao,do tad je proslo ko zna koliko auta nisu niti jedno zaustavili a majka je bila uz djete(komsije su bile pozvale hitnu i ista je bila u putu).
Kad su zavrsili u bolnici sreli su policajce na bezinskoj o kojoj sam gore pisala.Otac djetat se raspitivao dali ima stete na autu,u koliko ima da nadoknadi,kao i zasto se auto sklonilo dok policija nije dosla na lice mejsta.na to mu je policajac dobacio "sta se bunis nemoj da ti prijavu napisem sto si pustio djete vani bez tvog nadzora".
Otac djeteta je danas otisao u mup da bi ga sreo na ulazu policajc koji mu pretio prijavom i doslovno mu rekao "sta trazis ti ovdje,takvim roditeljima treba napisati kaznu po 1000 maraka da se opamete".ne slusajuci ga otisao kod komandira policije,koji je donio zapisnik i slike gdje naravno nije bilo slike automobila na mejstu nesrece nego na parkingu na benzinskoj i komandir policije mu rekao da je protiv njega podnesena prijava jer nije bio uz djete.s druge strane objasnio mu je da nista ne placa nego da ide na sud,jer bukvalno vozac automobila je preksio zakon kada je auto pomjerio s mjesta nesrece.

nadam se da nisam vise zakomplicirala,mene samo zanima ovaj zakon na koji se policajac pozvao "da roditelj mora da bude uz maloljetno djete" ,dok se igra ili u gore navedenom slucaju sanka.

< Poruku je uredio hatepsut -- 9.2.2012 19:14:56 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 334
9.2.2012 19:27:09   
Hanady RR
Zakon sma navela...maloljetno dijete s emora čuvati situacija u kojima može biti ugroženo zdravlje istoga.nama sankanje jeste igra ali relano dijete je bilo u opasnoti da je i pred smaom kućom bilo samo...

Eh sada ovo ostalo...
sa mjesta nsesreće nije smio otići vozač...
također nije se dijete smjelo pomjerati tek tako s amjesta nesreće po naredbi da idu taxijemuser posted image ahitna već pozvanauser posted image

na navedni prekšaj neka piše žalbu u smislu sljdećeg

Član 63.
Povreda materijalnog propisa o prekršaju

Povreda materijalnog propisa o prekršaju postoji ako je taj propis povrijeđen s obzirom:

1) da li radnja opisana u prekršajnom nalogu ili zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka predstavlja prekršaj;

2) da li ima okolnosti koje isključuju odgovornost za prekršaj;

3) da li je nastupila zastarjelost pokretanja i vođenja prekršajnog postupka ili je stvar već pravosnažno riješena;

4) da li je došlo do pogrešne primjene zakona ili propisa koji određuje prekršaj; ili

5) da li je odlukom o sankciji ili drugoj mjeri sud prekoračio ovlaštenja koja ima po zakonu.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 335
9.2.2012 19:28:32   
hanabanana
Vozač se nije smio pomjeriti s mjesta nesreće, i sigurno je da će i on dobiti prijavu.
Roditelji su dobili prijavu s razlogom.
Dijete je izletilo na cestu po kojoj se kreću vozila....sa sankama.
Dijete od 8 godina!?
Šta da ga je auto pokupilo? da je izletilo u trenutak ranije, ravno pod točkove?
Koga bi roditelji krivili??
Da se razumijemo, ja sam od 7 god išla sama u školu, ali i tada a i sada je bio zakon koji kaže: dijete mladje od 12 godina ne smije biti ostavljeno bez roditeljskog nadzora!
( ili nadzora odgovorne osobe )

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 336
9.2.2012 19:36:17   
hatepsut
Roditelji sami priznaju krivicu,djete bilo u dvoristu,ali je otisao za djecom.majka izisla da provjeri gdje je,kad je vidjela da ga nema u dovristu posla da ga trazi,zena kaze vidim skupio se svjet kad ja moje djete lezi user posted image
Protiv vozaca nije podnesena prijava,samo protiv roditelja,danas ocu lijepo kazali "prijava stoji samo protiv vas" .policija je naredila da djete vode taxijem ,uz objasnjenja kao ko zna kad ce hitna user posted image a hitna je bila na putu.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 337
9.2.2012 19:49:54   
Hanady RR

Roditelji sami priznaju krivicu,djete bilo u dvoristu,ali je otisao za djecom.majka izisla da provjeri gdje je,kad je vidjela da ga nema u dovristu posla da ga trazi,zena kaze vidim skupio se svjet kad ja moje djete lezi user posted image
Protiv vozaca nije podnesena prijava,samo protiv roditelja,danas ocu lijepo kazali "prijava stoji samo protiv vas" .policija je naredila da djete vode taxijem ,uz objasnjenja kao ko zna kad ce hitna user posted image a hitna je bila na putu.

to dali je vozaču poslana prijava vdijet će se...
naime dok dođe prekšajni nalog za uplatnicom o plaćanju snakcije za navedeni prekšaj roditelji neka reguju u smislu ovoga gore zakona o prekršajima koje sam navela...
pomjeranje sa mjesta nesreće vozača lako je dokazivo, svjedocima i sasmim opisom situacije otukda policajsi tu da pišu prijavu djetetu koje je udarilo ne ''nešto''
znači nije to sve no tako strašno ali ni bezazleno...
treba biti spreman za adekvatnu odbranu i pamet u glavuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 338
9.2.2012 20:18:10   
mama75
Ono sto ja znam je da dijete do 7 godina ne smije samo da "ucestvuje u saobracaju", sto znaci ni do granapa samo. Ali da dijete od 8 godina ne smije samo, to mi je stvarno sega, narocito zato sto sam sigurna da ta djeca vec idu sama do skole. Grijesim li?

Neposredna veza do poruke: 339
9.2.2012 20:33:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

Ono sto ja znam je da dijete do 7 godina ne smije samo da "ucestvuje u saobracaju", sto znaci ni do granapa samo. Ali da dijete od 8 godina ne smije samo, to mi je stvarno sega, narocito zato sto sam sigurna da ta djeca vec idu sama do skole. Grijesim li?

Porodični zakon je jasan..o maloljetniku brine roditelj...
''Radi zaštite interesa djeteta roditelji su dužni, u skladu sa uzrastom i zrelosti djeteta, kontrolirati njegovo ponašanje.''

ni dijete prije 12-te godine ne smije na biciklu biti na saobraćajnici 8 zakon o bezbjednosti u saobraćaju)... a na našim ulicama redovno se vozaju i mlađa. ja nisma upoznata tačno o starosnoj dobi djeteta koje smije samo do granapa, možda neko drugi zna podatak i koji ga zakon reguliše...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 340
9.2.2012 20:37:43   
Blue rose RR
Neću da stajem ni na čiju stranu, ali hajdemo zamisliti nimamo bezazlenu sitaciju: (ne dao Bog nikome) šta da se djetetu nešto desilo?
Sada bi i ovdje na RR-u, i na medijima, i na cijeli glas ista ta porodica koja se ljuti zbog "nestašluka" svog djeteta, zbog prekršajnog naloga, i zbog djelovanja policija, drvlje i kamenje na cijeli svijet.

Krivi su i tačka. I treba da ih (hvala Bogu) prekršajni nalog nauči pameti, a oni da nauče pameti svoje dijete.
I opet kažem hvala Bogu ništa se nije desilo djetetu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 341
9.2.2012 20:44:44   
mama75
Joj ovo je bas crnjak, stvarno. I to sto se desilo i ono sto se ne daj Boze moglo desiti. Moje dijete od 6,5 godina samo ide na sankanje, sa rodjakom koji je stariji od nje 4 godine i sa njegovim prijateljima user posted image Ne mozemo ih na zalost drzati pod staklenim zvonom, ma koliko bih i ja sama to htjela. Ali odoh OT skroz. izvinite!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 342
9.2.2012 21:14:43   
hatepsut
Hvala Handy,jasno mi je da se moraju brinuti o djetetu,ali da moras non stop biti uz djete..zmisli roditelje koji ne mogu da placaju produzeni boravak za djete,djete 4. razred to je 10g. ne daj Boze desi mu se nesto,ali zakon tako kaze ok onda !
BlueRose,ne radi se o prijavi koju su dobili roditelji ,sami priznaju krivicu,ali se radi o tome da policija koja bi trebala raditi u sluzbi gradjana radi u sluzbi licnih poznanika ili ti prijatelja!U zapisiniku je pomenuta prijava za roditelje ,ne i za vozaca koji je na svoju ruku sklonio auto.
Svi smo svjesni cinjenice kakvo je vrijeme vani,ijako tesko je voziti(stavljam se u poziciju vozaca) ali s druge strane ko bi zelio da mu se djetu nesto slicno desi ?!

Sama sam se uvjerila u gore navedeno,za prodicno nasilje koje je izvrseno nadamnom licno,pocinitelj dobio 100km novcane kazne,zato sto mu je policajac na uvidjaju "prijatelj".Kad sam htjela na hitnu policajac mi kaze nema potrebe,nista se ne vidi,da bi u zapisnik naveo kako sam to Boze odbila odlazak na hitnu.ali ne bitno bilo proslo da ne duzim.
Sto me zanimalo saznala sam,hvala jos jednom !

< Poruku je uredio hatepsut -- 9.2.2012 21:16:41 >

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 343
9.2.2012 22:35:57   
hanabanana

Sama sam se uvjerila u gore navedeno,za prodicno nasilje koje je izvrseno nadamnom licno,pocinitelj dobio 100km novcane kazne,zato sto mu je policajac na uvidjaju "prijatelj".Kad sam htjela na hitnu policajac mi kaze nema potrebe,nista se ne vidi,da bi u zapisnik naveo kako sam to Boze odbila odlazak na hitnu.ali ne bitno bilo proslo da ne duzim.

Izvini, ali ti si taj zapisnik morala potpisati. Ja ne bih potpisala.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 344
9.2.2012 22:47:25   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Izvini, ali ti si taj zapisnik morala potpisati. Ja ne bih potpisala.

Ja se ne zelim sjecati te veceri,fkt sam se uzasno osjecala.sjecam se da sam dala podatke ali sta sam potpisala i jesam li uopste pojma nemam.Bila van sebe,uz to bilo je nekih 2h iza ponoci..mogli su mi podvaliti ko zna sta da potpisem i sigurno bi onako rastrojena potpisala. user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 345
15.2.2012 11:57:32   
leona81
meni treba savjet - sta sve treba kao fizicko lice da bi se ucestvovalo u ovom konkursu

http://mks.ks.gov.ba/node/1641

jasno mi je sta se sve trazi od npr udruzenja ali nikad nisam nista radila kao fizicko lice a imam projekat?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 346
21.2.2012 20:54:40   
D_K
cure, snahina prijateljica je operisala rak dojke.. odstranili su joj dojku i jos uvijek je na hemo i zracenju..
ona je pokrenula proceduru za ostvarivanje prava na invalidninu ali ceka jos neki nalaz (za koji treba da plati 90 km).. tako mi je prenijela snaha i kaze da je zena vec obeshrabrena, govore joj kako ce dobiti procjenu invalidnosti samo 30 %, da ce procedura trajati duze od godine itd.. mozete li mi dati neki savjet, postoji li negdje pisana procedura, kome se obratiti, koji papiri trebaju?? snaha je mene pitala jer je moja svekrva ostvarivala to pravo ali to je bilo prije nekih 7 godina pa se nadala da se ona sjeca toga ali davno je to bilo..
izvinjavam se na zbrkanom postu ali bilo kakava informacija bi joj pomogla.. ako zaista procedura traje 1 godinu da zena zna, ako se procedura moze pokrenuti tek nakon hemo i zracenja da zna itd..
hvala :)

Onaj pogled :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 347
21.2.2012 21:08:46   
DM
D_K-ne mora čekati da završi sa hemo.....nego se svi nalazi predaju(e sad se ne mogu sjetiti gdje, ali ako ti niko ne odgovori-raspitaću se)i onda se ide na procjenu invalidnosti.....sada je na snazi novi zakon i ne dobije ta invalidnina tako lahko(mislim da je sve ovo pokrenula Amila ALikadić) i ne čeka se godinu
Uplati se ta cifra oko 100 KM, ali ako odobre invalidninu- vrate ih, ako ne-ne.
To su ustvari neki troškovi te komisije

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 348
21.2.2012 21:37:08   
Dalil@
Zna li iko kakve su procedure u slucaju da upravitelj odbije da popravi neki od zajednickih dijelova zgrade, koji bi po zakonu morao odrzavati (kod mene su u pitanju vodovodne instalacije)? Jel iko imao slican slucaj?
PEV se ogradjuje i kaze kako to nije u nadleznosti upravitelja (jer je problem samo u nasem stanu, a isti je nastao nakon sto su oni "popravili" neku cijev)..a guglajuci sam nasla da jeste user posted image

Savjet, plss?

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 349
21.2.2012 23:20:26   
Dalil@
up user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *