Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 17:29:00
mama i nora
po meni to nije nista strasno, sluzava je bila i kod moje curice, obično kad je prehlađena, a boja...hm, moze biti od hrane, desava se ako je beba jela voće ili nesto crveno (kod nas od kisele paprike bude crveno:) ) ako potraje svakako otici na pregled...to je sve sto mi pada na pamet, sorry
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 17:33:26
milenium
IZVORNA PORUKA: felix
ja stvarno neznam rado bi pomogla al nemam pojma , nadam se da ce se neko ubrzo javiti jer i ja moram VIKATI da bi mi neko NESTO odg
znam,nego eto tužno je to.najbolje onda ukinut temu o savjetima jer za sve ćemo zvat pedijatra.tako isto za temu o tuti.tamo nitko ništa konkretno ne savjetuje forumašicama,jedna nešto napiše pa onda druga napiše kako je njoj,pa onda treća napiše kako je njoj ,pa četvrta. a nigdje nema savjeta ni prvoj ni drugoj,ni trećoj itd.npr i ja sam danas očekivala da će mi netko dat savjet tamo al ništa.da sam znala mogla sam komotno i zidu vikat i izjadat se,isto bi mi bilo.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 17:39:44
Amani12
Millenium moj djecak je imao vrlo slicne simptome ,proljevaste stolice sa dosta sluzi i tragovima krvi ali on je upravo u tom periodu poceo koristiti AD uporedo s dojenjem,pa je to bilo zbog alergije na laktozu i proteine kravljeg mlijeka.Takodjer sluzava stolica moze biti i zbog prehlade ili bronhitisa,pa bebe izbacuju sluz na taj nacin ,a crvena boja mozda zbog nadrazenih crijeva.Ne znam,nagadjam... S obzirom da se radi o iskljucivo dojenoj bebi,savjetujem odlazak pedijatru. Sretno,u svakom slucaju,da bebica bude ok.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 17:46:49
Hanady RR
Kako beba samo doji ja bih se hitno javila pedijtaru... ono može biti u svezi sa svime što amani reče...ali ipak tragovi kvri u stilici trebaju se kontolirati kod lječnika. Pozdravi je puno, nadam se da njih troje nsjegan nije puno pomeo
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 17:56:44
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Kako beba samo doji ja bih se hitno javila pedijtaru... ono može biti u svezi sa svime što amani reče...ali ipak tragovi kvri u stilici trebaju se kontolirati kod lječnika. Pozdravi je puno, nadam se da njih troje nsjegan nije puno pomeo
hoću,a nije ih pomeo al dosadno im više u kući.samo,nije ih troje nego četvero
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 18:05:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hoću,a nije ih pomeo al dosadno im više u kući.samo,nije ih troje nego četvero
tatu nisam brojala...ja mamu, seku i bebu a eto i tatu pozdravi nadam se da će ovo brzo proći
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.2.2012 18:05:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zaha
ako su kod mame ispucale bradavice i krvare, moze se kod bebe javiti krv u stolici...
pametno zaho zboriš....moguće i ovo
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 14.2.2012 8:32:13
chuci
IZVORNA PORUKA: Emmy
IZVORNA PORUKA: chuci
evo javile su se dr vildan je prva smjena
Hajde sa srećom, mi nemamo neko dobro iskustvo s njim, ali kada je hitno nema čekanja ni biranja.
ma meni je on dobar, samo je malo teže pričati s njim, ali prema ajši je super i ona se njega ne boji. kad je meliha čim je vidi počne plakati i ne prestaje dok ne izađemo. a ne idemo često dr ali uvijek isto kad je meliha. jest da je azra najbolja ali ne čeka mi se 2 smjena
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 14.2.2012 8:36:02
Emmy
IZVORNA PORUKA: Emmy
evo javile su se dr vildan je prva smjena
Hajde sa srećom, mi nemamo neko dobro iskustvo s njim, ali kada je hitno nema čekanja ni biranja.
ma meni je on dobar, samo je malo teže pričati s njim, ali prema ajši je super i ona se njega ne boji. kad je meliha čim je vidi počne plakati i ne prestaje dok ne izađemo. a ne idemo često dr ali uvijek isto kad je meliha. jest da je azra najbolja ali ne čeka mi se 2 smjena
Azra rules
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 18.2.2012 13:02:36
Esmica
Sta sa radim? Primjetila sam da moja mala kad jede kivi,pa kad ima stolicu nakon toga vristi da je boli guza. Jednu noc je svu preplakala,nismo znali sta joj je. Onda sam skontala da je od kivija,uvijek poslije place. I sinoc ja skroz zaboravila,dala im da jedu kivija,i evo sad ona muke muce. Jutros imala stolicu,i od tada samo place. Ne boli je stomak,vec samo poslije,kad kaki,boli je guza. Sta moze biti razlog?
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 18.2.2012 13:25:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Esmica
Sta sa radim? Primjetila sam da moja mala kad jede kivi,pa kad ima stolicu nakon toga vristi da je boli guza. Jednu noc je svu preplakala,nismo znali sta joj je. Onda sam skontala da je od kivija,uvijek poslije place. I sinoc ja skroz zaboravila,dala im da jedu kivija,i evo sad ona muke muce. Jutros imala stolicu,i od tada samo place. Ne boli je stomak,vec samo poslije,kad kaki,boli je guza. Sta moze biti razlog?
ali znam samo d akod narandze , mandarine , bilo voce ili sok taj cisti vitamin c kod neke dece kozu iritira dolazi do crvenila , podkidanja e ako ona nema crvenilo onda ne znam mozda malo da proguglas ili pitas dr. ali mozda se javi neko sto zna vise
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 18.2.2012 13:32:04
Esmica
IZVORNA PORUKA: triputmama
ali znam samo d akod narandze , mandarine , bilo voce ili sok taj cisti vitamin c kod neke dece kozu iritira dolazi do crvenila , podkidanja e ako ona nema crvenilo onda ne znam mozda malo da proguglas ili pitas dr. ali mozda se javi neko sto zna vise
Sto je najcudnije,nije nimalo crvena ,uopste ne izgleda da je izritirana. Ma sveki poslala kivi,djeca hoce,i ja na malu skroz zaboravila da tako reaguje. I prije je jela kivi,nikakve reakcije nije imala. Ovo je pocelo unazad mozda dva mjeseca.
Sad sam je namazala Jekogalom,i ne place,valjda joj hladi.