|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
9.2.2012 12:26:05   
Rabi
chuci ne pije mlijeko, ne doji....mlijeko nece ni pod razno...samo pljuje! Nije od mlijeka znaciuser posted image
pocy, nisu afte, ako mislis na one gnojne tackice...nije tako! Nekako isto kao da joj se ona sluz skida, pa ko neki kruziciuser posted image  Nemam pojma! Sad citam o nekoj gljiviciuser posted image   Ona koristi cucu, svuda je baca, sve gura u usta.... I procurio joj je nosic, ocigledno da joj je imunitet oslabio zbog necegauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1101
9.2.2012 12:26:50   
teacher75
rabi, da nije soor, krupica, samo ne znam moze li se pojaviti kod tolike djece ili samo kod bebauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1102
9.2.2012 12:27:19   
Lady26
Moze biti da su gljivice, od cuce, Lana je to imala prosle godine...necim smo skidali ali da me ubijes ne sjecam se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1103
9.2.2012 12:27:43   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Rabi

chuci ne pije mlijeko, ne doji....mlijeko nece ni pod razno...samo pljuje! Nije od mlijeka znaciuser posted image
pocy, nisu afte, ako mislis na one gnojne tackice...nije tako! Nekako isto kao da joj se ona sluz skida, pa ko neki kruziciuser posted image  Nemam pojma! Sad citam o nekoj gljiviciuser posted image   Ona koristi cucu, svuda je baca, sve gura u usta.... I procurio joj je nosic, ocigledno da joj je imunitet oslabio zbog necegauser posted image

je li jela nesto slano?
nama je tako bilo jednom i isto sam se prepala, kad ono od čipsa user posted image ili kiselih krastavaca user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1104
9.2.2012 12:28:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Moze biti da su gljivice, od cuce, Lana je to imala prosle godine...necim smo skidali ali da me ubijes ne sjecam se user posted image

za soor se koristi nistatin

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1105
9.2.2012 12:30:32   
Malenaoduvijek
mogu i djeca imati gljivice,kako da ne.smo nistatin ali treba g koristiti i kada se povuce kao i kremu jer se moze vratiti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1106
9.2.2012 12:46:36   
Rabi
IZVORNA PORUKA: pocahontas

je li jela nesto slano?
nama je tako bilo jednom i isto sam se prepala, kad ono od čipsa user posted image ili kiselih krastavaca user posted image

Aj jeste sinoc jela krastavac kiseliuser posted image
Je li moguceuser posted image Ali sinoc, a ja ovo primjetih od jutros!
A lady mozda je i od cuceuser posted image  kokad je baca svukuda, pa vraca u usta, pa sve sto joj stigne pod ruku ona prvo proba pa sve ostalouser posted image  

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1107
9.2.2012 12:48:44   
Rabi
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

za soor se koristi nistatin

Pa i ja sam kontala da je soor, ali nikad nisam vidjela kako to izgledauser posted image
Ali nekako po opisu, na ovo mi najvise lici! I bas, to sto kazes za stariju djecu, vjerovatno da moze biti i kod njihuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1108
9.2.2012 13:07:13   
gvendolina
i nama se slicno tako desilo i mene je bas podsjecalo na soor,skupljalo mu se na usnama....nisam sigurna da veca djeca mogu imati soor,to su mozda neke gljivice ili je od hrane....mi smo po preporuci med.sestre cistili acidi borici i nestalo je isti danuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1109
9.2.2012 13:29:42   
pocahontas

je li jela nesto slano?

Aj jeste sinoc jela krastavac kiseliuser posted image
Je li moguceuser posted image Ali sinoc, a ja ovo primjetih od jutros!
A lady mozda je i od cuceuser posted image  kokad je baca svukuda, pa vraca u usta, pa sve sto joj stigne pod ruku ona prvo proba pa sve ostalouser posted image  

ženo, po meni ovo je sve kiseli krastavac..daj Boze..ali sigurna sam da jeste...
kod nas je bio čips..bijeličasti obruči po unutrašnjosti usana, kao flekice....sigurno je i od cuclanja nečeg slanog...
ako redovno održavate cuclu, nema sanse da tako lako mogu gljivice..
ja sam cuclu jednom u 10 dana otkuhavala, ostalo samo malo je plaknem pod vrelu vodu i nikad nista---

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1110
9.2.2012 13:37:11   
Rabi
pocy, ma isto tako izgleda ko sto mi ti opisauser posted image  Bas ti neki bjelicasti obruci...
a cuclu odrzavam bas tako ko sto kazesuser posted image  Ali sta znam, kad je svukud po kuci baca, gura, razbacuje.....pa ima ih nekoliko, pa ako je negdje zagubimo, ona je nadje i pravac u ustauser posted image  Plakne  je umjesto meneuser posted image
najbitnije je da nije nista opasnouser posted image  Pa utvrdicemo do veceras sta je. Ako je krastavac kriv, mislim da bi trebalo nestati, a ako je nesto drugo mislim da ce biti tu jos uvijekuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1111
9.2.2012 13:42:22   
pocahontas
ako se ne žali da je boli i pecka i jede normalno, mislim da trebas sacekati ili nazovite vaseg stomatologa i opisi mu to sto vidis pa nek ti kaze..mogu i ja mamu pitati, ali kad joj napomenem da ti je dijete jelo krastavac reci ce ti ovo isto sto i ja..mada opet, ogradjujem se jer ne mora znaciti naravno 100% user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1112
9.2.2012 13:51:57   
Rabi

ako se ne žali da je boli i pecka i jede normalno, mislim da trebas sacekati ili nazovite vaseg stomatologa i opisi mu to sto vidis pa nek ti kaze..mogu i ja mamu pitati, ali kad joj napomenem da ti je dijete jelo krastavac reci ce ti ovo isto sto i ja..mada opet, ogradjujem se jer ne mora znaciti naravno 100% user posted image

nema sad...sad je gotovouser posted image  Nemas se sta ogradjivatiuser posted image  
ti si rekla svoje user posted image
Ma i ja mislimda je od krastavaca kiselih...ipak, nihova usna supljina, flora jel se tako moRe reciuser posted image  je puno osjetljivijauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1113
10.2.2012 11:15:26   
škorpija
Evo da se i mi javimo, nakon pada nije bilo nikakvih problema, toliko je skakao tu noć da je opet pao ali na tepih i ponovo raskvario ranu, ali smo ga ružili pa se malo smirio. Rana nije pokrivena ničim, vodili ga pedijatru, on samo pogledao i kaže ništa ne treba dirati do vađenja konaca. On ponekad čupka konce, valjda ga nerviraju.
kontala sam ga možda odvesti baš na dječiju hirirugiju da mu skinu konac, al opet kontam zar je tako teško, pa valjda to može i pedijataruser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1114
10.2.2012 11:19:55   
Mya_81 RR
E, jest nam aktivna generacija...mira sekunde nemaju!
Ja da sam na vasem mjestu otisla bih ipak do kirurgije, jer oni to rade malo češće nego pedijatar, sigurno su strucniji i brzi.
I drago mi je da nam je drugar dobro user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 10.2.2012 11:20:43 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1115
10.2.2012 12:05:20   
gvendolina
potpisujem myu,bolje je da odete nahirurgiju ako mozete ipak oni imaju vise iskustva sa tim,a bolje da prodje sto bezbolnije i brze, da se ne traumira

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1116
10.2.2012 12:25:52   
pocahontas
oj Ajdinko nestaško..srce milo user posted image user posted image

Rabi, je li kiseli krastavac na kraju ili nesto drugo? je li se povuklo?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1117
10.2.2012 12:32:20   
Rabi
hajde nek je dobro mali nemirko Ajdinkouser posted image
pocy, vjerovatno da su kiseli krastavci bili uzrok, jer joj je sinoc bilo skroz malo...a jutros nimalo hBuser posted image
ali mi je prehladjena, pocela da slini i da smrcauser posted image
Nocas je skroz lose spavala!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1118
10.2.2012 16:59:05   
milenium
jedna naša forumašica koja trenutno nema internet me zamolila da vas upitam,beba joj ima sluzavu crvenu stolicu.pola žuta sa par srvenih sluzi. je li to normalno i šta znači,od čega je,molim vas bilo kakav savjet.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1119
10.2.2012 17:16:19   
milenium
hvala svima na savjetu.ja ću mami reći da nitko ništa nije odgovorio a ja ću pomoć potražit drugdje.izgleda da je tema chat februar (veljača)daleko važnija!!!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1120
10.2.2012 17:21:40   
Visnja RR
milenium postavila si pitanje prije 15 minta...da neko zna odgovorio bi...a ko zna mozda jos nije na netu... najbolje nekad nazove pedijatricu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1121
10.2.2012 17:22:09   
ElmaB
To što ima sluzi nije ništa strašno, može biti da beba kašlje pa da je od šlajma, Aali mi je jedino boja stolice čudna. Šta je jela? Da nije mrkvu ili nešto slično?

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1122
10.2.2012 17:22:40   
felix

IZVORNA PORUKA: milenium

jedna naša forumašica koja trenutno nema internet me zamolila da vas upitam,beba joj ima sluzavu crvenu stolicu.pola žuta sa par srvenih sluzi. je li to normalno i šta znači,od čega je,molim vas bilo kakav savjet.

ja stvarno neznam rado bi pomogla al nemam pojma , nadam se da ce se neko ubrzo javiti jer i ja moram VIKATI da bi mi neko NESTO odguser posted image
user posted image
Samo da podignem temu ...
necel se ko javiti

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1123
10.2.2012 17:26:51   
milenium
evo kaže da beba samo doji,ima 5 mjeseci.hvala nazvat će pedijatricuuser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1124
10.2.2012 17:27:48   
ElmaB
E onda je najbolje da ipak nazove ljekara, samo me boja brine, sluz ne.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dijete
Medić*

Na koga vase dijete lici ?

Na mene (47%)

na muza (37%)

na svekrvu (2%)

na brata (0%)

navedite :) (14%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *