Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage forumašice... Mene je danas poštar iznenadio sa žutim papirićem i 220KM od Grada Sarajeva. Na birou sam i primam 153KM mjesečno od septembra(120 pomoć majci i 33 dječijeg doplatka). Obično bude poslije 10. a ovo danas me iznenadi pravo. Pročitala sam ovdje od vas da se to 220KM dobija 6 mjeseci, ja to dosad nisam dobivala ovo je prvi put. Je li još neko dobio to ovih dana?
pa znaci da sam ja bila u pravu kad pitah za ovu neku naknadu Bravo!
Cula sam, pa me interesuje zna li neko od vas za ovo, da se uvelo nesto novo...posle isteka ovih godinu dana naknade za porodilje koje su na birou (nisam sigurna) narednih 6 mjeseci primaju po 220 KM Je li informacija ili dezinformacija
nemam vakta da iscitavam od do, sta pisaste jel to to
hahahhaha nazvat cu sutra onda ciku u posti da ga pitam....nadam se pozitivnom odgovoru
Ima li kakvih novosti? Je li ovo sad ide januarska nakdnada?Ja sam početkom januara dobila rješenje koje teče od 9.12. i sad očekujem da mi krenu isplate pa da se otprilike izračunam koliko bih trebala dobiti? Dobiva li se odmah i doplatak?
hahahhaha nazvat cu sutra onda ciku u posti da ga pitam....nadam se pozitivnom odgovoru
Ima li kakvih novosti? Je li ovo sad ide januarska nakdnada?Ja sam početkom januara dobila rješenje koje teče od 9.12. i sad očekujem da mi krenu isplate pa da se otprilike izračunam koliko bih trebala dobiti? Dobiva li se odmah i doplatak?
dobijes i doplatak Izracunaj sve po 2x i jos plus ako imas pravo na onih 200
dobijes i doplatak Izracunaj sve po 2x i jos plus ako imas pravo na onih 200
jupiii, nadam se da ću dobiti ovaj mjesec. Kojih 200, je li mozda onih 210 za opremu? Dobila sam rješenje i za to, samo čekam lovu:) Nadam se da ovo vrijeme neće prolongirati isplate Postoji li neki način da saznam jesam li na spisku za isplate ovaj mjesec?
evo sada sam zvla ciku u posti sutra krecu isplate,slucajno ako bude kakvog zastoja u srijedu ali 100% nece poslije srijede..nema nikakvoga kasnjenja..nadam se da sam vas obradovala
< Poruku je uredio mirnel85 -- 13.2.2012 11:50:49 >
evo sada sam zvla ciku u posti sutra krecu isplate,slucajno ako bude kakvog zastoja u srijedu ali 100% nece poslije srijede..nema nikakvoga kasnjenja..nadam se da sam vas obradovala
meni u svrakino doslo 200 ili 220 nisam sigurna isprimala sam jednu godinu dana po 120 KM, dobila onih 360 KM i sad ovih novih nekih para Dobro dodje svakako, hB!! E sad mene interesuje koliko dugo?
meni u svrakino doslo 200 ili 220 nisam sigurna isprimala sam jednu godinu dana po 120 KM, dobila onih 360 KM i sad ovih novih nekih para Dobro dodje svakako, hB!! E sad mene interesuje koliko dugo?
To je valjda onih 220 sto se prima 6 mjeseci od Grada :)
Meni (Novi Grad) poštar ostavio poštu u sandučić a ništa od para
Recite vi meni ima li šanse da me ovaj mjesec poštar obraduje? Rodila sam 29.11. pa se nadam našoj prvoj penziji hehehe. Tako mi nedostaje shopping, sreca pa me ovo vrijeme tjesilo kako ne mogu nigdje
Recite vi meni ima li šanse da me ovaj mjesec poštar obraduje? Rodila sam 29.11. pa se nadam našoj prvoj penziji hehehe. Tako mi nedostaje shopping, sreca pa me ovo vrijeme tjesilo kako ne mogu nigdje
PA vala vrijeme bi bilo stvarno!!! A vjerujem da bi moglo biti i ove sedmice, ja se nadam za tebe
Jutro ženice imam jedno pitanjce pa ako je neko bio u sličnoj situaciji neka mi javi Ja sam se porodila 8. aprila i isprimala sam sve naknade do kraja godine sto mi i stoji u rjesenju jer mi je ugovor važio do tada a u istom tom rjesenju pise da nakon nove godine stičem pravo na primanja kao majka koja nije bila u radnom odnosu pa me interesuje je li to automatski ide tako ili se treba nesto u opštini prijavljivati sa nastavak primanja i sl. i koliki je iznos Tnx
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.