|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti)
6.2.2012 23:21:40   
teacher75
http://www.moje-kino.tv/kategorija/komedija/I_Dont_Know_How_She_Does_It/
simpatican film za zaposlene majkeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1126
7.2.2012 8:48:54   
Mirkica
Twilight Saga
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

crazy stupid love je supeeeer:)

i meni je, bas sam se ismijala kako nisam odavno!

film je dobar pravo, a zet opaaaaaaaaaaaa odvaljuje do bola :))) , samo meni niej bio smejsan ono na par mjesta da ali sad ensto posebno niej smjesan ali je stavrnooo dobar .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1127
7.2.2012 10:46:32   
leona81
on je toliko dobar da su mi oci ispale a gledala sa mm hahahaha, kaze on i ja sam nekad bio ovakavuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1128
10.2.2012 13:51:27   
leona81
odoh ovo gledati http://www.imdb.com/title/tt1255953/ kazu dobar pravo

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1129
10.2.2012 13:59:22   
teacher75
leona, gdje skidas filmove i prevode? mi uglavnom imamo problem sa prevodom kad skinemo neki film, uglavnom se film skine u vise djelova i onda kad dodje do 2.dijela prevod ne mozeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1130
10.2.2012 14:00:35   
teacher75

on je toliko dobar da su mi oci ispale a gledala sa mm hahahaha, kaze on i ja sam nekad bio ovakavuser posted image

uh, i meni je extra, odavno nisam vidjela privlacnijeg muskarca, a gledala sa mm pa nisam smjela komentarisatiuser posted image pogotovo ona scena u njegovom stanu, mmmmmm, ima juser posted image zovan pogled i tijelo. koliko se samo proljepsao od filma notebook, bolji je sad 100 puta!!!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1131
10.2.2012 14:05:51   
Mirkica

uh, i meni je extra, odavno nisam vidjela privlacnijeg muskarca, a gledala sa mm pa nisam smjela komentarisatiuser posted image pogotovo ona scena u njegovom stanu, mmmmmm, ima juser posted image zovan pogled i tijelo. koliko se samo proljepsao od filma notebook, bolji je sad 100 puta!!!

Notbook je bio djete sada je muskarcina :)))
Ima jos jedan film novi od njega ljubavni meni se cini ti si ga reklamirala ako se ko sjeca neka napise .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1132
10.2.2012 14:06:20   
tekja
Tiki jesu tebe hormoni opaliliuser posted image user posted image user posted image

Kad skidas torente, gledaj da je film iz jednog dijela...cim su 2cd-a ja ni ne skidam...ne da mi se peglati s prevodom...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 1133
10.2.2012 14:07:05   
teacher75
ne mogu se sjetiti ali mi je ovdje bio wow!!! cak sam ga nakon gledanja tog filma htjela staviti na temu sexipil, tj, njegovu slikuuser posted image odoh sad, hihiihihhi

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1134
10.2.2012 14:54:07   
SdZ
Mi smo sinoc gledali Avatar. Zanimljiv filmic.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 1135
10.2.2012 15:01:36   
Lady26

leona, gdje skidas filmove i prevode? mi uglavnom imamo problem sa prevodom kad skinemo neki film, uglavnom se film skine u vise djelova i onda kad dodje do 2.dijela prevod ne mozeuser posted image

Odakle skidas filmove, hajde pisi na pp...
Pa da ti dam link, skine se film za max 2h a prevod za manje od minute user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1136
10.2.2012 15:51:03   
leona81
ko god je preporucio one day, hvala mu na tome, tuzan ali divan:)
@teacher ma skidam s piratebaya:) a titl sa titlovi.net

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1137
10.2.2012 16:02:54   
teacher75

ko god je preporucio one day, hvala mu na tome, tuzan ali divan:)
@teacher ma skidam s piratebaya:) a titl sa titlovi.net

e pa ne znam sto je kod nas problem jer i mi skidali neke filmove sa piratebay i svi su u nekoliko djelova a prevod iz jednog, bas smo se iznerviraliuser posted image nego to meni ubuduce kad budes gledala kakav dobar film posalji oba linka na pp (i film i prevod)user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1138
10.2.2012 16:05:05   
leona81
hocu:)

Neposredna veza do poruke: 1139
10.2.2012 16:09:45   
teacher75

hocu:)

al nemoj mi one politickeuser posted image volim dobre komedije, drame, romantiku i dobre trilereuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1140
11.2.2012 1:17:32   
leona81

tezak bas...kraj neocekivan...malo mi i muka bila, ali dobar film

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1141
11.2.2012 10:24:18   
teacher75

tezak bas...kraj neocekivan...malo mi i muka bila, ali dobar film

salji linkoveuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1142
11.2.2012 12:46:11   
leona81
ej ove mi je drug dao na dvdu da pogledam, al ne bi preporucila tebi da ga gledas dok si trudna, malo je morbidan...ja cijeli dan razmisljam da li je moguce da se to desi...

Neposredna veza do poruke: 1143
11.2.2012 13:14:37   
Mya_81 RR
Ja sam neki dan gledala ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1529572/

Pravo je težak i fakat sam se nasekirala mada je poučan za nas roditelje s obzirom da živimo zaista u bolesnom svijetu.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1144
11.2.2012 17:24:03   
leona81

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Pravo je težak i fakat sam se nasekirala mada je poučan za nas roditelje s obzirom da živimo zaista u bolesnom svijetu.

gledala sam ga, jako dobar film pogotovo zadnja scena...a interesantno je da je ross iz prijatelja reziser:) nisam ni znala dotad da rezira

mi gledali super film o dvostrukom agentu http://www.imdb.com/title/tt1340800/

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1145
11.2.2012 22:03:19   
Dida79
Jel iko gledao Andjin film u zemlji krvi i meda imal ga negdje na netu da se pogleda..ja trazila u lokalnim videotekama nema ga a bas bi ga volila pogledati

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1146
11.2.2012 22:06:17   
teacher75
gledala veceras na tv Na putu Jasmile Zbanic, svidio mi se al mi kraj bezvezeuser posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1147
11.2.2012 22:10:35   
felix

IZVORNA PORUKA: Dida79

Jel iko gledao Andjin film u zemlji krvi i meda imal ga negdje na netu da se pogleda..ja trazila u lokalnim videotekama nema ga a bas bi ga volila pogledati

imas na youtube male isjecke o filmu user posted image ... al neznam dal je jos izasao za skinuti ga

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1148
11.2.2012 22:14:19   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

gledala..odličan i toplo preporučujem svim roditeljima user posted image
težak do bola..ne daj Bouser posted image ze nikome!

IZVORNA PORUKA: Dida79

mislim da ga nema jos nigdje..nije ni premijera u BIH bila...ja čekam da krene regularna distribucija da ne kršimo ničija prava intelektualnog vlasništva user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1149
11.2.2012 22:15:16   
pocahontas

ej ove mi je drug dao na dvdu da pogledam, al ne bi preporucila tebi da ga gledas dok si trudna, malo je morbidan...ja cijeli dan razmisljam da li je moguce da se to desi...

o čemu se radi? gledah trailer i ne čini se tako potresan..ili ja ne skontah dobro radnju?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *