Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.1.2012 8:20:35
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
One day---diiivan.
sto ne napisa da je tuzan, ja se isplakah
ja procitah opis i rastuzih se nesto me ebiga potrefi odoh da ga skinem i da placem cio dan
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.1.2012 9:19:31
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26
Evo za Pocy, Case 39 Nije za strasljive
hvala ti..nisam gledala..ma ne volim ni ja previše strašljive.. sinoć gledala Bournov identitet drugi 2. dio..večeras na tapeti 3. dio..zamisli, nisam do sada gledala... ma vala ovaj drugi i nije nešto..prosjek... počela gledati Double - Richard Gere, ali mi zaštopa u pola filma..čini se dobar..i The Game sa Michael Douglas-om..isto zaštopao.. nego, ostalo mi još oar epizoda serije LOST da završim...sve odugovlačim...jer mi se ne završava..tako će mi biti žao nikad niko neće bolju seriju izmisiliti
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 24.1.2012 21:31:25
Mirkica
JA pregledah neku noc KUM 3 e jest dobar tako da bih pomenula ta tri djela i nakon svih godina vrjedi pogledat ja se na kraju isplakala
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 24.1.2012 22:25:40
Mirkica
Neko je preporuci film The Help odoh pogledat javim sutra utiske
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 10:17:35
Mirkica
One day
IZVORNA PORUKA: Mirkica
jesi li pogledala One day?
skinula ga tri puta svaki put los ton kao iz bureta cekam da psoatve neki bolji snimak necu da ga gledma onako bezveze . The help pocela malo je dosadan pa sam zaspala nastavim veceras hahahahhaha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 10:20:41
teacher75
One day
jesi li pogledala One day?
skinula ga tri puta svaki put los ton kao iz bureta cekam da psoatve neki bolji snimak necu da ga gledma onako bezveze . The help pocela malo je dosadan pa sam zaspala nastavim veceras hahahahhaha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 10:26:58
teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja
Mi sinoc u CC gledali Serloka Holmsa - II dio...odlican je...
a ja cula da nije nesto, da je radnja bezveze al da su efekti super. mi danas idemo da gledamo muskarci koji mrze zene. gledala sam nekidan svedsku verziju pa taman da uporedim i vidim koja je bolja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 21:32:36
teacher75
odgledala americku verziju Muskarci koji mrze zene i svidio mi se pravo, i meni i mm- ima dosta razlika u radnji od svedske verzije, obje su dobre, nisam procitala knjigu pa ne znam koja je vjerodostojnija, a bas me zanima. uglavnom, ja odusevljena sa oba filma s tim da americki naravno ima bolje efekte i vise detalja- duze i traje
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 22:11:39
maja78 RR
odgledala americku verziju Muskarci koji mrze zene i svidio mi se pravo, i meni i mm- ima dosta razlika u radnji od svedske verzije, obje su dobre, nisam procitala knjigu pa ne znam koja je vjerodostojnija, a bas me zanima. uglavnom, ja odusevljena sa oba filma s tim da americki naravno ima bolje efekte i vise detalja- duze i traje
hoces knjige?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 22:18:30
teacher75
rado bih, al ne znam kad cu ih stici procitati cula sam da su knjige puno bolje, mogu misliti kako su onda tek one dobre:) jesi li gledala filmove, koji je vjerodostojniji, svedski il americki?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 22:22:57
maja78 RR
rado bih, al ne znam kad cu ih stici procitati cula sam da su knjige puno bolje, mogu misliti kako su onda tek one dobre:) jesi li gledala filmove, koji je vjerodostojniji, svedski il americki?
nisam americki, uskoro cu svedski dobar, ali nije naravno kao knjiga, dosta detalja izostavljeno