Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 13.2.2012 15:08:49
leona81
IZVORNA PORUKA: leona81
obozavam legendu i brada u tom filmu...u ostalim manje vise ali tu:) uh...em sto se od ljepotana covjek razvio u glimca i po, to mi je jos vise cool:) nego dok M ne dodje odoh pogledati http://www.imdb.com/title/tt1590089/
a jedva cekam the artista:)
predobar film, ko voli malo morbide i trilera...s poukom:) ja volim evropske, japanske, koreanske filmove...uglavnom sve vise od americkog smeca, odlican soundtrack, preporuka:)
Antichrist may genuinely be the darkest, most morbid film I have ever seen. It's definitely the most brutal. It's easily the most horrifying experience of the year. If you're smart, Antichrist will scar you.
The feeling of dread was unbearable. I haven't felt so effected in a long time. Antichrist is completely worthy of it's name. It's pure evil. And I love it.
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 14.2.2012 18:14:18
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja ih nikad u zivotu nisam ni gledala ni voljela
ja jesam...ali samo ona realne dakle one sto se mogu dogoditi - vise psiholoske trilere s malo horora...ne volim ona cudovista i ljude s pilama - ne lozim se na to
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 14.2.2012 18:18:21
teacher75
uh, i meni su ti najgori, fuj, kad kolju ljude itd... ja volim dobru komediju ili dramu s dosta emocija, spansku kinematografiju, volim otkacene filmove o transvestitima i tako to (pedro almadovar) , te romanticne filmove a volim i orginalne trilere, da nije stereotipna radnja
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 14.2.2012 18:22:58
leona81
volim i ja pedra:) volver posebno, i volim kad ima dobar soundtrack...al u posljednje vrijeme sam na francuzima i evo sad azijske filmove gledam...bitnija mi je gluma od efekata u svakom slucaju...a serije - britanske obozavam, i sve na fox crime, cekam sad american horror story da dobijem sezonu da pogledam:)