Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 22:26:48
teacher75
evo npr, u svedskoj verziji se ne spominje afera Mikaela sa njegovom suradnicom a u americkoj ima neka plavusa. ne sjecam se ni da je imao kcerku tinejdzerku a u americkom ima. nacin na koji su MIkael i Lisabeth stupili u kontakt je skroz drugaciji (u svedskoj se ona njemu javila poslavsi mu mail a u americkom je on trazio saradnicu istrazitelja pa su ga upitli na nju) itd...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 22:36:03
maja78 RR
imam osjecaj da je taj americki detaljniji ta plavka je inspektor, onda liz je napravila silikone (hahah bitna info), ima i kcerku definitivno je ta americka vise prema knjizi
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 23:06:11
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
imam osjecaj da je taj americki detaljniji ta plavka je inspektor, onda liz je napravila silikone (hahah bitna info), ima i kcerku definitivno je ta americka vise prema knjizi
sacekacu da i ti pogledas americku verziju, pa da mi kazes koja je po tebi bolja u odnosu na knjigu (vjerodostojnija), a vjerujem da su u oba filma mnogi detalji izmijenjeni i izostavljeni, kao sto to obicno bude
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.1.2012 23:16:58
shejla
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja
Mi sinoc u CC gledali Serloka Holmsa - II dio...odlican je...
a ja cula da nije nesto, da je radnja bezveze al da su efekti super. mi danas idemo da gledamo muskarci koji mrze zene. gledala sam nekidan svedsku verziju pa taman da uporedim i vidim koja je bolja
ni meni nije bas nesto.... Ima serija Sherlok Holmes, na Fox-u i meni je extra, bolja od ovog filma.... :) Svaka epizoda je kao film, traje oko sat i po.
jeste li gledali ovaj "nas" od Andje???
Ne znam da li sam vam vec govorila, ali svakako preporucujem mini seriju "Lost room" . 4 epizode, ja i mm ih odgledali u cugu do ranih jutarnjih sati - 6 sati nismo ni trepnuli
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 4.2.2012 21:48:11
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Sinoc sam gledala Whats your number =) ispocetka nije nesto al posle i ja i mm smo se valjali nekim scenama =)
Ako ima jos kakav na ovaj fazon recite mi samo kako se zove =) volim romanticne komedije =)
pogledaj kiss and kill jako dobra komedija
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 4.2.2012 21:56:51
Mirkica
dobra komedija
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 6.2.2012 9:38:12
Mirkica
IZVORNA PORUKA: leona81
crazy stupid love je supeeeer:)
upravo skidam
preporucujte jos koji da se ima sta gledat dok ne otopli Je li ko gledao ovaj novi Gladijator kakv je film ???
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 6.2.2012 10:25:55
Amani12
Ja gledala The Switch,po preporuci Pocy i bas fin filmic Kad mi djecak zaspe danas ,na redu je Tower Heist sa Benom Stillerom i Eddie Murphy-jem ,komedija,kazu dobra.