Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:14:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leona81
koliko ja znam ako nema struje pusimo ga hajd sto se mi grijemo na struju al to odmah znaci isto i za toplane i plin...smrznut cemo se
u parvu si...i toplane i plin u domaćisntivam pokereću pupme koje rade na električnu energiju... nek nam je bog na pšomoći ako s eovo obistini
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:18:48
Hanady RR
moš ti montirat šta hoćeš u kući... šta će narod po zgradama... i otkuda im toliki šporeti i otkuda im novci za kupovinu šporeta i drava
biće tu smarzavanja i pucanja instalacija užas....
mene nije strah...ja mamu i tako danas očekujem... mi smo našli majstora da joj osprazni sistem grijanja da ništa ne popuca i ona će s amojum suprugom danas kod mene...
a ja imam kamin i spremljen ogrev svakako ...nije bio planiran baš za vanreddne situacije već za poneskad u prelazima godišnjih doba i romantike...al bože moj sreća pa smo spremni
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:22:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e eto tako te treba a ne kad nestane struje gledati kud sunce hoda
sreća i hrane imam
jer ako se to desi...kad mi nagrinu bližnjiiiiiiii koji peć nemaju i drav iz zgrada i kuća... biće veselo
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:23:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moš ti montirat šta hoćeš u kući... šta će narod po zgradama... i otkuda im toliki šporeti i otkuda im novci za kupovinu šporeta i drava
biće tu smarzavanja i pucanja instalacija užas....
mene nije strah...ja mamu i tako danas očekujem... mi smo našli majstora da joj osprazni sistem grijanja da ništa ne popuca i ona će s amojum suprugom danas kod mene...
a ja imam kamin i spremljen ogrev svakako ...nije bio planiran baš za vanreddne situacije već za poneskad u prelazima godišnjih doba i romantike...al bože moj sreća pa smo spremni
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:28:16
henna ze
a malo nam je belaja sa snijegom..de sad nek naprave dramu i sa strujom..nek dignu paniku..nek profiteri dignu cijenu drvima.uglju...i čemu sve ne.. ma žene neće ovo vječno trajati...evo već od za dva tri dana ide na bolje.... čudi me samo da nisu opet vještački napucali cijene brašna i ulja...jer narod vuče ko da imaju rovove pa će zatrapit.. pa nikad se ne može dovoljno spremiti..šta ti sve pripremiš dodje hajvan s puškom na vrata i sve ti otme... hajmo malo pozitive.. ja znam da ima dosta gladnih i smrznutih...umjeesto da ovdje kukumačemo..bolje da obidjemo stare komšije da vidimo treba li im šta...da iznesemo malo mrvica pticama..i kakve hrane cukama...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:30:05
veeseelaa
ja znam da ima dosta gladnih i smrznutih...umjeesto da ovdje kukumačemo..bolje da obidjemo stare komšije da vidimo treba li im šta...da iznesemo malo mrvica pticama..i kakve hrane cukama...
ja nemam takvih komšija u blizini, sve neki megalomani, trebali bi oni mene obići eto kakav je narod, ni da se sjeti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 11:31:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
moš ti montirat šta hoćeš u kući... šta će narod po zgradama...
pa šta se desilo sa ratnim dimnjacima?
začepljeni...prilagoćeni plinskom grijanju toplanama... svega ima... ih valja ištemat za šporet...pa valja kad svi krenu da ti povuče... pa valja imat sigurnost d aje dimnjak OK da ne dođe do gušenja ugenj monoksidom... e moja vesela...nije to smao prikačiš ga i eto ga...iapk i rat kad je počeo počeo je u proljeće... a ovo je zimski period...u sred zime
ne znam... ja se nadam da će upregnuti snage da do nestanka električne nergije ne dođe...to je najvažnije