Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 18:18:34
klemzi
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
I opet pada!!!!!!!!! user posted image
Pa i kod nas, od jutra.
I kod nas, lije, što bi rekao moj mali komšija
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 18:59:07
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
Vesela, na posao nisu obavezni da dolaze samo zaposlenici koji zive van Sarajeva, tako rekose na tv-u...moje kolege sa Pala, Kiseljaka i sl. nece ni pokusavati doci....
ma kužim.... al ne kužim kako poslodavci nemaju sluha za mame sa malom dječicom, osobito one koje žive daleko od radnog mjesta
joj tebe, ti kao da živiš u Briselu
Boga mi moj šef pravi dingospo, svi rade danas jedino ja ne
znaš li ti šta si ti sad napisala.. da je tvoj šef odlučio da svi rade u tvojoj firmi osim tebe..meni je tu nešti sumLJivo
da, uvijek sam imala štelu svi žive u centru, firma je u centru a ja jedina u n.gradu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:09:45
D_K
ja ne napustam kucu do subote ujutro :)) nakon danasnjeg haosa i uvida u stanje na putevima u Sarajevu ne izvirujem dalje od svoje avlije.. danas sam dobila i lopatu na poklon i radim na svojoj kondiciji besplatni fitnes u dvoristu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:11:20
SdZ
Svima nam se svidja zbog zimskih radosti, obustavljanja nastave , nedolaska na posao, ali najgori su ovi minusi i neociscene ulice. Ja sam danas milion puta zavrsila na neociscenom trotoaru jer je velika guzva na cesti.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:12:30
M kao Mama
JA molim Boga samo sutra da dođem do Jezera, moram raditi neki nalaz, a onda nek me i ostave gore dok ne okopni, evo noge mi otpadoše samo po prozorima visim i gledam pada li
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:33:58
pocahontas
jedno servisno pitanje opet: znate li šta se sutra događa ako ne iskoristimo onaj kupon TO u mercatoru (popust 10% utorkom) jer fakat ne znam.. ako ne obezbijede da vrijedi ovaj kupon za naredni utorak , kako misle da im ljudi dodju sutra u nabavku kad je 90% auta zatrpano? nadam se da će mi bar new mama odgovoriti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:43:21
Visnja RR
jedno servisno pitanje opet: znate li šta se sutra događa ako ne iskoristimo onaj kupon TO u mercatoru (popust 10% utorkom) jer fakat ne znam.. ako ne obezbijede da vrijedi ovaj kupon za naredni utorak , kako misle da im ljudi dodju sutra u nabavku kad je 90% auta zatrpano? nadam se da će mi bar new mama odgovoriti
joj pocy oplakah ... mercator ce biti pun bez obzira na nevrijeme
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:50:58
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
hajmo se kladiti da neće..i da ljudi neće kupovati toliko kao kad imaju aute..prva ja necu prtiti od mercatora do bosmala..pa nisam po mozgu izgorila...a nisi ni ti sa stupa po mozgu izgorila..bilza ti je wisa a meni robot...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:54:25
dubravka01
Na Ilidži ulice očišćene ali se dva auta ne mogu mimoići (osim sad onih s malim autoima i velikim sposobnostima), anyway mi sutra idemo na vakcinu, DZ regulara radi, al ne autom već "krke"
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 19:55:27
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
hajmo se kladiti da neće..i da ljudi neće kupovati toliko kao kad imaju aute..prva ja necu prtiti od mercatora do bosmala..pa nisam po mozgu izgorila...a nisi ni ti sa stupa po mozgu izgorila..bilza ti je wisa a meni robot...
ma new mama ce nam reci... ja imam dva kupona pa jbg...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 6.2.2012 20:01:00
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Na Ilidži ulice očišćene ali se dva auta ne mogu mimoići (osim sad onih s malim autoima i velikim sposobnostima), anyway mi sutra idemo na vakcinu, DZ regulara radi, al ne autom već "krke"
joj ja bi sutra trebala na posao al vidim još, a malenu vodim na Ilidžu u vrtić