Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.12.2011 19:31:13
Nunichi
Zaha, klemzi, sahara
Ja imam tremu vec...bas mi je panika da ne poludi kad nas vidi. Jos ona cim vidi kameru hoce da "gega"...morace se tajo sakriti pa je snimiti. Evo recituje kako je dosla danas...cica maca plakala, ispred vrata skakala. Cica maca moli brata da otvori vrata. A ima i koreografiju.
RE: Danas sam sretna jer... :) 22.12.2011 14:31:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zvončica
Happy, jer sam iznenadila mamu.....narucila joj ogrijev i samo je nazvala da saceka cike da to istovare.....mmmm, bice toploooo :))))
ovo je divno...zvončice super
RE: Danas sam sretna jer... :) 25.12.2011 23:54:24
ziki
Jer mi je prijteljica saopstila divnu vijest
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ja sam danas sretna jer mi muz kupio dolce gusto kaffe aparat popila sam kafu divna je
a ja sam sad ljubomorna, i procitala sam muzu na glas tvoj post
majo nemoj molim te biti ljubomorna,nisam imala tu namjeru samo sam bila jako sretna nisam osoba koja voli da se hvali,mozda tako ispada ali zaista nije tako ljubim ja tebe majo imaces i ti jednog dana vidjeces Amam ja sam, svoj jako zeljela i cekala sam tri mjeseca i dobila,hvala ti mila ma on je divan kupio mi je i cilim i sofu,eto i zato sam sretna
Jer sam postala tetka po 3.put i nemogu vam opisat ovaj osjecaj...Sreca i tuga...Sreca jer se konacno rodila princeza a tuga sto sam daleko....Sto nemogu uzet bebicu u narucje :( Al bitno da je sve proslo kako treba!Da su i mama i bebica dobro..
ja sam danas sretna jer mi muz kupio dolce gusto kaffe aparat popila sam kafu divna je
a ja sam sad ljubomorna, i procitala sam muzu na glas tvoj post
majo nemoj molim te biti ljubomorna,nisam imala tu namjeru samo sam bila jako sretna nisam osoba koja voli da se hvali,mozda tako ispada ali zaista nije tako ljubim ja tebe majo imaces i ti jednog dana vidjeces Amam ja sam, svoj jako zeljela i cekala sam tri mjeseca i dobila,hvala ti mila ma on je divan kupio mi je i cilim i sofu,eto i zato sam sretna
hehehe nije to bila negativna ljubomora, niti sam sta pomislila da se hvalis :)
Jer sam postala tetka po 3.put i nemogu vam opisat ovaj osjecaj...Sreca i tuga...Sreca jer se konacno rodila princeza a tuga sto sam daleko....Sto nemogu uzet bebicu u narucje :( Al bitno da je sve proslo kako treba!Da su i mama i bebica dobro..
Cestitam Dinci,da cura bude ziva i zdrava...a znam ja da tetka nece moci dugo izdrzati, eto tebe da vidis secerku :)
Jer sam nakon duuugo trazenja uspjela pronaci cizme koje su mi taman oko lista, nema lufta ni 1 cm
Ženo mila što me zaintrigira na bazaru ha, ha. Šta će ti više čizama, kud ćeš s njima . Svako ima neki problem ti gledaš da nema lufta, a meni treba još puuuuno lufta da se kao Pepeljugine polusestre uvučem u neke elegantne čizmice ili cipelice .
Ženo mila što me zaintrigira na bazaru ha, ha. Šta će ti više čizama, kud ćeš s njima . Svako ima neki problem ti gledaš da nema lufta, a meni treba još puuuuno lufta da se kao Pepeljugine polusestre uvučem u neke elegantne čizmice ili cipelice .
Hahaha, joj, isto kao kod mene. Ma meni je sara na vecini cizama uska i ne mogu zakopcati cizme. Uzas. Pa dragi proizvodjaci obuce, nemaju svi jednaku sirinu noge.