Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 31.10.2011 21:45:20
henna ze
IZVORNA PORUKA: koka i po
e moja Novonaseljska vilo...da je srce kamen nocas bi plako samnom zbog tvoje dobrote .....da zaviris u moju dusu tek bi osjetila kolikom si je toplotom ispunila ...vidas moje rane samo onako kako pravi prijatelji to znaju ... sretna sam sto te imam..takvu kakva jesi...sretna sam sto bi za me krvi dala a ne trazila nista zauzvrat....nocas neplacem od tuge nego od srece sto te Allah posla u moj zivot pravi cisti prijatelju moj . mojoj Neri.....
koko draga...a ko tebi krvi ne bi dao..dušo moja..evo ja bih sad....i garant bi ti dobro stajala...pusa velika..
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.11.2011 14:31:10
emma.L
moje veliko sunce više nije jako bolesno moje veliko sunce zna izgovoriti glas R moje malo sunce jučer nije imalo grčeve su moja oba sunca pustila mamu na dugo čekani koncert
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.12.2011 18:49:25
klemzi
samo da ne skoci sa bine kad nas vidi, imam strah...
bravo za malu puslicu
ženske stvari milenium
jeste li ikad imali mjesečnicu dok ste bili na moru i da li ste se tada kupali i koristili tampone.
ja baš trebam dobiti kad mi mm ode na godišnji, siklus mi se malo pomjerio i sad ne znam što da radim?!molim vas mišljenja
ne bi išli na more (14%)
išla bih ali se ne bih kupala (14%)
kupala bih se i koristila tampone (63%)
ne znam... (4%)
nešto treće... (5%)
Broj svih glasova: 139
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!