Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretna sam jer je moj Emin pojeo supicu sa puno povrca...Ljubav mamina..Mozda sad neko misli da nisam normalna,ali stvarno mi je dozivljaj kad on pojede nesto,jos je zdravo
Sretna sam jer je moj Emin pojeo supicu sa puno povrca...Ljubav mamina..Mozda sad neko misli da nisam normalna,ali stvarno mi je dozivljaj kad on pojede nesto,jos je zdravo
I moj Adi je juce sve pojeo , povrce , ma sve sve. ponosna sam bila....
bravo Adi
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Prvu jutarnju kahvu sam popila sa svojim babom,ja i on sami,onako rahat a bas mi je bio iznenadjenje,nisam znala da ce doci. Volim te babi,do neba i opet,ziv mi i zdrav bio jos puno puno godina
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.10.2011 14:49:42
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Amam
Prvu jutarnju kahvu sam popila sa svojim babom,ja i on sami,onako rahat a bas mi je bio iznenadjenje,nisam znala da ce doci. Volim te babi,do neba i opet,ziv mi i zdrav bio jos puno puno godina
divno, tako mi fali moj otac i ta naša zajednička kafa uživaj draga moja, najsretniji momenti su kad ste svi na okupu
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.10.2011 20:36:17
muaaa
Sretna i presretna,upravo sam saznala da cu postati strina po treci put.Draga moja jetrvice hvala ti na divnoj vijesti,placem od srece a ti si mene nagovarala na trece dijete....ljubim vas
RE: Danas sam sretna jer... :) 31.10.2011 19:29:54
koka i po
e moja Novonaseljska vilo...da je srce kamen nocas bi plako samnom zbog tvoje dobrote .....da zaviris u moju dusu tek bi osjetila kolikom si je toplotom ispunila ...vidas moje rane samo onako kako pravi prijatelji to znaju ... sretna sam sto te imam..takvu kakva jesi...sretna sam sto bi za me krvi dala a ne trazila nista zauzvrat....nocas neplacem od tuge nego od srece sto te Allah posla u moj zivot pravi cisti prijatelju moj . mojoj Neri.....
Anketa
zabrinuta amaniamanic
Evo vec godinu pokusavamo s bebicom..I nista---Dr. kaze da je do ciste(cokoladne)-Drugi da nije..Na kraju su me 4 pregledala i u sustini nista..Danas idem kod dr.da vidim da ostranim cistu..Sta mislite...Molim pomoc i napisite mi iskustvo..
Ostraniti (71%)
Cekati da pukne (0%)
Kako dr. kaze (29%)
Broj svih glasova: 45
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!