Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Danas sam sretna jer... :) 1.2.2012 15:24:19
chuci
jer smo ovaj mjesec uspjeli uštediti nešto napokon malo ali barem nije nula ili minus na računu
_____________________________ mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
RE: Danas sam sretna jer... :) 1.2.2012 15:29:08
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci jer smo ovaj mjesec uspjeli uštediti nešto napokon malo ali barem nije nula ili minus na računu blago vama, da nam se rijesiti minusa i ja bih bila jaaaako sretna!
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Danas sam sretna jer... :) 1.2.2012 15:29:56
Lulu_08
Jer smo zivi i zdravi i jos godina 100, da je pesme i vina i da nas cuva Bog... Ma onako bez nekog razloga, sretna sam na onome sto mi je dragi Bog podario!!
_____________________________ 25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
RE: Danas sam sretna jer... :) 1.2.2012 15:30:53
chuci
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: chuci jer smo ovaj mjesec uspjeli uštediti nešto napokon malo ali barem nije nula ili minus na računu blago vama, da nam se rijesiti minusa i ja bih bila jaaaako sretna! ja u plusu nakon duže vremena. sve nešto nešto se dešavalo.
_____________________________ mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
RE: Danas sam sretna jer... :) 8.2.2012 17:26:42
lely
Sretna sam jer se rodio mali princ,nek nam je živ i zdrav,a i njegova mamica da se bzo oporavi....Volim vas punooooo
RE: Danas sam sretna jer... :) 8.2.2012 21:24:22
veeseelaa
sretna sam jer mi je mama prizdravila i ide na bolje jer imam divnog muža pa se nekad pitam jel sanjam sve ovo, tako brižan, strpljiv, drag i plemenit čovjek.... svaki dan se zahvaljujem Bogu jer ga imam
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Danas sam sretna jer... :) 12.2.2012 8:51:01
mersiha 77
Danas sam presretna jer mi ja dosao moj brat i jer mi je kupio moj omiljeni parfem bruno banani a da me ni pitao nije hvala mu do neba
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 14:20:53
damma
je moja rodica rodila prekrasnog bebana dobro nam dosao u familiju i da si nam dugo zdrav i ziv aBd ...
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 14:28:48
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mersiha 77 Danas sam presretna jer mi ja dosao moj brat i jer mi je kupio moj omiljeni parfem bruno banani a da me ni pitao nije hvala mu do neba brat je laf
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 14:55:00
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa sretna sam jer mi je mama prizdravila i ide na bolje jer imam divnog muža pa se nekad pitam jel sanjam sve ovo, tako brižan, strpljiv, drag i plemenit čovjek.... svaki dan se zahvaljujem Bogu jer ga imam
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 17:47:50
teacher75
...me mm iznenadio za valentinovo iako ja njemu nisam nista kupila i jer sam gledala svoju bebicu na UZ kako mase rucicama
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 20:03:23
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 ...me mm iznenadio za valentinovo iako ja njemu nisam nista kupila i jer sam gledala svoju bebicu na UZ kako mase rucicama a ti fino slikicu bebice das taji za valentinovo i on bude sretan :)
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
RE: Danas sam sretna jer... :) 14.2.2012 20:56:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: teacher75 ...me mm iznenadio za valentinovo iako ja njemu nisam nista kupila i jer sam gledala svoju bebicu na UZ kako mase rucicama a ti fino slikicu bebice das taji za valentinovo i on bude sretan :) nismo dobili slicice, sad smo vec veliki pa se ne vidi
RE: Danas sam sretna jer... :) 17.2.2012 10:31:18
emma.L
su moja djeca zdrava, jer se vidi svjetlo na kraju ovog bijelog tunela , jer se i Mostar polako otapa i vidjet ćemo dedu uskoro, jer jedna duda stalno ide gore-dole dok okice spavaju a mama odmara na RR .
_____________________________ Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008. Timur, radost mamina, 9.10.2011.
RE: Danas sam sretna jer... :) 17.2.2012 10:53:25
bellla
sretna sam jer je moj brat konacno ostvario,nesto sto je jako dugo cekao. volim te braco
_____________________________ Be happy,it drives people crazy!
RE: Danas sam sretna jer... :) 17.2.2012 10:56:40
Ilhana RR
... jer mi je divno kad vidim da u danasnje vrijeme jedan brak moze opstati ovoliko dugo i ako Bog da jos puno puno puno godina biti skupa... ... sto mi je dijete onako kako jeste, jednostavno je savrsena ♥ ... sto ja i mm zelje zajedno ostavaramo... jedna za drugom ♥
_____________________________ ~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.2.2012 14:47:09
Anoniman
... nasa mala organizacija hoce da uspe , neki dan dobili registarski br od grada Bec-aa i napokon zakazali termin za objekat Boze hvala ti toliko sam sretna
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.2.2012 15:26:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama ... nasa mala organizacija hoce da uspe , neki dan dobili registarski br od grada Bec-aa i napokon zakazali termin za objekat Boze hvala ti toliko sam sretna Cestitam, sta god da je Sretno!
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.2.2012 21:43:26
M kao Mama
Ne da sam sretna, već sam presretna, hvala dragom Allahu, moja bebara je dobro, divno napreduje, dr. zadovoljan mojom trudnoćom, baš sam sretna
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.2.2012 21:52:54
bebacha
bravo.et jos malo i bebica dolazi.ako bog da da porod bude punooo laksi od prvog
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.2.2012 12:49:02
IceRose
jer se mm odusevio novim kolacem
_____________________________ Haris 01.05.2013. "Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.2.2012 15:14:53
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Ne da sam sretna, već sam presretna, hvala dragom Allahu, moja bebara je dobro, divno napreduje, dr. zadovoljan mojom trudnoćom, baš sam sretna
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.2.2012 20:00:56
Hurma
danas smo ušli u mjesec....
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.2.2012 20:27:56
Ilhana RR
... jer sutra obucavam novu djevojku na poslu, sto znaci da ja samo sjedim i govorim sta ona treba a radi ;)
_____________________________ ~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
RE: Danas sam sretna jer... :) 27.2.2012 14:13:54
Ilhana RR
... kad sam stala na vagu pokazalo mi je -12 kg od ljetos =) al eto racunam kao samo -10... sretna sam jer je konacno krenulo pravim putem a sto je najbolje bez ikakve dijete mrsam =)
Anketa
nokti a šta ste uradile sa prvim noktima koje ste osjekli svojoj bebi?kažu treba ih prosuti po školskom dvorištu da beba bude dobar đak,hahah bacila ih (
81% )
čuvam ih (
6% )
prosula po školskom dvorištu (
5% )
nešto četvrto,šta (
7% )
Broj svih glasova: 111 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake