palachinken
|
IZVORNA PORUKA: ciciban26 IZVORNA PORUKA: palachinken Dobila sam u savjetovalistu kalendar dohrane koja počinje od 4. og mjeseca, ako ko zeli, prepisat cu ga ovdje. Pisi Po meni, neke stvari su za odbaciti, ma kao i kod svakog kalendara dohrane, ali eto, ja cu prepisati od-do, čisto da imaš okvirno šta i kako: 0-4mj dojenje, rižine pahuljice 4mj dojenje ili AD; jabuke, banane ,kruške; kukuruzne pahuljice; 5mj dojenje ili AD; marelice, breskve, šljive, tresnje; mrkva, spinat, tikva, blitva, cvekla; margarin, ulje (suncokret ili maslina) 6mj dojenje ili AD; zobene pahuljice, krompir, mahune, brokule, bijelo meso (puretina ili piletina), keks (petit beure ili cornflakes) 7mj dojenje, svježi kravlji sir; kuh, dvopek; maslac; teletina, pastrmka, bijela riba 8mj dojenje, jogurt, kiselo mlijeko; borovnice, maline, kupine; tjestenina; grašak, repa, paradajz; žumanjak, tamno meso; 9mj dojenje, vrhnje; limun, naranča, grejp; kelj, prasa; junetina, govedina; puding 10mj dojenje i sve navedeno; peršun; čokolada u prahu 11mj dojenje i sve navedeno; leća, grah, kupus; plava riba 12mj dojenje i sve navedeno; lubenice, jagode, koštunjavo voce; sol i ostali začini (po malo); sardine, suhomesnati proizvodi; slatkiši u vrlo malim količinama.