|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
18.1.2012 10:37:51   
Lana_
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: Lana_

jutrooo user posted image meni je dosadilo ovo sunce kod nas,ja bi malo snijega,zime user posted image user posted image

Djana baš sam ti vidjela sliku tamo,super je a curica ti je preslatka...al ja sam te totalno drugačije zamišljala user posted image

Heheh, stooo kako? user posted image user posted image user posted image na rapoooort hehehhehe....
!!

mislila sam da si starija,deblja i plavuša...neznam zašto user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11051
18.1.2012 10:39:14   
Lulu_08

jutrooo user posted image meni je dosadilo ovo sunce kod nas,ja bi malo snijega,zime user posted image user posted image

Djana baš sam ti vidjela sliku tamo,super je a curica ti je preslatka...al ja sam te totalno drugačije zamišljala user posted image

Heheh, stooo kako? user posted image user posted image user posted image na rapoooort hehehhehe....
!!

mislila sam da si starija,deblja i plavuša...neznam zašto user posted image user posted image user posted image

Hahahahahahaha, bezbeli da ti preozbiljno zvucim hehehehehehehehe, joj nasmija me hvala ti ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 11052
18.1.2012 10:39:20   
gerberka
anđelo, ja sam od početka željela da vjerujem da ćemo moja user posted image i ja doći do 9 tog i jesmo hvala Bogu user posted image tako cete ui vas dvoje aBda user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11053
18.1.2012 10:39:28   
Lana_
user posted image

< Poruku je uredio Lana_ -- 18.1.2012 10:40:54 >

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11054
18.1.2012 10:50:53   
soraya
djana i ja ti vidjeh slike i mogu ti reci da si prelijepaaaaa i ti i tvoja slatka curica!
a i ja sam te zamisljala kao plavu, nemam  pojma sto.

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 11055
18.1.2012 10:56:43   
pauza
dobro jutro drage moje!!!
dzenyA, iskrene cestitke od srca!!! user posted image user posted image Neka djecak bude zdrav i sretna puuuno godina sa svojim roditeljima!!user posted image user posted image user posted image
Arina, jos jednom sretnooo i cekamo cim prije lijepe vijesti!!
anđelo, nemoj se sekirati, sve ce aBd biti u redu.... cuvam fige da nalazi budu ok:-)
soraya, izgleda da si nam sljedeca:-))))
ja danas idem na ctg, ali zapravo jedva cekam nedelju kad imam pregled kod svoje dr, naravno kao se ne porodim do tada:-)) a bas mi se mrsko nakaniti danas po ovoj zimi, uzas.... trebala bi i po uputnicu u Skerlicevu, ali poledilo pa me strah uz brdo niz brdo:-)) a na ctg ce me voziti svekar, on je dusa jedna, ja mu branim da se ne muci, ali nema sansi da me pusti samu.... i prosli put me vozio i sve me ceka.... ma dusa jedna od covjeka, kao da mi je otac:-)) znam da je to rijetkost, ali eto ja sam izgleda imala srecu:-))

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 11056
18.1.2012 11:01:11   
Lulu_08
soraya hvala mila ejs zastidi me hehehe, hvala hvala, a fakat da nije zbog ovog avatara zvoncice da mislite da sam plava hehehehehe...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 11057
18.1.2012 11:10:43   
veki_aki
odo odmah slikice virnut jer te ja zamisljam ko tamnokosu, vrckavu slatkicu...
Soraya ti si sljedeca, jos dan-dvauser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11058
18.1.2012 11:15:08   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

a na ctg ce me voziti svekar, on je dusa jedna, ja mu branim da se ne muci, ali nema sansi da me pusti samu.... i prosli put me vozio i sve me ceka.... ma dusa jedna od covjeka, kao da mi je otac:-)) znam da je to rijetkost, ali eto ja sam izgleda imala srecu:-))

e svaka mu cast!!! predivno!!! u biti bi svaki svekar trebao pokazati takvu pažnju, jer je to i njegovo unuce...nažalost moj zapinje kao i djanin, krene ali zapne...

djana super foto, ma ekstra user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 11059
18.1.2012 11:15:10   
Lulu_08
veki_aki hvala mila hihihih bas me postidi hihihihihih...dusa si user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 11060
18.1.2012 11:16:01   
Lulu_08
Hvala gerbo puno!!! user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11061
18.1.2012 11:16:44   
raja_ringe
dush user posted image user posted image user posted image za user posted image

Djana
preslatke ste i ti i L. Ja te nisam zamišljala plavu, ali sam i ja mislila da si starija :) nemam pojma zašto. Znači L. već zna sa bebu :) uvijek se pitam kako je to saopštiti starijem djetetu da će dobiti bracu ili seku.

Ej mene interesuje, a nisam pogledala možda ima tema već :), hoćete li se vi ljubiti sa mužem pred djecom?? Moji roditelji nisu nikada pred nama, a ja i mm kad god smo u kući (sami) ljubakamo se i grlimo i mazimo..baš će biti neobično to sve promjeniti.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11062
18.1.2012 11:19:57   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: anđelo

Za Hatsepsut
http://www.youtube.com/watch?v=DG3YlFtsAsc&feature=player_embeddedUživaj user posted image

user posted image za Nefertiti ! Hvala andjelo,ja ovdje samo "provirim" pisem na drugoj temi,nekako sam se srodila s zenicama s druge teme !

Inace dobro jutro,snijeg pada li pada,ne znam ko je sretniji moj sinak ili ja.Planirali danas na Vlasic,ali babo nam "devera" s svojim rukama.vidjet cemo sutra.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 11063
18.1.2012 11:22:21   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

dush user posted image user posted image user posted image za user posted image

Djana
preslatke ste i ti i L. Ja te nisam zamišljala plavu, ali sam i ja mislila da si starija :) nemam pojma zašto. Znači L. već zna sa bebu :) uvijek se pitam kako je to saopštiti starijem djetetu da će dobiti bracu ili seku.

Ej mene interesuje, a nisam pogledala možda ima tema već :), hoćete li se vi ljubiti sa mužem pred djecom?? Moji roditelji nisu nikada pred nama, a ja i mm kad god smo u kući (sami) ljubakamo se i grlimo i mazimo..baš će biti neobično to sve promjeniti.

Hvala mila puno, pa obzirom da je mene L. vec iz mjeseca u mjesec pitala "je li sada ima beba u stomaku" hehe nije bilo tesko saopstiti joj, ali smo u pocetku "cuvale za sebe to" to je bila njena, tajina i mamina tajna, pa je bila sva vazna sto niko ne zna a mi znamo hehehehe...

Sto se tice poljubaca, muz i ja smo se ljubili uvijek pred L., sad ne mislim na french kissing hehe ali onako cmokic moze sto da ne user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 11064
18.1.2012 11:22:55   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Za Hatsepsut
http://www.youtube.com/watch?v=DG3YlFtsAsc&feature=player_embeddedUživaj user posted image

user posted image za Nefertiti ! Hvala andjelo,ja ovdje samo "provirim" pisem na drugoj temi,nekako sam se srodila s zenicama s druge teme !

Inace dobro jutro,snijeg pada li pada,ne znam ko je sretniji moj sinak ili ja.Planirali danas na Vlasic,ali babo nam "devera" s svojim rukama.vidjet cemo sutra.

Mogu misliti radosti velikog djecaka, a sta je TM sa rukama?

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 11065
18.1.2012 11:23:25   
veki_aki
Djana taman kako sam te zamisljala, samo sam ti ja jos dodala jedan konjski repic na glavuuser posted image
Dush super za srceuser posted image , da tako i ostane i da ni ti vise ne brines!
E gerbo i tebi zapinje, al pored takvog tate ti ni ne treba!
Rajo-ringe sve se to polako sredi i ustali. Dok je skroz malo neces ni razmisljat sta radis poslje polako djete navikne na to, neces se sad bas zvalit pred njim al na poljubcic il zagrljaj treba da navikne. Mi smo imali jedan period kad je bio ljubomoran na nas dvoje , i cim se mi zagrlimo il sta on odmah doleti i ljubi me, kasnije je znao govorit mene niko ne voli ak bi se slucajno poljubili il nest, al to popusti. Voli i djete da mu se mama i tata vole i slazu.

Neposredna veza do poruke: 11066
18.1.2012 11:25:22   
soraya
dush bravo za srculence, da malo smiris brigu.

E moram se i ja pohvaliti za predivnog svekra user posted image . odnosi se prema meni kao prema svom djetetu, kad god muza nema a treba nesto obaviti, on je tu. Jucer mi je bio bas simpatican, nazvao on mm i rekao mu da mu se bas oduzilo iscekivanje bebice, kaze on ni vlastitu djecu tj.mm i njegovog brata nisam jedva cekao kao unuce.

Neposredna veza do poruke: 11067
18.1.2012 11:25:29   
gerberka
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

nisu ni moji pred nama djecom...ja neću također..jako je važno da dijete samo postavi granice..dakle, niti ce me gledati kako se ljubakam, niti cu vrsiti pritisak u smislu hajd poljubi ovu tetku, hajd ovu nenu i sl...

a nista mi ne rekoste za sluzni čep, jel se osjeti kad izleti ? user posted image user posted image

haaatooo user posted image user posted image user posted image hocemo sa zenicnakama na kafu u petak? sta mislis, imas li kakvih planova?

Neposredna veza do poruke: 11068
18.1.2012 11:27:49   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: soraya

dush bravo za srculence, da malo smiris brigu.

E moram se i ja pohvaliti za predivnog svekra user posted image . odnosi se prema meni kao prema svom djetetu, kad god muza nema a treba nesto obaviti, on je tu. Jucer mi je bio bas simpatican, nazvao on mm i rekao mu da mu se bas oduzilo iscekivanje bebice, kaze on ni vlastitu djecu tj.mm i njegovog brata nisam jedva cekao kao unuce.

Auuu soraya blago tebi mila, bas je lijepo to cuti i drago mi je da takvi ljudi postoje! Pored mog svekra bi mi mogli pa dobro ne bas poprijeko crknuti ali eto desilo se da u bolnici budem a on tek neki 10ti dan skonta hehehehe...

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 11069
18.1.2012 11:28:37   
hatepsut

Za Hatsepsut

Mogu misliti radosti velikog djecaka, a sta je TM sa rukama?

Ma ima bradice na rukama,pa je juce trebao da skida,medjutim ima upalu pa za 7 dana.sad treba stalno da maze nekom mascu,pije antibiotike,ne smije kvasiti ruke,mora paziti da nebi "zakacio"  nekom odjevnim predmetom ili necim drugim...pa dusa moja sva nesto isprepadan user posted image

Kako ste vas dvoje ? Princeza ?
Na dvoje smo super,sinoc je bila prva noc kad nismo povracali user posted image inace svako vece mi muka dodje,ja sve mimo svijeta user posted image Juce od kolegice iz Austrije dobila neke sitnice i izmedju ostalog 3 bodica 56bruser posted image ,haljinicu i 2 peskira za bebija.aa reko rano je,kaze ovo da ti naslutim curicu user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11070
18.1.2012 11:31:00   
hatepsut
Gerbice user posted image kako ste pasa i ti ? Uff jedino ako mi muz bude kuci,pa da nas doveze mogli bi i po tebe navratiti.inace ja sama pjeske ne smijem,ala sam se ubezobrazila user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 11071
18.1.2012 11:31:42   
soraya
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11072
18.1.2012 11:42:40   
gerberka

Gerbice user posted image kako ste pasa i ti ? Uff jedino ako mi muz bude kuci,pa da nas doveze mogli bi i po tebe navratiti.inace ja sama pjeske ne smijem,ala sam se ubezobrazila user posted image

a budemo vidjeli do petka user posted image ne znam dal mi je mm nocna, nekako cemo se organizovati za prevozuser posted image
dobro smo, dobivam batine, al sta bi sad user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 11073
18.1.2012 11:43:57   
jakosretna
drage moje sve ste na terminima i cekate a do mene ima jos a cu akobogda tek u maju da rodim mog sincicauser posted image .
Iskreno tolko se bojim poroditi i susresti se sa svim tim bolovima da razmisljam da rodim i na carski,sta mi vi preporucujete ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11074
18.1.2012 11:45:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

drage moje sve ste na terminima i cekate a do mene ima jos a cu akobogda tek u maju da rodim mog sincicauser posted image .
Iskreno tolko se bojim poroditi i susresti se sa svim tim bolovima da razmisljam da rodim i na carski,sta mi vi preporucujete ?user posted image user posted image user posted image

Šanse su da te neće boljeti više nego kad trebaš dobiti user posted image
A kad krenu naponi, tad te toliko pukne neka euforija da nista ne osjetis user posted image
I jos jedna stvar, i CR boli, mislim, nakon CR. To je operacija i nije bezbolna.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 11075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *