|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
16.1.2012 22:56:16   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a po cijele dan čitam šta se jelo, pilo, ko je šta sebi kupio od odjeće i obuće, slikice svakog cvijeta u bašti itduser posted image
slikaću i ja svoje cvijeće dok skinem ove turiste sa ogradeuser posted image
(ovo je bilo zadnje šala da se ko ne bi nadodavao) user posted image

ne moras da slikas, vjerujemo ti ...ja se sjecam jedne fotke tvoje kuce ...nekakva zimska idila...bas mi se jako dopalo...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1176
16.1.2012 22:57:07   
Ilhana RR
Slazem se sa Visnjom, i ja se sjecam te slike =) Bas prelijepo izgleda =)

A i par drugi slikica koje si nekad, ne znam jel ovdje ili na nekoj drugoj temi postavila...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1177
16.1.2012 22:58:01   
M kao Mama
U mom domu je bilo onako kako smo ja i muž željeli, a uklapali smo se u naš jorgan, uglavnom imala sam svojih 65 kvadrata i nisam nisam pričala da ima imam 180, imala sam nove stvari, grijanje, ugradbenu kuhinju, sve moguće aparate, imala sam garažu u njoj auto od 27 hiljada,ogromnu bašću, vrt, cvjetnjak, vočnjak, bunar, ljetnikovac, sušaru. Sve sam to imala, akobogda na putu smo da imamo još i bolje. Nije da se hvalim, ali eto,

Neposredna veza do poruke: 1178
16.1.2012 23:11:11   
Galicia
Ja sam ona sto voli gledati ljudima kroz prozor kuca i stanova. Uzivam u tome. A najvise volim vidjeti tudji nered po dnevnoj sobi user posted image user posted image .
A sva se iznerviram (al ozbiljno) kad prodjem pored neke vile kao iz filmova, a na prozorima paravani navuceni. Grrrrr.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1179
16.1.2012 23:28:03   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a po cijele dan čitam šta se jelo, pilo, ko je šta sebi kupio od odjeće i obuće, slikice svakog cvijeta u bašti itduser posted image
slikaću i ja svoje cvijeće dok skinem ove turiste sa ogradeuser posted image
(ovo je bilo zadnje šala da se ko ne bi nadodavao) user posted image

ne moras da slikas, vjerujemo ti ...ja se sjecam jedne fotke tvoje kuce ...nekakva zimska idila...bas mi se jako dopalo...

hvala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1180
16.1.2012 23:50:02   
mama75
user posted image
Uh vidjela sam predivan bracni krevet danas u BBI - coincasa, neki bijeli, pa jos ga nadjidjali sa nekakvim jastucima u obliku srca, pa posteljina crveno-bijela sa srcima, pa neka fotelja pored... Ma skroz sladak. Ali ne mogu ga nikako ukopiti u postojece stanje - em je bijeli, em je siri 17cm od ovog sto sada imamo, pa ni madrac ne mogu isoristiti, em je 1500KM user posted image

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 17.1.2012 22:35:16 >

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1181
16.1.2012 23:52:32   
mamine oci
ma ko da je bitno ko gdje zivi, nek je svako zadovoljan onim sto ima, jer nazalost ima onih koji zive bas kao u ovoj tvojoj drugoj slici vesela, ovo je ipak tema "kako izleda vas dom" bez obzira na kvadraturu, ko je kreativan slikace pokazati svoj stan za nas koji volimo da gledamo i pronalazimo ideje, ili mozda samo da mastamo user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 1182
17.1.2012 8:26:27   
babina beba
Ja volim da gledam Ilhanino uredjenje interijera kao i dekorisanje onih finih jela na stolu:) Ilhana stavljaj slike.

A o hvaljenju mogla bi se tema posebna otvoriti pa ko hoce da se hvali bujrum tamo, ali kao sto rece Hanady svi cemo u 2 metra bez geometra!

Neposredna veza do poruke: 1183
17.1.2012 8:42:00   
Mirkica
ENA TAJRA  super vam je u domu.

Ena gdje si kupila krevetic Emirov bas mi se dopada  je li u Ikei ????  

Pahuljice za dnevni boravak  su mi one boje prelijepe i za kuhinju hvala za ideju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1184
17.1.2012 10:23:59   
vjestica

btw i ja volim gledati kroz prozore user posted image
ne zanima me tuži red ili nered, nego eventualne ideje koje mogu dobiti za uređenje svog stana
američki plakar i ja imam u planu, ali nikako da dođe na red user posted image
dok se ne riješim nekih kredita, ne mogu ozbiljnije pristupiti uređenju stana, ali bi mi dobro došle ideje za neke sitne promjene user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.1.2012 20:50:58 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1185
17.1.2012 10:58:41   
many
ovako izgleda na pola zavrsena moja dnevna sobaa
user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 1186
17.1.2012 11:14:26   
Lady26
Postoji li neki sajt (sa prijedlozima) gdje bih ja mogla vidjeti kako urediti mali stancic user posted image
Jer mi je dodijalo sve, natrpano (a ne mogu bez tih stvari), pretrpano....
Kad gledam vase slike dodje mi da placem user posted image .... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 1187
17.1.2012 11:18:31   
Anoniman
Ima na fb jedna ja sam mnogo ideja ukrala al ne merem da se sjetim cini mi se uredjenje stana se zove , stavljaju linkova sa prijedlozima...Nije lose

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1188
17.1.2012 11:18:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Postoji li neki sajt (sa prijedlozima) gdje bih ja mogla vidjeti kako urediti mali stancic user posted image
Kad gledam vase slike dodje mi da placem user posted image .... user posted image
imas na ikeinom sajtu uvijek prijedloge za male prostorije i kako ih prakticno urediti a da lice na nesto

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1189
17.1.2012 11:20:32   
Anoniman
https://www.facebook.com/pages/Uredjenje-Stana-Saveti-i-Trikovi/121587041224700

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1190
17.1.2012 11:25:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

imas na ikeinom sajtu uvijek prijedloge za male prostorije i kako ih prakticno urediti a da lice na nesto

mm i ja imamo toliko ideja šta bih mogli sve uraditi u svom stanu, ali nam treba marakauser posted image , postavim link nekad kasnije gdje mi to crpimo idejeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1191
17.1.2012 11:26:38   
Hanady RR
ja imama kući neki ikea porgram...
ajjjjjjjjj šta sve tamo možeš premještat , msještata...
al ja uglavnom smjetsim tamo stavri koje nemamuser posted image a ne one koje imam da uglavim u tu sobu u porgramuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1192
17.1.2012 11:26:44   
klemzi
Breskva, tebi ćemo kasnije postaviti link s markama user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1193
17.1.2012 11:28:49   
Anoniman
hocel meni neko poslat pp sta se ovdje jucer desavalouser posted image user posted image
znam da sam mahalusauser posted image user posted image

Ma ja svasta nadjem...al sto breskva kaze...fali samo para i novaca...ideja imam i viskauser posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 1194
17.1.2012 11:32:16   
Anoniman
Lady, samo opleti po netu. U google ubacuj razne termine, opleti po slikama i eto ti ideja.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1195
17.1.2012 11:39:50   
Hannan

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: dadada

mm i ja imamo toliko ideja šta bih mogli sve uraditi u svom stanu, ali nam treba marakauser posted image , postavim link nekad kasnije gdje mi to crpimo idejeuser posted image

Dobila si platu, iskoristi je user posted image user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1196
17.1.2012 21:32:43   
Anoniman

kao što obeća evo link da parite oči

http://www.youtube.com/watch?v=mtSpH6-Vvf0

http://www.clei.it/

IZVORNA PORUKA: klemzi

Breskva, tebi ćemo kasnije postaviti link s markama user posted image user posted image

sad je red na vas dajte mi da gledam markeuser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 17.1.2012 21:33:10 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1197
17.1.2012 22:00:24   
Lady26
Zaboravih da sam pitala user posted image user posted image user posted image , uzas...
Hvala puno, evo parim oci i skupljam ideje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1198
17.1.2012 22:53:30   
Ilhana RR
Breskvic, primas li euro?

user posted image

Ja rado gledam ovdje kad trazim inspiraciju jer ovdje je sve postavljeno od raje koja sama renovira... neki cak imaju i od pocetka do kraja sve slike...

http://www.styleroom.se/

idi na Inredningsalbum i tu su albumi svi...

Kök je kuhinja
Badrum je kupatilo
Sovrum je spavaca
Barnrum je djecija
Vardagsrum je dnevni...

;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1199
21.1.2012 22:29:09   
Idina mama
Svako od vas ima predivan dom. Lijepo je i uredno. Ja muku mucim sa sortiranjem i odlaganjem stvari kojih imamo previse. Imam ja i ideja i zelje, ali nemam vremena, a i volje da bas sad sredim ostavu, radnu sobu, .... Dajte mi malo volje. Kud ste odlozile maxi cosi kad je dijete preraslo tu sjedalicu, kud sa ogromnim kolicima, ...
A valjda cu izdrzati malo. Nadam se da cemo brzo seliti u veci prostor. Pa, iako cu imati vise prostora, opet sve to treba smjestiti. Kud i kako sa stvarima?

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *