Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
a po cijele dan čitam šta se jelo, pilo, ko je šta sebi kupio od odjeće i obuće, slikice svakog cvijeta u bašti itd slikaću i ja svoje cvijeće dok skinem ove turiste sa ograde (ovo je bilo zadnje šala da se ko ne bi nadodavao)
ne moras da slikas, vjerujemo ti ...ja se sjecam jedne fotke tvoje kuce ...nekakva zimska idila...bas mi se jako dopalo...
U mom domu je bilo onako kako smo ja i muž željeli, a uklapali smo se u naš jorgan, uglavnom imala sam svojih 65 kvadrata i nisam nisam pričala da ima imam 180, imala sam nove stvari, grijanje, ugradbenu kuhinju, sve moguće aparate, imala sam garažu u njoj auto od 27 hiljada,ogromnu bašću, vrt, cvjetnjak, vočnjak, bunar, ljetnikovac, sušaru. Sve sam to imala, akobogda na putu smo da imamo još i bolje. Nije da se hvalim, ali eto,
Ja sam ona sto voli gledati ljudima kroz prozor kuca i stanova. Uzivam u tome. A najvise volim vidjeti tudji nered po dnevnoj sobi . A sva se iznerviram (al ozbiljno) kad prodjem pored neke vile kao iz filmova, a na prozorima paravani navuceni. Grrrrr.
a po cijele dan čitam šta se jelo, pilo, ko je šta sebi kupio od odjeće i obuće, slikice svakog cvijeta u bašti itd slikaću i ja svoje cvijeće dok skinem ove turiste sa ograde (ovo je bilo zadnje šala da se ko ne bi nadodavao)
ne moras da slikas, vjerujemo ti ...ja se sjecam jedne fotke tvoje kuce ...nekakva zimska idila...bas mi se jako dopalo...
Uh vidjela sam predivan bracni krevet danas u BBI - coincasa, neki bijeli, pa jos ga nadjidjali sa nekakvim jastucima u obliku srca, pa posteljina crveno-bijela sa srcima, pa neka fotelja pored... Ma skroz sladak. Ali ne mogu ga nikako ukopiti u postojece stanje - em je bijeli, em je siri 17cm od ovog sto sada imamo, pa ni madrac ne mogu isoristiti, em je 1500KM
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 17.1.2012 22:35:16 >
ma ko da je bitno ko gdje zivi, nek je svako zadovoljan onim sto ima, jer nazalost ima onih koji zive bas kao u ovoj tvojoj drugoj slici vesela, ovo je ipak tema "kako izleda vas dom" bez obzira na kvadraturu, ko je kreativan slikace pokazati svoj stan za nas koji volimo da gledamo i pronalazimo ideje, ili mozda samo da mastamo
Ena gdje si kupila krevetic Emirov bas mi se dopada je li u Ikei ????
Pahuljice za dnevni boravak su mi one boje prelijepe i za kuhinju hvala za ideju
btw i ja volim gledati kroz prozore ne zanima me tuži red ili nered, nego eventualne ideje koje mogu dobiti za uređenje svog stana američki plakar i ja imam u planu, ali nikako da dođe na red dok se ne riješim nekih kredita, ne mogu ozbiljnije pristupiti uređenju stana, ali bi mi dobro došle ideje za neke sitne promjene
< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.1.2012 20:50:58 >
Postoji li neki sajt (sa prijedlozima) gdje bih ja mogla vidjeti kako urediti mali stancic Jer mi je dodijalo sve, natrpano (a ne mogu bez tih stvari), pretrpano.... Kad gledam vase slike dodje mi da placem ....
Postoji li neki sajt (sa prijedlozima) gdje bih ja mogla vidjeti kako urediti mali stancic Jer mi je dodijalo sve, natrpano (a ne mogu bez tih stvari), pretrpano.... Kad gledam vase slike dodje mi da placem ....
imas na ikeinom sajtu uvijek prijedloge za male prostorije i kako ih prakticno urediti a da lice na nesto
imas na ikeinom sajtu uvijek prijedloge za male prostorije i kako ih prakticno urediti a da lice na nesto
mm i ja imamo toliko ideja šta bih mogli sve uraditi u svom stanu, ali nam treba maraka , postavim link nekad kasnije gdje mi to crpimo ideje
ja imama kući neki ikea porgram... ajjjjjjjjj šta sve tamo možeš premještat , msještata... al ja uglavnom smjetsim tamo stavri koje nemam a ne one koje imam da uglavim u tu sobu u porgramu
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
mm i ja imamo toliko ideja šta bih mogli sve uraditi u svom stanu, ali nam treba maraka , postavim link nekad kasnije gdje mi to crpimo ideje
Ja rado gledam ovdje kad trazim inspiraciju jer ovdje je sve postavljeno od raje koja sama renovira... neki cak imaju i od pocetka do kraja sve slike...
Svako od vas ima predivan dom. Lijepo je i uredno. Ja muku mucim sa sortiranjem i odlaganjem stvari kojih imamo previse. Imam ja i ideja i zelje, ali nemam vremena, a i volje da bas sad sredim ostavu, radnu sobu, .... Dajte mi malo volje. Kud ste odlozile maxi cosi kad je dijete preraslo tu sjedalicu, kud sa ogromnim kolicima, ... A valjda cu izdrzati malo. Nadam se da cemo brzo seliti u veci prostor. Pa, iako cu imati vise prostora, opet sve to treba smjestiti. Kud i kako sa stvarima?