Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 djana, blago tebi, ja se kanim da izradim slike godinama, nemam jos sve izradjene dok sam se zabavljala sa mm, a laninih imam samo nekoliko, i to mi je mama izradila u pocetku, nemam sve ni sa vjencanja. jednostavno imamo previse slika i nemam vremena da izaberem koje da izradim, do ce biti dugotrajan proces. a i ja sam luda za slikama. ja sam danas uzasno iscrpljena, nisam fino spavala sinoc, stalno se budila, pa jutos lana nadigla u 7 tako da jedva gledam, jos me maloprije uhvatila muka i nagon za povracanjem a nisam imala sta povratiti, pa sam evo sebi napravila omlet i sad se osjecam malo bolje, nemam volje da kuham danas, mm na poslu, ne znam kad ce zavrsit a nemam nista od namirnica trenutno, pa sam se najela jaja kasnije vodim lanu u igraonu na djeciji rodjendan a tako sam umorna, ne znam kako cu Vjeruj da ni ja nisam napravila jos svadbeni album, neke imam izradjene ali glavne jos ne, a kontala sam ovako izraditi svaki put po nesto, i onda izraditi one "PhotoBook" albume po jedan za svaki Lunin rodjendan i svadbene slike, to mi je bar plan. A znam da i ti bas volis slike, jedino kod tebe vidim brojcano stanje slika slicno mome hehehe. A nesto je vrijeme neobicno, kao fino ali hladno brrrr, i sama sam nesto bljak. Mi smo doruckovale po kiflicu, i vjeruj nemam pojma, pravicu grasak jer mi se jede nesto kuhano. IZVORNA PORUKA: gerberka meni niko ne odgovori za kremu za bradavice..hajd ti tiči koju kremu za bradavice da ponesem u porodiliste i kako se koristi..samo se namaže? prije dojenja ili? Gerbo, ja sam koristila DMovu Baby Love kremu na bazi lanolina, i hB super mi je pomogla, bar je ublazila stanje sa ragadama.